Nejlepší na Tchibo - ukážeme vám, jak ušetříte

27.08.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Nejlepší na Tchibo - ukážeme vám, jak ušetříte

Tchibo - to není jen prodej kávy. Kamenné prodejny i internetový obchod nabízí exkluzivní kolekce módy, sportu i bydlení. Pokud navíc využijete Tchibo slevy, určitě i něco ušetříte.



Když se řekne Tchibo, většině z nás jako první napadne káva. Není divu, vždyť společnost je jí známa již od roku 1949 a v současnosti je na domácím německém trhu lídrem mezi obchodníky s praženou kávou. Zároveň však úspěšně rozšířila svůj sortiment o exkluzivní kolekce spotřebního zboží, který pokrývá módu, sport i bydlení. Jak můžete pomocí značky Tchibo ušetřit, vám prozradíme v následujících řádcích.


 

Výhodný nákup online

 

Není žádným tajemstvím, že objednávání zboží přes internet je většinou výhodnější. Nemluvě o pohodlí spojeným s dodáním až domů. Platí to i při značce Tchibo. Ušetřit v internetovém obchodě www.tchibo.cz můžete hned několika různými způsoby. Mnozí z nás automaticky zabloudí nejprve do sekce "Slevy". Najdete zde snížené ceny na produkty ze všech kategorií. Za zhlédnutí stojí i kategorie "Novinky v slevovém obchodě", která se pravidelně aktualizuje a naleznete v ní slevy až do 60%. Žádná nabídka vám tedy nemá šanci ujít.

Některé typy zboží v akci, přirozeně, pouze v e-shopu. Například nábytek. Jiné nabídky jsou k dispozici jak online, tak i v kamenných prodejnách Tchibo. Tu nejbližší si jednoduše najdete pomocí rychlého vyhledávače.


 

Jak ušetřit bez aktivního hledání

 

Rádi nakupujete výhodně, ale nemáte čas sledovat jednotlivé akce? Tchibo slevy si vás najdou i tak. Stačí se přihlásit k odběru newsletteru a všechny zajímavé nabídky vám přiletí do e-mailu. Včetně upozorněni na dny bez poštovného / dopravného. Vyplatí se tedy objednat například jen věšák za 99 Kč nebo sadu dětských triček za 249 Kč.

Podobně "pasivní" se dostanete k slevám i pomocí TchiboCard. Za každý nákup získáte virtuální zrnka, které později můžete vyměnit za libovolný zboží. Za nákup některých produktů dostanete dokonce zrnka navíc. Největším benefitem TchiboCard je automatická sleva na vybrané zboží, jehož nabídka se mění každý týden. Vždy jste tak o krok vpřed ve srovnání s běžnými zákazníky.

Další z možností, jak si ušetřit při nákupu je i využití Tchibo slevy, kterou najdete na naší stránce. A (nejen) sezónní nákupy se mohou začít.


 

Speciální dny Tchibo

 

Máte rádi svátky a zvláštní dny? S Tchibo si užijete nejen ty, které jsou označeny v kalendáři. Sledovat se vyplatí následující.

• Nabídka dne

Vyhlédli jste si v Tchibo pěkný svetr či zajímavý kus nábytku, ale zdá se vám trochu příliš drahý? Zkuste počkat na tu správnou Nabídku dne. Logicky se obměňuje denně a obsahuje dva výrazně zlevněné produkty. Ty své úlovky tam tedy možná najdete už zítra.

• Dny kávy

Tyto dny potěší zejména milovníky zrnkové kávy. Každý první a třetí pátek a sobota v měsíci je v Tchibo ve znamení pravidla 2 + 1 zdarma.

• Cafissimo víkendy

Oblíbili jste si praktické kapsle Cafissimo? Nebo byste je rádi darovali někomu k svátku? Každý poslední víkend v měsíci můžete využít akci 4 + 1 balení zdarma, a potěšit tak nejen své chuťové pohárky, ale i peněženku.