5 způsobů jak dodat vašemu domovu šmrnc

17.10.2017 Kristína Bydlení Sdílet
5 způsobů jak dodat vašemu domovu šmrnc

Nudí vás váš okoukaný obývák či ložnice a nemáte na novou? Žádný problém, přinášíme vám pár triků, díky kterým dodáte vašemu domovu ztracenou jiskru. Vždyť nakonec, z každého příbytku se dá vykouzlit místo, kam se rádi vracíte.


Chcete vytvořit pro svou rodinu útulný domov, ale při pohledu na vaá obývák se vám ježí všechny chlupy? Tak pak přišel čas na změnu. Vyčarujte si ze svého domova oázu klidu a harmonie levně a jednoduše. Ale pojďme na to pěkně popořadě.

 

 

Za málo peněz hodně muziky

 

Toužíte po změně? Tak potom začněte od vašeho příbytku. Díky těmto jednoduchým trikem dostane váš interéru nový "look". Koneckonců, domů nejsou jen čtyři stěny a nábytek. Možností je hned několik, nechte se inspirovat.
 

1. Malé drobnosti, které dotvářejí domů. Správně, řeč je o různých dekoracích. Jsou to právě bytové doplňky, které dodávají příbytku osobitou atmosféru a co to napoví i o jeho obyvatelích. Dřevo, sklo nebo kov, záleží jen od vašich preferencí. Zatímco dřevo a korek přinesou do vašeho obydlí kus přírody, kovové prvky mu vdechnou šmrnc, a pokud toužíte po jemnosti a eleganci, rozhodně sáhněte po jemných stříbrných prvcích a také skle.
 

Sleva bella rosa vašekupóny.cz

Tip od nás: Umíte si představit Vánoce bez adventního věnce? Ani my ne :). V případě, že Vás oslovil právě tento, navštivte eshop Bella Rose, a například i tato vkusná skandinávská dekorace může být vaše nyní s 20% slevou.

2. Důležitou roli při sestavování interiéru hrají i samotné stěny. Tapety už dávno nejsou jen přežitkem, dalo by se dokonce říci, že patří k nejdostupnějším způsobem, jakým si můžete zkrášlit interiér. V nabídce najdete množství barev a materiálů. a velmi populární jsou například i fototaety. Vhodné jsou do předsíně, obývacího pokoje, dětského pokoje či kuchyně. Navíc jsou cenově dostupné a také poměrně snadno aplikovatelné. Šikovné ruce jejich aplikují za pár minut.

4home sleva na fototapety vašekupóny.cz

Tip od nás: V eshopu 4home nyní zakoupíte například i takové skvělé samolepící nálepky na stěnu s motivem Mapy světa z písmen se 7% slevou.
 

Máte pocit, že vaše obývací pokoj, nebo kterákoli jiná místnost, je příliš tmavá? Vpusťte do ní více světla. Ne, nemusíte kvůli tomu bourat prostor na další okno. Stačí se pohrát s barvami a výsledek bude více než uspokojivý. Zkuste zvolit světlejší barvy stěn, bílá barva totiž opticky zvětšuje. Tímto způsobem dokonale prosvětlíte prostor, který bude navíc vypadat mnohem prostornější. Místnost dokážete opticky zvětšit a prohloubit také pomocí zrkladla.

3. Při světlech ještě chvilku zůstaneme. Věděli jste, že právě svítidla, resp. světla dotvářejí celkovou atmosféru prostoru? Nebojte se experimentovat, využívejte různé dekorativní osvětlení, LED lampy, proužky a ještě mnohem více. Například takové lampy se stínítkem dodají prostoru teplo. Osvětlit přitom můžete i oblíbený obraz či vázu.

slevový kód mobelix vašekupóny.cz

Tip od nás: Hitem této sezóny jsou rozhodně i lampy s kovovou konstrukcí. Navštivte e-shop Möbelix, vyberte si z množství bohaté nabídky a nezapomeňte při nákupu zadat slevový kód, vďaka kterému získáte 15% slevu.

4. Oblíbeným bytovým doplňkem jsou nepochybně i textilie jako různé dekorační polštáře, přikrývky nebo koberce. Teplá deka nás během chladných večerů nejen zahřeje, ale pokud vyberete správný odstín a materiál, dokáže vizuálně zútulnit každý prostor.

slevový kód blancheporte vašekupóny.cz

 Tip od nás: Vypadá pěkně a zahřeje. Navštivte e-shop Blancheporte a zakúpre si například i tyto vkusné deky s 35% slevou.

5. Výběr správných dekoraci dokáže zázraky. Jedním takovým malým zázrakem jsou nepochybně i svíčky. Výhodou je jejich dostupnost, velký výběr a v neposlední řadě i cena. Navíc si díky jejich vůni můžete dopřát skvělou aromaterapii, například i po náročném dni vpracujeme. Výhodou je i to, že touto dekorací nikdy nic nezkazíte. Najde se někdo, kdo nemá doma alespoň jenu svíčku?

slevové kódy vivre vašekupóny.cz

Tip od nás: V eshopu Vivre si můžete zakoupit i tyto pěkné svíčky. Najdete zde až 40% slevy.
 

A ještě jedna rada na závěr. Pokud chcete, aby vaše nákupy byly co nejvýhodnější, rozhodne se neorientujte pouze na kamenné obchody. Internet je mocný čaroděj a není tajemstvím, že díky nákupům online dokáže ušetřit i desítky eur. Mnohé e-shopy navíc nabízejí skvělé slevy v podobě slevových kódů nebo dopravy zdarma, a to už se vyplatí, no ne?