Chcete nakoupit výhodně? Vyberte se nakupovat s námi

Chcete nakoupit výhodně? Vyberte se nakupovat s námi

A je to tady. Letní prázdniny skončily, přichází podzim a také čas na výměnu šatníku. Ne každý si ale může dovolit nakupovat impulzivně. I s omezeným rozpočtem se však dá nakupovat tak, aby vám na konci měsíce zvýšily nějaké koruny. Ukážeme vám, jak nakoupíte výhodně ty nejžhavější podzimní trendy a nejen to.

 
 
Prázdniny skončily a spolu s nimi jsme dali sbohem i letním kouskem v našem šatníku. Rána jsou již podstatně chladnější a přestože během dne vykoukne sluníčko, tak je jakési zubatejšie. Darmo, podzim je cítit ve vzduchu a to je ideální čas sáhnout po teplejších kouscích, které nás zahřejí.
 
Odpověď na otázku, jak výhodně nakupovat jistě nezajímá jen ty, kteří mají hluboko do peněženky, ale i všechny ty, kteří neradi utrácejí za něco, za co vlastně nemusí. Vždyť nakonec, nemělo by nám být jedno, kam se naše těžce vydělané peníze rozkutálejí. Nabízíme vám nejen horké tipy, jak výhodně nakoupit, ale i to, co bude tento rok trendy. Přesvědčte se sami.
 

 
Co bude IN?
A co nám přinese podzim 2019? Letošní sezóna bude opravdu pestrá a bude se nést ve stylu jednoduché elegance. Oblíbený street style bude cítit na každém kroku a nebude chybět ani pohodlný oversize.

 
Květiny
Do popředí se prodírají florální vzory. Květy jsou přitom součástí oblečení poměrně často a snad nikdy nevyjdou z módy. Koneckonců, své o tom vědí i přední značky jako Prada, Richard Quinn či Marc Jacobs, od nichž se nejednou inspiruj i menší lokální značky. Květiny budou dominovat nejen šatům, ale i halenkám a také sukním. Základem bude tlumená podkladová barva a na ní roztroušené ozdobné květinové vzory.

 
Velké kabelky
Miniaturní kabelky, do kterých se sotva vešel mobil a byli mimořádně moderní na jaře a v létě, pomalu odcházejí do pozadí a vystřídají jejich doslova maxi kousky. Zdá se, že designéři konečně vsadili na praktičnost a my se tak konečně můžeme těšit na kabelky, do kterých vejdeme vše od peněženky, klíčů a mobilu, až po notebook či menší nákup. Za nás určitě palec nahoru.

 
Manšestr
Mnoha milován i zatracován. Reč je o manšestru, který pravděpodobně opět zažívá svůj velký návrat. Hitem budou zejména manšestrové kalhoty s vysokým pasem, které spolu se zastrčenou košilí vytvoří pohodlný "casual look".

 
Péřové bundy XXL
Na scénu dorazí i mohutné péřové bundy, které nejenže zahřejí, ale vytvoří také dokonalý stylový outfit. V obchodech je najdete v různých barevných provedeních i střizích nebo délkách. Koupí takové bundy určitě neuděláte krok vedle.

 
Jak nakoupit co nejvýhodněji
Podzimní móda je snad ta nejkrásnější. Módní domy to samozřejmě vědí a obchody jsou již od poloviny srpna připravené s aktuálním trendy zbožím, které ve vašem šatníku rozhodně nemůže chybět. Jak to však udělat tak, abyste na jednom nákupu neminuli celou výplatu? Jednoduše. Máme pro vás hned dvě možnosti:

 
» Dny Marianne

Do našich končin opět zavítala mega nákupní akce - Dny Marianne a vy díky ní můžete nakupovat ve více než 6000 obchodů po celém Česku a Slovensku se slevami až do - 70%. Dny Marianne 2019 přináší i další bonus. V případě, že nakoupíte během akce ve třech různých obchodech, získáte i dárek ke nákupu. Jak celá akce funguje?

dny marianne 2019 vasekupony.cz


 Slevy na nákup naleznete v kupónových knížkách, které jsou součástí zářijových vydání časopisů Marianne a Marianne bydlení. Pozor, magazíny si zakupte co nejdříve, zářijové číslo Marianne se objevilo na pultech novinových stánků už 22. srpna a Marianne bydlení ještě o něco dříve, a sice 8. srpna.
 
» Podzimní Módní Trendy
 I tento rok pro Vás spouštíme skvělou sekci Podzimní trendy, která je nabitá mega slevami nejen na horké hity podzimu. Najdete zde mega slevy až do - 40% na téměř cokoliv. Akci spouštíme 24. září a poběží do 15. října 2019.
 
 
 

a3sport slevovy  kupon vasekupony.cz     c & a sleva vasekupony.cz      baťa slevovy kupon vasekupon.cz       footshol slevovy kod vasekupony.cz

   zoot slevy vasekupony.cz      dermacol slevy vasekupony.cz       fan parfumerie slevy vasekupony.cz       manufaktura sleva vasekupony.cz 

    yves rocher sleva vasekupony.cz        jysk akce vasekupony.cz     datart slevovy kod vasekupony.cz      

          ...