4 tipy na nejkrásnější velikonoční dekorace

29.03.2020 Barbora Bydlení Sdílet
4 tipy na nejkrásnější velikonoční dekorace

Přivítejte ve svém domě svátky jara prostřednictvím dekorací. Díky nim bude jaro krásnější a barevnější a my s jistotou můžeme potvrdit, že nejedna návštěva ocení roztomilé velikonoční prvky. Pusťte se do dekorování spolu s námi!

 

1. Roztomilá povlak na polštář

Jedním z nejznámějších motivů Velikonoc je nepochybně velikonoční zajíček. Každý rok přibudou v domovech mnohé dekorace s tímto roztomilým motivem a my dnes pro vás vybíráme povlak na polštář. Povlak je vytvořena z polyesterových vláken a prakticky se zapíná na zip. Polštářek s touto povlečením bude tvořit zajímavý prvek vaší velikonoční výzdoby. Povlak koupíte v internetovém obchodě Vivrehome.cz.

povlak na polstar s velikonocnim motivem


2. Velikonoční věnec z břečťanu

Velikonoce si rozhodně žádá zařadit do dekorací květiny a rostliny. V případě, že si kvůli alergii na pyl nerozumíte s tradičními narcisy či hyacintů, nevěšte hlavu. Internetový obchod Květinyexpres.cz si pro své zákazníky připravil nádherné jarní dekorace z umělých materiálů.

 Veľkonočný veniec z brečtanu a ružových kvetov z obchodu Kvety.sk | Vašekupóny.sk

Netradiční věnec z břečťanu, růžových květů a velikonočních vajíček můžete použít jako zajímavou dekoraci na stůl. Rozhodně zaujme a pomůže navodit příjemnou jarní atmosféru. Jemná růžová barva ve spojení se sytou zelenou je vhodným kandidátem do mnoha interiérů.
 

3. Dětská králičí LED lampa

Při hledání velikonočních dekorací na internetu jsme samozřejmě nezapomněli ani na naše nejmenší. Je vysoce pravděpodobné, že tato praktická dětská králičí LED lampa Miffy First Light se stane stálým obyvatelům dětského pokoje. Malý králík je velmi roztomilý, heboučký a má několik intenzit světla.

Tato roztomilá lampa se stane oblíbeným společníkem vašeho dítěte nejen doma, ale možná i na cesty. Výhodou je, že děti se k němu mohou chovat jako k hračce, obejmout ho a mazlit se s ním. Lampa je totiž vyrobena z měkkého silikonu bez BPA a nabíjí se prostřednictvím USB kabelu. Najdete ji v internetovém obchodě Bellarose.cz.

Dětská králičí led lampa z obchodu Bellarose.cz


4. Dekorativní mísa EGG

Hledáte do svého interiéru něco zajímavého? Nedokážete se ztotožnit s běžnými velikonočními dekoracemi? V tom případě je tento prvek jako stvořený pro vás. Nádherná dekorativní mísa ve stříbrném provedení symbolizuje skořápku z vejce.

S její pomocí vytvoříte zajímavé velikonoční dekorace. Klidně do ní naaranžujte zářivé barevné velikonoční vajíčka nebo sáhněte po živých květech. Materiál, ze kterého je mísa vyrobena, je keramika. S pomocí několika jednoduchých prvků můžete vyčarovat netradiční velikonoční dekoraci. Tak vzhůru za nápady do obchodu Bighome.cz

Dekorativní mísa EGG z obchodu Bighom