Odkryjte překvapení v našem adventním kalendáři a ušetřete

26.11.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Odkryjte překvapení v našem adventním kalendáři a ušetřete

Adventní kalendář vás tradičně čeká i na portálu Vašekupóny.cz. Odhalte s námi exkluzivní slevy, slevové kupóny a kódy a ušetřete při nákupu vánočních dárků.



Také už cítíte tu vůni jehličí, zelňačky a vanilkových rohlíčků? Je to tak, Vánoce se nezadržitelně blíží. A s nimi i čas nákupů vánočních dárků. Že ještě nemáte inspiraci? Nabídneme vám ji v našem adventním kalendáři.
 
 


Milujete překvapení?


 
Kdo by je nemiloval? Vždyť v každém z nás se skrývá kousek dítěte. A právě z tohoto důvodu vznikla i tradice adventních kalendářů, aby si děti zkrátili čekání do Vánoc. Každý den si otevírají jedno okénko s překvapením.
 
Věděli jste, že tradice adventních kalendářů sahá až do 19. století? Chlapec se jménem Gerhard Lang měl totiž vynalézavou mámu. Začátkem prosince pro něj připravila karton, na který připevnila 24 bonbónů. Gerhard mohl každý den sníst jen jednu pamlsek. Tuto myšlenku pak v dospělosti chlapec oživil v podobě prvního tištěného kalendáře. První část měla 24 okének, které sestávaly z básniček, ta druhá část obsahovala obrázky, které si děti vystřihovali a následně na políčka lepily.

Tato tradice se velmi rychle rozšířila, oblíbené jsou zejména kalendáře s čokoládkami. Mimochodem, také někdy nevydržíte a pamlsky sníte dříve, než přijde Štědrý den? Podobný adventní kalendář máme pro vás i my. Akorát v něm chybí básničky a obrázky či čokoládky. Ale zato s mimořádnými slevami od vašich oblíbených eshopů.

 
 


Adventní kalendář Vašekupóny.cz


 
Jako každý rok, i v letošním předvánočním období jsme pro vás připravili 24 překvapení na ty nejvýhodnější vánoční nákupy. Každý den odkryjeme jedno okénko, pod kterým se bude ukrývat nějaká exkluzivní sleva, slevový kód nebo slevový kupón.
 
Že které to budou? To vám zatím tak docela neprozradíme - vždyť jinak by to nebylo překvapení. Řekneme jen tolik, že v nabídce budou ty nejlepší slevové kupóny a kódy od vašich oblíbených e-shopů jako Deichmann, Cellbes, Douglas, Dermacol, Shooos, Sconto nábytek, Tescoma, Urban Store a mnohé další. Využít je můžete při nákupu oblečení, bot, elektroniky, hraček, kosmetiky, nábytku či bytových dekorací, a udělat tak radost svým blízkým nebo sobě :-). Ale pozor, slevy budou časově limitované.

adventni kalendar slevy vasekupony.cz

Tak jako, navnadili jsme vás? To vše najdete už zanedlouho na portálu Vašekupóny.sk. Sledujte naši stránku Adventní kalendář a hledejte nejlepší slevové kupóny od vašich oblíbených e-shopů. Pokud nechcete promeškat žádné vánoční slevy, nechte nám svou e-mailovou adresu a každý den vám přijde informace o aktuální slevě. Buďte mezi prvními, kdo se o slevách dozví a ušetřete s naší nabídkou vánočních slevových kupónů. Startujeme 27. listopadu.