Čas letních prázdnin se blíží: Připravte děti na tábor

03.06.2019 Barbora Rodina Sdílet
Čas letních prázdnin se blíží: Připravte děti na tábor

Léto je za dveřmi a vaše ratolesti se už určitě neumí dočkat letních prázdnin. Přihlásili jste je do dětského tábora? Pak byste určitě neměli zapomenout na tyto věci.


Málokdo z nás si může dovolit dva měsíce volna, proto horlivě přemýšlíme, jaký program našim dětem připravit. Letní čas by neměly trávit jen nekonečnou nudou. Měly by zažít i něco, na co budou rady vzpomínat. Pokud si nemůžete dovolit strávit se svými dětmi celé prázdniny, přihlaste je do letního tábora. Letních táborů je množství a vy si můžete vybrat takový, který si vaše dítě oblíbí. Pokud je nadané na cizí jazyk, podpořte jeho nadání jazykovým letním táborem. Pokud chcete, aby změnilo prostředí, přihlaste ho na letní tábor v přírodě.
 
Když se bude blížit den "D", nezapomeňte na důsledné pobalenie. Věnujte balení dostatečný čas a nepodceňte ho. Pokud zapomenete na něco důležité, můžete vašemu potomkovi pobyt značně znepříjemnit. Takže, jak na to?


 
1. Funkční spodní prádlo


Nepodceňujte počasí. I když se může zdát, že v létě je funkční spodní prádlo jaksi navíc, vaše děti ji jistě ocení zejména během chladnějších nebo deštivého dní. Především tehdy, pokud jde o tábor, kde děti tráví většinu času venku. Funkční spodní prádlo mohou využít i pod pyžamem ve stanu nebo pokud je místnost, kde děti spí, chladnější. Široký výběr funkčního spodního prádla najdete v eshopu Sportisimo.sk, pokud navíc využijete i Sportissimo slevové kupóny, můžete nakoupit za příjemné ceny.

 

 deti-si-hraji-v-pokoji
2. Kvalitní sluneční brýle


Dětské tábory zážitky přímo překypují. A když se k tomu přidá hezké, slunečné počasí, zážitkem už nic nestojí v cestě. Když však slunce podceníme, dokáže nadělat i starosti. Věnujte tedy dostatek času výběru kvalitních slunečních brýlí. Zapomeňte na stylovka z čínského obchodu či od pouličních prodejců. Jde tu přece o zdraví vašich dětí, a tomu byste měli přizpůsobit i nároky. Sluneční brýle by měly pohlcovat 100% škodlivého UV záření, protože nejvíce škodlivého UV záření přijme lidské oko právě v dětském věku.

holka-chlapec-se-slunecnimi-brylemi

3. Přikrývka hlavy

 

Sluneční paprsky dokáží zpříjemnit den, ale pokud podceníme jejich sílu, mohou být pořádně nepříjemné. Stejně důležité, jak chránit si před sluncem oči, je chránit si před jeho silným zářením i hlavu. Nezapomeňte tedy svým miláčkem sbalit přiměřenou přikrývku hlavy - kšiltovku, klobouk, šátek, zkrátka cokoliv, co bude nejen dobře vypadat, ale především chránit. Nahlédněte na Urbanstore.sk, kde určitě najdete zajímavé kousky. Pokud navíc využijete Urban Store slevové kupóny, neminou vás ani zajímavé ceny.

dite-si-hraje-v-zahrade

4. Praktické a stylové plavky


Jezero, řeka, či dokonce moře. K létu neodmyslitelně patří voda. Děti vodu milují, a tak jim určitě přibalte i plavky. Jaké? Ať si vyberou samy. Dívky si mohou vybrat mezi jednodílnými nebo dvoudílnými plavkami, samy si mohou zvolit střih, který se jim líbí. Ani pro chlapce už dávno není určen pouze jeden typ plavek. Mohou si vybrat délku i střih, jaký se jim hodí. Nezáleží na tom, zda si zvolí klasické nebo šortkové plavky, nakonec, vždyť jde o funkčnost. K plavkám nezapomeňte přibalit opalovací krém určený pro jemnou dětskou pokožku.

chlapec-sedi-na-kraji-bazena

5. Pláštěnka


Pokud vaše dítě bude trávit čas v přírodě, pláštěnka je nezbytností. Je lehký, nezabere mnoho místa a vejde se i do menšího sáčku. Během bouřky či silného bočního větru vaše dítě jistě ocení, že nebude muset nad sebou držet deštník a manipulovat s ním. Zkrátka, pokud zvolíte pláštěnka, budete mít jistotu, že jste udělali maximum proto, aby vaše dítě nezmokli. Pláštěnka zkombinujte s kvalitními holínkami a už jen věřte, že vaše dítě přijde z tábora zocelené a plné zážitků.

dite-v-prsiplasti-na-ulici