Móda, textil i dekorace. Už jste nakupovali v Bonprix?

18.02.2019 Kristína Nakupování Sdílet
Móda, textil i dekorace. Už jste nakupovali v Bonprix?

Chcete si udělat pohodový večer jen pro sebe? Oblečte si nové pohodlné pyžamo, přikryjte se příjemnou měkkou dekou, do svícnu vložte vonnou svíčku a uvařte si čaj. Nemáte? Navštivte internetový obchod Bonprix, kde toto vše najdete "pod jednou střechou".

Co je to Bonprix?


 
Bonprix je mezinárodní oděvní společnost, která je součástí koncernu OTTO Group se sídlem v Hamburku. Momentálně působí v 29 zemích v Evropě, včetně Slovenska, v Rusku, v Severní a Jižní Americe.
 
Ve svém internetovém obchodě www.bonprixshop.eu, jakož i na stránkách svých katalogů, eshop nabízí širokou nabídku produktů, k nimž patří zejména dámské, pánské a dětské oděvy, obuv a doplňky, ale také bytové textilie, doplňky do domácnosti a dekorace. A to vše za mnohem nižší ceny, než byste vzhledem k skvělou módu a kvalitu očekávali.
 
Motto společnosti zní "bonprix - it 's me". Značka vytváří módu, která se přesně hodí k životnímu stylu její zákaznic. Neomezuje se jen na ženy s ideální postavou, skutečné ženy jsou přece různé.
 

 


Proč nakupovat právě zde?


 
Pět různých značek a pravidelně prezentovány nové kolekce v internetovém obchodě, v katalozích, jakož i v Bonprix Fashion prodejnách v Německu přinášejí nejnovější módní trendy z módních mol přímo do každodenního života žen z celého světa.
 

Široká nabídka oděvů pro celou rodinu
V eshopu najdete široký sortiment oblečení od triček, mikin, džínsů, šatů, roláků, kabátů až po spodní prádlo, punčochy, plavky. Obléknete celou rodinu od hlavy až po paty pohodlně, stylově, výhodně.
 

Trendy a inspirace
Vždy aktuální trendy a inspirace, ze kterých si vybere opravdu každý. Black & white, Fashion Basics, The New Pastels a další. Inspirujte se připravenými kolekcemi a vyberte si z nich to, co je vašemu srdci a módnímu vkusu nejblíže.
 
Oblečte svůj dům
Kromě samotných oděvů a obuvi najdete v e-shopu velké množství bytových textilií a dekorací. Bytové doplňky z nabídky Bonprix doladí váš interiér, abyste v něm cítili harmonicky a příjemně. Stylové a praktické doplňky vdechnou vaší domácnosti charakteristickou atmosféru.

bonprix slevy na dekorace

Odpovědné podnikání


Eshop kromě kvalitního sortimentu zboží přináší i férové pracovní podmínky napříč celým dodavatelským řetězcem, podporu sociálních projektů a společenské angažování zaměstnanců i omezování vlivu na životní prostředí a klimatické změny během výroby a dopravy zboží.

 

 

Jak můžete při nákupech ušetřit?


 
 Staňte se členem Bonprix klubu. Vstupem do klubu Bonprix získáte 10% slevu na každou objednávku realizovanou během trvání členství. Členem klubu se můžete stát prostřednictvím internetu při objednávání nebo telefonicky Půlroční poplatek za členství je 175 kč.
 
 Zaregistrujte se k odběru newsletteru. Po registraci do pravidelného Newletter získejte slevu 150 kč při nákupu za minimálně 600 Kč. Zároveň budete informováni o všech soutěžích, propagačních a speciálních akcích a dozvíte se o nejnovějších modelech jako první.
 
 Doporučte Bonprix známým. Pokud doporučíte nákup na Bonprix svým známým, z výhod se můžete těšit společně. Za každého nového získaného zákazníka získáte bonus 150 Kč a váš známý dostane slevu na další objednávku.
 
 Sledujte pravidelné slevy a výprodeje, a využijte tak příležitost k osvěžení svého šatníku. Bonprix výprodeje jsou zkrátka pecka.
 
 Využijte slevové kupóny a kódy. Kde je hledat? Všechny skvělé slevové kódy najdete i na naší stránce v sekci s názvem Bonprix a nakupujte své oblíbené kousky výhodnější.