Jak levně přeměnit starý obývák na moderní červenou

07.08.2017 Kristína Bydlení Sdílet
Jak levně přeměnit starý obývák na moderní červenou

Přemýšlíte nad změnou vašho staré obývacího pokoje? Vsaďte na moderní červenou barvu. Poradíme vám jak můžete při přeměně ušetřiť,

Červená nemusí být jen barva lásky. Objevte s námi, jak úžasně se s ní dá pohrát i ve vašem interiéru. Podle našeho hesla - za málo peněz hodně muziky.

 

Stylová obývák ve znamení červené

 


Záleží jen od vás, zda zvolíte jeden dominantní prvek v syté barvě nebo jen více drobných doplňků. Pokud se rozhodnete pro první možnost, jako ideální řešení se nabízí malování. Stačí jedna červená stěna a váš obývací pokoj bude rázem trendy a podle nejnovější módy. Pak už doplňte jen několik červených prvků - například vázu, polštáře na gauči nebo kobereček. Nezapomeňte, že tmavé barvy místnost opticky zmenší. Při malých prostorech proto tento nápad dobře zvažte.

Jinou možností je odít do červené nosné prvky v obýváku - gauč a křesla. K nim je vhodné sladit závěsy, obrazy nebo jejich rámy na stěně, popřípadě stínítka na lampy. Pokud obýváku kraluje velká červená pohovka, křesla mohou být klidně například béžové nebo jiné barvy sladěné podle ostatního interiéru. Pokud nechcete kupovat nový gauč, sáhněte po levnějším variantě v podobě potahů. Jednoduše tak získáte závan novosti, a zároveň styl do svého obýváku. Pokud máte šikovné ruce, ušetříte na ručním ušití závěsů a povlečení na polštáře. Co se týče svítidel, nemusíte kupovat drahé lampy. Stačí vyměnit pouze stínidla ..

Slevy na nábytek vašekupóny.cz

 

V jednom stylu či eklektický mix?

 

Pokud jste vyznavačkou klasiky, pravděpodobně budete chtít sladit obývák v jednom stylu. Eklektické míchání několika stylů však také nemusí být špatné. Překvapí vás, jak zajímavě a vkusně se dají nakombinovat různé styly a barvy. Nemusíte se bát použít více odstínů červené - od sytých červených, přes bordó, cihlové až po malinové. Velmi in je stále odstín burgundy. Například knihovna v této barvě vypadá skutečně vkusně a s několika svíčkami dodá obýváku elegantní šmrnc. Na stěně naproti ní by se určitě krásně vyjímal obraz ve stejné barvě. Zkuste navštívit nejbližší starožitnictví, možná tam najdete i jiné poklady.

vyprodej nabytku vašekupóny.cz

 

Patříte k těm, kteří mají raději studené barvy, ale přesto chcete mít zčásti červený obývák? Využijte sílu barev a spojte červenou s bílou. Bílé prvky na tmavším podkladě o to víc vyniknou a vy se doma budete cítit příjemně. Odvažte se, vezměte do ruky štětec a klidně sami premaľujte některé skříňky a zárubně dveří na bílo. Hned uvidíte, co dokáže kombinace nadčasové bílé s odvážnou červenou.

 

 
Pomohou i slevové kupony

 


Mysleli jste si, že kupóny využijete jen v módních buticích? Na portály vasekupony.cz najdete výrazné slevy, které můžete uplatnit i v domech nábytku či obchodech s bytovými doplňky. Co tak například -38% na obývací stěny nebo - 45% na sedačky a sedací soupravy. To už zní jako dobrý nákup! Ušetříte tak nemalé peníze a nový stylový obývací pokoj máte raz dva.

sleva na nabytek vašekupóny.cz