6 tipů na netradiční valentýnské dárky pro vás oba

15.01.2021 Kristína Nakupování Sdílet
6 tipů na netradiční valentýnské dárky pro vás oba

Oblíbený i zavrhovaný svátek všech zamilovaných se opět blíží. Pokud byste chtěli svoji polovičku obdařit něčím užitečným, nevšedním a zároveň udělat radost i sobě, máme pro vás super tipy. Díky těmto dárkem si užijete společně strávený čas (nejen) doma a utužíte váš vztah.

 

Oblečení pro chvíle pohody

Jelikož se v tomto období většina z nás musí zdržovat zejména doma, stojí za to udělat si pohodlí. Pokud si navíc s partnerem vytvoříte sladěnou sérii oblečení, budete párek k pohledání. Příjemné bavlněné pyžamka, pohodlné spodní prádlo, ponožky s veselými motivy nebo hřejivé župany budou tím pravým na víkendové dopoledne strávené v posteli. Během dne vsaďte na stylové domácí oblečení. Staré vytahané tepláky nahraďte novými, dámy mohou vsadit i na elastické legíny. Podívejte se i po teplákových soupravách, mikinách nebo tričkách a vytvořte pro vás oba ty nejstylovější domácí outfity.

Bonprix                   

Couple

Něco pěkné pro váš domov

Kromě příjemného domácího oblečení si něco nového zaslouží i váš byt nebo dům. Trávíte v něm nyní více času než běžně, což je ideální příležitost pustit se do malých změn, zkrášlování a zútulňovaní. Nemusíte hned dělat přestavby nebo vyhazovat celou ložnicovou sestavu. Někdy stačí jen přeorganizovat nábytek v místnosti, vyměnit závěsy nebo koupit několik nových dekorací. Pohrajte si i s barvami, vzory a materiály. A možná se obejdete i bez jakýchkoliv investic, pokud najdete a oprášíte právě nepoužívané doplňky a textilie uložené ve skříni. Nebo si něco můžete vlastnoručně vyrobit.

                  

Pomocníci do domácnosti

Každá ušetřená minuta času znamená více nerušeného času ve dvojici. Namísto ručního mytí nádobí po dobré večeři můžete šikovně naplnit myčku a prohlédnout si spolu film. Nebo rádi pečete chlebíček a pečivo? Zvažte koupi domácí pekárny, pokud ji ještě nemáte. Nesnášíte vysávání? Robotický vysavač stačí zapnout a veškerou robotu udělá za vás. Tento rok namísto nakupování klasických valentýnských dárků dáváme zelenou všem praktickým vychytávkám, které zpříjemní běžný život.

                  

» Náš tip: Valentýnské dárky můžete získat extra výhodně. Navštivte naši sekci Valentýnské slevy, kde najdete slevy až do -30% na nákup ve vašich oblíbených internetových obchodech.

Vůně pro ni a pro něj

Domácí pohoda v bačkůrkách a teplákách ještě neznamená, že byste si s vaší polovičkou navzájem neměli příjemně vonět. Dopřejte si pocit výjimečnosti, přestože po celý den nevytáhnete paty z domu. Parfém je již tradičním dárkem na Valentýna, ale můžete ho pojmout i trochu nevšedně: vybrat unisex parfém, který můžete používat oba, pěkný dárkový set. Pokud nevíte, jak vybrat vhodnou vůni pro toho druhého, vsaďte na dárkový kupón do některého z oblíbených parfémových eshopů. Dárkový kupón, který symbolicky odevzdáte svému protějšku, můžete vytvořit sami. Zapojte svou kreativitu, použijte valentýnské obrázky a nezapomeňte na pár zamilovaných slov napsaných ze srdce.

         elnino         

Teambuilding ve dvojici

Svět se jako kdyby zpomalil a času je více. Proč to nevyužít naplno? Ve dvojici se můžete věnovat nové aktivitě nebo oprášit některou z těch starých. Kupte si poutavou audioknihu, kterou budete spolu poslouchat, zda CD oblíbeného interpreta. Nebo si dopřejte kopec zábavy při některé z oblíbených společenských her. Těm, kteří mají rádi spíše online svět a jeho neomezené možnosti, doporučujeme PC hry, to nichž vědí zapojit dva nebo více hráčů. Chcete zkusit něco víc netradiční? Zkuste spolu namalovat obraz na plátno nebo se začněte učit hrát na kytaru, či jiném hudebním nástroji. Online výuka se nyní těší velké popularitě - najděte si soukromého učitele nebo hledejte na internetu videa pro samouky.

                  

couple

Valentýnské předsevzetí

Období po vánočních svátcích plné nevyvážených jídel, nedostatek pohybu a denního světla mnoha lidem způsobuje pocit úbytku energie. Dobrou zprávou je, že každý den v roce může být tím, kdy si dáte předsevzetí a začnete. Ať už chcete pravidelně cvičit, chodit na dlouhé procházky, běhat nebo změnit jídelníček - určitě namluvte i vaši polovičku, se kterou se tak stanete nerozlučnými sportovními parťáky. Vzájemné povzbuzování bude tím, co vás bude pohánět za společným cílem. Jako motivaci a zároveň odměnu si dopřejte například proteiny a doplňky výživy, sportovní pomůcky nebo oblečení na cvičení a běh. Kdo řekl, že valentýnský dárek musí být prvoplánový?

         sportisimo         

+ Extra tip: Valentýnská večeře bez vaření

Nechte se trochu rozmazlovat a dopřejte si skvělou večeři na Valentýna bez jakýchkoli starostí. Objednejte si jídlo z oblíbené restaurace s donáškou až ke dveřím. K večeři nezapomeňte předem opatřit láhev kvalitního vína, případně jiného nápoje, který je vám po chuti. Takže, co si dáte? Vyzkoušíte něco tradiční, nebo zkusíte tentokrát zaexperimentovat?