Využijte velké letní Notino slevy a udělejte si radost novou vůní

24.07.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Využijte velké letní Notino slevy a udělejte si radost novou vůní

Hledáte nový parfém, který by zdůraznil vaši osobnost? Nabízíme vám TOP 5 vůní, ze kterých si určitě vyberete. Pokud navíc využijete mega slevy, které internetová parfumerie Notino momentálně nabízí, spokojená bude i vaše peněženka.




Milé dámy, i vy patříte mezi ty, které stále dokola používají stejný parfém? Změňte to! Vybrali jsme pro vás TOP 5 nesmrtelných parfémů, které si určitě okamžitě zamilujete. Pojďme se spolu podívat, které to jsou.


 

# 5 Christian Dior J'adrore

 

Na posledním, ale stále pěkném pátém místě se umístil mnohými obdivovaný Christian Dior a jeho Dior J'adore. Tato ovocně květinová je ztělesněním absolutní ženskosti a rafinovanosti. Moderní a nadčasová vůně určitě chytí za srdce i vás.

Složení:

Hlava: mandarinky, růže, africká orchidea
Srdce: ostružiny, fialky, švestky
Základ: pižmo, břečťan, amarantové dřevo

 

christian dior jadore vašekupony.cz

»Tip od nás: Využijte velké letní Notino slevy, které momentálně v e-shopu probíhají a zakupte si tuto mimořádně oblíbenou vůni za akční cenu.


 

# 4 Dolce & Gabbana Light Blue

 

Parfém Light Blue od přední značky Dolce & Gabbana je velmi oblíbenou letní vůní zejména díky své nevtíravé ovocno-květinové parfemací. Je určen pro ženy všech věkových kategorií, které se nebojí výzvy a chtějí se cítit nespoutaně.
 

Složení:

Hlava: jablko, zvonek modrý, sicilský cedr
Srdce: bílá růže, jasmín, bambus
Základ: citrónové dřevo, pižmo, ambra

dolce gabbana light blue slevy vašekupony.cz


 

# 3 Chloé Chloé


 
Romantická a sebevědomá. Přesně taková je vůně Chloé Chloé, která je přímo nabitá nespoutaností, smyslností či dokonce hravostí a je vhodná jak na speciální příležitosti, tak i na běžné nošení.
 

Složení:

Hlava: pivoňka, liči, frézie
Srdce: konvalinka, růže, magnólie
Základ: virginský cedr, ambra

chloe chloe vasekupony.cz


»Tip od nás: Chcete vědět, jaký je rozdíl mezi originálem a testerem parfému? Tak si přečtěte i náš další blog, který najdete ZDE.

 
 

# 2 Coco Chanel Mademoiselle


 
Mezi nejprodávanější parfémy současnoti patří i známá vůně od Chanela - Mademoiselle, která okouzlí dámy svou smyslností a sebevědomím. Nejde přitom o jedinou zdařilou vůni od Chanela. Vůbec první parfém od přední značky byl uveden na trh již v roce 1921 a šlo o legendární Chanel N ° 5, který je dodnes jednou z nejoblíbenějších vůní vůbec.
 

Složení:
 
Hlava: pomeranč, mandarinka, květ pomerančovníku, bergamot
Srdce: růže, mimóza, jasmín, ylang-ylang
Základ: vanilka, opoponax, fazole tonka, bílé pižmo, vetiver, pačuli

 

Coco Chanel Notino sleva


 

# 1 Lancôme La Vie Est Belle


 
Mezi nejprodávanější parfémy současnoti patří i známá vůně od Lancôme - La Vie Est Belle, která vzdává poctu všem ženám. Je symbolem svobody a štěstí. Je vhodná na celodenní nošení a je navržena tak, aby vám okamžitě vykouzlila úsměv na tváři. Vždyť nakonec, ne nadarmo je jednotka!

Složení:

Hlava: hruška, černý rybíz
Srdce: květ pomerančovníku, jasmín, kosatec
Základ: pačuli, pralinka, fazole tonka, vanilka

 


»Tip od nás: I při tomto parfému můžete využít velké letní Notino slevy, které momentálně v e-shopu probíhají!