Víte, jaký je rozdíl mezi originálem a testerem parfému?

29.09.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Víte, jaký je rozdíl mezi originálem a testerem parfému?

Při nakupování v internetových parfumeriích jste se již určitě setkali se zbožím, který má označení "tester". O co jde, a jaké plusy a minusy nákup takového produktu přináší? Dozvíte se na Vašekupóny.cz.


Toužíte po kvalitní značkové kosmetice nebo parfému, ale jejich ceny se vám až tak lákavé nezdají? Máme pro vás ideální řešení, díky kterému již nebudete muset před návštěvou parfumerie rozbít své prasátko.

 

Koupit nebo nekoupit?



Všichni se jistě shodneme na tom, že nákupy v internetových obchodech téměř vždy ušetříme více než při tom klasickém v kamenném obchodě. Co kdybychom vám ale řekli, že i to internetové nakupování víme udělat ještě výhodnějším? Za vším hledejte zázrak se jménem tester.

Názvem tester jsou označovány produkty, které se běžně prodávají v parfumeriích. Pod tímto označením najdete dekorativní kosmetiku jako make-up, pudr, korektor, rtěnku, oční stíny, ale také tělové mléko, pleťovou masku  a nemůžeme zapomenout ani na stále populárnější přírodní kosmetiku, která si za poslední dobu získala mnoho příznivců . No a v neposlední řadě také kvalitní značkové parfémy. Všechny tyto produkty přitom mají zcela identické složení jako klasická kosmetika a parfémy.

elnino slevový kupón vašekupóny.sk


 

Každá mince má dvě strany



Ačkoli mají produkty s označením "tester" úplně stejné složení jako ty klasické, pár rozdílů se zde přece jen najde, zvláště pokud jde o parfémy. Ano, jak mnozí správně tušíte, jde o flakón. Ačkoliv při většině případů je shodný se standardním provedením, může však nastat i situace, že vám doručí flakón, který se na ten původní příliš nepodobá. Rozdíl může být nejen v jeho velikosti, ale i v zobrazení některých prvků nebo mu dokonce může chybět vrchní krytka rozprašovače. Odlišnost můžete zpozorovat i při samotné krabičce, ve které je produkt zabalen. Ty s označením tester jsou většinou barevně neoznačené a může dokonce nastat i situace, že krabičku prostě k parfému neobdržíte.

V případě, že si produkt objednáváte pro vlastní spotřebu, tyto drobné odlišnosti vás jistě neodradí. Problém může nastat, pokud produkt objednáváte jako dárek. Naopak, obrovskou výhodou koupě takto označeného produktu je samozřejmě výrazně nižší cena, což mnozí jistě ocení.
 

 

Kde se vzali?



Mnozí se nyní jistě ptáte, proč kosmetický společnosti vůbec vyrábějí a prodávají takovou formu produktů, která je totožná s originálem, ale zároveň výrazně levnější. Vyplatí se jim to vůbec? Odpověď je přitom velmi jednoduchá a za vším hledejte zisk. Právě testery totiž kosmetické firmy často používají na různých promotion akcích, kde jejich zvyknou přibalovat jako dárky k zakoupenému zboží. Zboží v podobě testerů jim po zaváděcí akci však často zůstane naskladněno a potřebují se ho efektivně "zbavit". Za značně nižší ceny, často za dokonce výrobní náklady, ho následně prodávají do distribuční sítě.
 

 

Díky kuponem ušetříte ještě více



Pokud jste milovníkem výhodných nákupů, máme pro vás další skvělý tip jak ušetřit. Zkoušeli jste už při nákupu využít slevový kód? Mnohé e-shopy ho totiž zvyknou nabízet. Zkuste například navštívit internetovou parfumerii El Nino, vyberte si požadovaný produkt ve formě testeru a při platbě zadejte slevový kód a uvidíte, že opět něco ušetříte. Voňavý e-shop navíc přináší kopec jiných skvělých slev, díky kterým si můžete nakoupit ty nejlepší kosmetické výrobky za akční ceny.