4 způsoby, jak ušetřit ve 4home

27.01.2020 Kristína Bydlení Sdílet
4 způsoby, jak ušetřit ve 4home

Toužíte z vašeho příbytku vyčarovat útulný domov? Vytvořit místo, do kterého se budete vždy rádi vracet umí být pořádná fuška. Poradíme vám, kde se vám vyplatí nakupovat.

 

Znáte 4home?
Obchod 4home vznikla v roce 2004 a najdete v něm množství originálních bytových doplňků, které okamžitě budete chtít mít doma taky. Vybírat si můžete bytový textil, doplňky i dekorace od výmyslu světa. V nabídce eshopu však najdete i příslušenství do kuchyně jako například rychlovarné konvice, mixéry nebo další domácí spotřebiče či pomůcky na úklid.
 
 
Způsoby jak ušetřit

To, že je nabídka v eshopu obrovská se můžete přesvědčit na vlastní oči, my vám ukážeme, jak nakoupit co nejvýhodněji.
 

1. Doprava zdarma
Při nakupování ve 4home víte ušetřit mnoha způsoby, jedním z nich je Doprava zdarma, kterou automatický získáte při nákupu nad 1000 Kč. Díky temuto příjemnému bonusu víte ušetřit i 360 Kč, což představuje běžnou cenu za poštovné.

doprava zdarma vasekupony.cz

2. Věrnostní program Pohoďáčci
Výhodně benefity můžete čerpat i díky věrnostnímu programu 4home s názvem Pohoďáčci. Jak se můžete stát členem? Celkem jednoduše. Stačí se zaregistrovat na 4home a užívat si výhody při každém nákupu. Jak to funguje? Nakupte na 4home, získejte z každého nákupu body - Pohoďáčiky - a užívejte si výhody věrných.

Věrnostní program 4home vasekupony.cz

3. Slevové kupóny
Pokud chcete ušetřit, neváhejte použít také aktuální slevové kupóny a kódy, které najdete na našem webu na profilu obchodu 4home.

slevové kupóny vasekupony.cz

4. Výprodej
Ušetřit můžete i díky sekci Výprodej, kterou najdete na stránce internetového obchodu 4home. V nabídce najdete množství zaujímavých kousků, na které se aktuálně vztahuje sleva.

 

VIC O SLEVACH VASEKUPONY.CZ