Den dětí se blíží. Potěšte své ratolesti něčím speciálním

13.05.2019 Kristína Nakupování Sdílet
Den dětí se blíží. Potěšte své ratolesti něčím speciálním

Svátek určený našim nejmenším se nezadržitelně blíží. 1. červen je den, kdy bychom měli zahodit své dospělácké starosti a povinnosti a věnovat se těm, kteří dělají naše životy krásnějšími. Našim dětem.

 

Proč oslavujeme Den dětí


O tom, proč byl za Den dětí zvolen právě 1. červen, se dočteme málokde. Traduje se však, že čínský generální konzul shromáždil v San Francisku čínské sirotky a vzal je na festival Dračích lodí. Bylo to právě 1. června 1925, kdy se zároveň konala i Světová konference pro blaho dětí v Ženevě, na na níž zřejmě vznikla i myšlenka oslavy dne určeného dětem.
 
První červen jako Mezinárodní den dětí je od roku 1950 oslavován nejen u nás, ale i v ostatních zemích bývalého komunistického režimu. Ve světě je za Mezinárodní den dětí od roku 1954 vyhlášen organizací UNESCO 20. listopad.

 

Čím můžete dětem udělat radost?


 

Přemýšleli jste už nad tím, čím byste mohli vaše děťátka potěšit? Každé je jiné a má své zájmy a oblíbené hračky či činnosti. Proto jsme pro vás připravili pár tipů, kterými se můžete nechat inspirovat:

 

Pro ty nejmenší


Pokud jste čerstvým rodičům a vaše miminko je s vámi jen krátce, určitě oceníte množství internetových stránek, kde najdete vše pro péči o novorozence i větší dítě. Využíjte například Feedo slevový kód a sleva na dětské oblečení a obuv pro dívky i chlapce, kosmetiku, pleny, vlhčené ubrousky, kojenecká mléka, kaše, ale také hračky - chrastítka, hudební hračky, kolotoče či dřevěné hračky, či dokonce i na kočárky a autosedačky, bude vaše.

feedo slevový kod vasekupony.cz

Voda, bublinky, atrakce

Dopřejte radost vašim dětem, a zároveň i sobě. Užijte si rodinnou dovolenou nebo víkendový pobyt a neplaťte zbytečně mnoho. Na našem portálu v kategorii Cestování a vstupenky najdete množství nabídek na dovolené, zájezdy či jiné zážitky.

 


Máte doma knihomola?


Pak máte o dárek postaráno. Nic ho nepotěší více než napínavý příběh v jeho nové knížce nebo nová fascinující encyklopedie plná zajímavých faktů. Výhodná Martinus sleva vám navíc išetrí určitě nějaké penízky, které můžete utratit například v cukrárně.

martinus slevy vasekupony.cz

I děti se chtějí líbit

Malé i velké. Takové jsou rozkošné v moderních outfitech. Pokud vaše děti patří k těm, kterým není jedno, co si obléknou a umí strávit před zrcadlem celou věčnost, nové tričko, džíny či tenisky budou tou správnou volbou. Dopřejte jim do jejich šatníku něco nového, a zároveň za rozumnou cenu. Klikněte na Answear.cz a využijte slevy na značkové oblečení a obuv až do výše 50%.

answear slevovy kod vasekupony.cz

Něco i pro teenagery

Ještě si pamatujete jeho první krůčky a najednou je tu puberta a spolu s ní teenager s vlastním názorem? Máme tip na dárek i pro něj. Pokud právě není venku, sedí za počítačem? Pak je pro něj jako stvořený portál JRC.cz, kde prostřednictvím kupónů koupíte za výhodnou cenu počítačové online hry. Strategické, dětské, logické, sportovní, akční, skákačky. Výběr je opravdu široký. Pokud k tomu ještě přidáte tričko s tématikou online her, váš teenager to určitě ocení.
 
Blížící se Den dětí je věnován všem miminkům, batolatům, školkařů, školákům nebo teenegerů. Věnujme jim v tento den to nejvzácnější, co máme - náš čas. Vstupme do jejich světa, světa her a dětských radostí. A když přidáme dárek, drobnost, která potěší jejich dětské srdíčka, může to být vynikající den, na který budou rádi vzpomínat. ři této příležitosti jsme si pro vás připravili speciální kategorii Den dětí, ve které najdete všechny skvělé slevy, slevové kupóny a kódy na jednom místě :-). Startujeme již 15. května.