Dokonalé podzimní outfity díky 5 kouskům: Inspirujte se

zena-na-podzim-v-parku

Podzim se může zdát náročným obdobím z hlediska oblékání. Ovšem, není tomu tak. Pokud vám chybí inspirace na podzimní look, my vám poradíme, co na sebe.

Přichází snad nejhezčí roční období. Chladné ráno střída příjemné odpoledne. Jak se obléknout do tohoto počasí? Pomohou vám tipy na podzimní outfit.

Je nekonečně mnoho možností, jak na podzim můžete kombinovat oblečení. Venku to hraje barvami, takže si s nimi pohrajte i ve vašem outfitu. Různé varianty oblečení s důrazem na pohodlí jsou vítaní.

Máte plný šatník? Nejdříve ho vytřiďte a potom se pusťte do online nakupování. Nové podzimní outfity na vás netrpělivě čekají v každém e-shopu.

Top 5 kousků pro podzimní outfity

 

V podzimních outfitech se můžete doslova vybláznit. Jak se obléct na podzim, když ještě není úplná zima a nemusíte být zahalené od hlavy po paty? Můžete směle vrstvit a kombinovat různé druhy oblečení.

podzim-kabat-bryle

 

Trenčkot na začátek podzimu

 

Na začátek podzimu je ještě teplo na kabát. Na druhé straně je ale chladno na to, abyste vyšly ven jenom v tričku. Ideální volbou je stylový trenčkot. Zkombinovat ho můžete například s úzkými džíny, rolákem a nízkými kozačkami.

Své využití najde trenčkot ve vašem šatníku během celého roku. Obléct ho můžete ještě ve druhé polovině podzimu. V tom čase se obvykle hlásí o slovo babí léto s příjemnými teplotami a slunečnými paprsky. A skvěle se vám bude nosit i v jaře.

trenckot-klobouk-bezova

Kabát a bunda do chladnějšího počasí

 

Preferujete elegantní kabát nebo teplejší péřovou bundu? Je to úplně jedno, protože oba kousky jsou IN.

Z hlediska trendů jsou letos nejstylovější maxi kabáty. Úzké dlouhé šaty se k nim hodí nejlépe. Další možností je oversize kabát, pod kterým vynikne bílá košile, sako a na závěr kozačky na podpatku.

Co dodat k péřovým bundám? Snad jenom tolik, že s nimi nikdy neuděláte chybu. Kvůli jejich stylu a pohodlnosti jsou trendy už několik sezon. Pokud jste vyšší, doporučujeme vám zvolit delší parku.

Ani v barvách se nic nemění. Velbloudí, karamelová, šedá, černá klasika a barvy podzimu jsou ideální sezónní jistotou.

bezovy-kabat-klobouk-prsten

 

Pleteninám řekněte vždy ANO

 

Svetry, kardigany, pletené šaty nebo vesty. Cokoliv z pletenin by mělo být v podzimním šatníku na prvním místě. Jsou totiž skvělé. Krom toho, že vás zahřejí, jsou jasnou volbou, když nevíte, co na sebe nebo když chcete oblečení vrstvit.

Chcete na procházku do barevných ulic? Stačí vám například tričko a příjemný dlouhý kardigan a tenčí kabát do ruky. Ke svetru výborně zkombinujete i dlouhé šaty.

zena-svetr-suche-kvetiny

Věděly jste, že i letní šaty můžete kombinovat v podzimních outfitech? Tento i další tipy, jaké šaty nosit na podzim, najdete v našem článku.

Obuv do popadaných listů a deště

 

Znáte to, podzim se ještě jenom začíná a všude poletuje listí ze stromů. Příjemně šustí pod nohami a zakrývá chodníky. Vytáhněte semišové kozačky a souzněte s tou krásou. Pozdě není ale ani na lodičky.

Naopak, chladnější deštivé počasí si žádá koženou nepromokavou obuv. Vyberete si nižší kozačky, nebo t nad kolena? Klasické černé, hnědé nebo jiné v barevných tónech podzimu? S opatkem, bez něj nebo na platformě?

Na výběr máte z několika druhů. Záleží jenom na tom, v jakých vám je nejpohodlněji.

podzim-aleja-divka

 

Doplňky na podzim

 

Při výběru oblečení na podzim myslete také na doplňky. Těch nikdy není dost a platí to i během podzimu. Ze skříně můžete pomalu vytáhnout čepice, tenčí šály či šátky. Teplejší punčochy k šatům nebo koženým šortkám.  

Ne nepovězte ani pletenému baretu. Kromě stylu v kombinaci s jakýmkoliv outfitem se postará o hřejivý pocit tepla.

zena-v-bilem
 

Velkým trendem v oblékání je letos outfit v jednom tónu. Vyberte si jednu barvu a dámská podzimní outfit doplaťte i výběrem doplňků. Může to být příjemná pastelová barva, typická podzimní nebo ověřená černá klasika. Se všemi letos vytvoříte stylové outfity na podzim.