Je zde oblíbený Black Friday! Využijte ho na nákup vánočních dárků

13.11.2020 Kristína Nakupování Sdílet
Je zde oblíbený Black Friday! Využijte ho na nákup vánočních dárků

Ani jsme se nenadáli a opět tu pomalu, ale jistě máme závěr roku. Ačkoliv předvánoční přípravy se mnohým z nás spojují se stresem a množstvím povinností, existuje několik tipů, jak se takovým nepříjemným zážitkem vyhnout. Včasná příprava je základ. Co tím myslíme? Že vánoční dárky pro vaše nejbližší můžete vybrat a nakoupit v předstihu. A pokud využijete speciální nákupní dny Black Friday 2020, můžete výrazně ušetřit.

zobrazit slevy

 

Proč název Black Friday?

 

Nákupní šílenství s názvem Black Friday, tedy Černý Pátek, původně znamenal začátek období výprodejů. Velké obchodní řetězce se tímto způsobem snažili přilákat co nejvíce lidí před obdobím vánočních svátků. Datum této připadá každoročně na čtvrtý listopadový pátek. Tento rok vypukne nákupní horečka 27. listopadu, ale množství eshopů začíná s akciemi o něco dříve nebo jejich prodlouží do konce týdne. Nejbližší pondělí pak následuje Cyber ​​Monday. V tento den obchody vyprodávají zbylý akciový zboží, které jim zůstal z dní Black Friday.

Pojmenování Black Friday vzniklo ve Philadelphii a odráží obrovský dopravní zmatek a dopravní zácpy v ulicích, které zde nastávají po Dni díkůvzdání. V Americe, kde tato tradice vznikla, jsou již standardem každoroční drancovačky nákupních center a bitvy o výprodejové kousky zboží. Aby ne, když lákají zákazníky na ohromné ​​slevy, častokrát až do 80-90%. Kritici této nákupní akce ji označují jako "svátek konzumní společnosti". Tak či onak, i během Blck Friday dní se dá nakupovat promyšleně a s rozumem.

Nakupujte výhodně i díky naší speciální sekci Black Friday, kde najdete ty nejlepší slevové kódy a kupóny do vašich oblíbených eshopů.

 

aboutyou          datart-logo      modivo

eobuv        zoot        knihydobrovsky-logo

notino-logo       alza-logo      footshop

yves rocher       answear           sportobchod

 

 

Proč nakupovat během Black Friday? 

 

Jak jsme již zmínili, Vánoce se den za dnem více přibližují. Většina z nás chce pod stromečkem potěšit své blízké alespoň malým dárkem. Pokud se rozhodnete pro nakupování dárků online během Black Friday, vše si můžete promyslet a vybavit v pohodlí domova. Svůj čas i finance tak máte po celou dobu pod kontrolou.

Abyste se vyhnuli nakupování zbytečností na poslední chvíli, můžete na rozmyšlenou a nakupování dostatek času. Pomoci může zapisování si různých tipů na dárky, které vám mohou sjet na um kdykoliv během dne. Nebo se nechte inspirovat internetovými nákupními poradci, které vám předvánoční nákupy značně usnadní.

Sešla by se vám pořádná dávka tipů na vánoční dárky? V tom případě budou pro vás tím pravým ořechovým tyto blogy