6 tipů na nejlepší valentýnské dárky pro ženu

15.01.2019 Kristína Nakupování Sdílet
6 tipů na nejlepší valentýnské dárky pro ženu

A už je to tady. Největší svátek zamilovaných, den svatého Valentýna, se nezadržitelně blíží. Nevíte, jakým dárkem byste mohli svou partnerku potěšit? Poradíme vám, jak pro ni připravit romantický dárek na Valentýna.

 


Tip # 1: Vezměte ji na večeři


 
Osvědčená klasika, která nikdy nezklame. Vezměte svou partnerku na večeři. Udělejte to však tentokrát jinak. Vyhněte se přeplněným pizzerii a rezervace stůl v luxusnější restauraci. Když se navíc hodíte do obleku a vaše žena bude mít příležitost ukázat se v elegantních šatech, zaručená romantika je na světě. Nebo jí ukažte své kulinářské umění, zahrajte se na šéfkuchaře a navarte večeři ve vlastní režii. Slavnostně prostřete, zasvieťte svíčky a užijte si pohodový večer doma.


 
 

Tip # 2: Ohúrte ji šperkem


 
Krásným šperkem ženu nikdy nezklamete. Radost jí určitě udělají nové zlaté nebo stříbrné náušnice, náramek, řetízek či přívěsek. Nemusíte investovat právě do drahých kamenů, každou ženu potěší například i drobný stříbrný přívěsek. Pokud ji však právě na Valentýna nechcete požádat o ruku, určitě se vyhněte darování prstenu ;-).

vivantis slevy vasekupony_cz

»Náš tip: Toužíte po krásném šperku, ale nechcete za něj utratit moře peněz? Tak pak si určitě prohlédněte náš portál Vašekupóny.cz a využijte skvělé slevy, slevové kupóny a kódy na šperky. Vivantis slevový kód nebo slevový kupón iZlato24  určitě potěší.

 


 
Tip # 3: Věnujte jí hodinky


 
Namísto šperku můžete své partnerce vybrat i hodinky. Snažte se však přizpůsobit její vkusu. Stylové ženy jistě potěší stylové analogové kousky, které stejně dobře poslouží jako elegantní náramek. Pokud však máte doma sportovnější tip, vsaďte na digitální hodinky či fitness náramek.

festina zlavy vasekupony_cz

»Náš tip: Slevy, slevové kupóny nebo kódy si můžete uplatnit i při nákupu hodinek. Využijte Festina výprodej nebo slevový kód Timestore a nakupujte výhodně.

 


 
Tip # 4: Darujte její pohodu


 
Co takhle nechat se na Valentýna rozmazlovat? Dopřejte vaší partnerce i sobě odpočinek v podobě romantického wellness pobytu. Jen si to představte, při příjezdu vás čeká láhev vína, romantická večeře a neomezené možnosti masáží, saunování a relaxu v termální vodě. Pokud chcete ušetřit, určitě navštivte naši speciální kategorii Slevy na pobyty a nechte se hýčkat.
 


 
Tip # 5: Potěšte knihomoľku


 
Pokud máte doma opravdu romantickou duši, určitě jí uděláte radost dobrou knihou. Pro romantické duše zvolte nějaký romantický kousek, ať už z klasické literatury nebo od stále oblíbenějších Slovenská autorek. Dobrodružným typem vyhovíte zas dobrou detektivkou nebo thrillerem. Knížky nakoupíte výhodně s našimi slevovými kupóny například v internetových obchodech Knihy Dobrovský, Martinus.cz nebo Albatros.

knihy martinus vasekupony_cz

 

Tip # 6: Udělejte radost i sobě

 

 
Znáte vhodnější příležitost ke koupi luxusního spodního prádla, jako je Valentýn? Uděláte tak radost nejen vaší partnerce, ale i sobě. Sortiment kvalitní prádla, která uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky, najdete například v internetových obchodech Astratex, Bonprix nebo Zoot, kde můžete využít slevy až do výše 50%.
 
Tak co, vybrali jste si z našich tipů na valentýnské dárky? Teď už nezbývá, jen si užívat romantické valentýnské chvíle.