Vybíráme nejlepší bezdrátová sluchátka – pořiď si je výhodně díky slevám

zena-sluchatka-over-head

Bezdrátová sluchátka ti toho dokážou nabídnout hodně. Proč jsou oblíbené a kde je můžeš sehnat výhodně? Připravili jsme pro tebe tipy na nejlepší sluchátka různých typů a slevové kupóny na audio.

Bezdrátová sluchátka se k audiozařízením obvykle připojují pomocí technologií, jakou je Bluetooth. Bezdrátové spojení je pak mezi sluchátky a mobilním telefonem, počítačem či audio přehrávačem. Je to snadné a funkční řešení, které má hned několik výhod. Umožňují svobodu pohybu a odpadá i zmatek s použitím kabelu a jeho délky.

Navíc bezdrátová sluchátka ti mohou nabídnout vysokou kvalitu zvuku a dlouhou výdrž baterie. To tě potěší hlavně, když si v pohybu. Co se dočteš v článku, který jsme pro tebe připravili?

Abys měl přehled o slevách a akcích na vybrané produkty, připravili jsme pro tebe výhodný nákup v kategorii Televize, audio a video.

muz-restaurace-sluchatka
Zdroj: Canva.com

 

Typy bezdrátových sluchátek, mezi kterými si můžeš vybrat

 

Ještě před tím, než si vybereš konkrétní model bezdrátových sluchátek, podívej se zblízka na základní typy a jejich funkce:

1

Sluchátka s připojením Bluetooth – jsou populární díky jednoduchosti použití a variabilitou použití s jinými zařízeními

2

True Wireless sluchátka – Tyto sluchátka nemají kabely a každé sluchátko je samostatné a připojuje se bezdrátově k zařízení.

Dále bychom bezdrátová sluchátka mohli členit podle toho, jak se nasazují a nosí:

__check

Over-ear sluchátka – jsou to sluchátka náhlavní, mají velké náušníky, které překrývají uši. To ti nabízí výbornou zvukovou izolaci a pohodlné nošení. Toto je varianta nejvhodnější pro děti.

__check

In-ear sluchátka – bezdrátová sluchátka – pecky, které se vkládají přímo do uší jsou ideální při pohybu a sportovní aktivitě. Jestli si rád zaběháš nebo chceš vlastní hudbu ve fitku, toto je jasná volba.

__check

Earbuds – takzvané špunty se podobají náušníkům – in-ear sluchátkům. Mají menší profil a vkládají se dovnitř ucha. Jsou ideální pro každodenní poslech hudby. Dobrá volba například, pokud hledáš nejlepší bezdrátová sluchátka do uší na poslech hudby během práce například na počítači.

__check

Náhlavní sluchátka s krkem – tato sluchátka mají speciální pásku, která se dává kolem krku a má kabely, které vedou ke sluchátkům. Jsou ideální pro ty, kteří chtějí sluchátka po ruce, ale nepotřebují absolutní bezdrátovost.

sluchtka-na-latce
Zdroj: Canva.com

 

Jak vybrat bezdrátová sluchátka?

 

Když už víš, který typ sluchátek z hlediska připojení, nasazování a nošení, pro tebe bude nejlepší, podívej se na parametry bezdrátových sluchátek:

__check

Kvalita zvuku – určitě hledáš čistý zvuk, dobré basy a vyvážené výšky

__check

Pohodlí a správná velikost – velikost sluchátek ti musí dobře sedět, aby byl poslech pohodlný

__check

Baterie a výdrž – podívej se na dobu výdrže sluchátek a na čas, který je potřebný k nabití

__check

Ovládání a funkce – vybírej sluchátka se snadným ovládáním pro hlasitost, přehrávání a další funkce, které plánuješ využívat – například funkce hlasového asistenta či potlačení hluku

__check

Voděodolnost – možná potřebuješ sluchátka odolné proti vodě a potu, hlavně pokud je chceš využívat během sportu

__check

Cena – vybírej podle svého finančního rozpočtu, za který bys ale měl dostat adekvátní variantu

Pro každého může být důležitý jiný výběr parametrů sluchátek, proto vyber ty, které jsou důležité pro tebe. Dále se spolu podíváme na tipy na bezdrátová sluchátka

 

Důvody, proč sluchátka oceníš a proč jsou skvělým dárkem

 

Možností, jak využiješ sluchátka, je několik. Je to perfektní produkt, který přináší spoustu zábavy, oddechu i vzdělání a hodí se vlastně úplně pro všechny.  Tady jsou tipy, jak můžeš svá nová bezdrátová sluchátka využívat:

tabulka-duvody-pro-sluchatka

Patříš mezi nadšené hráče onlinovek? Aby tvůj zážitek byl ještě intenzivnější, kromě sluchátek udělá hodně i nový monitor. Podívej se na aktuální výhodné nabídky v kategorii Počítače a software.

sluchatka-mini-obal
Zdroj: Canva.com

 

Naše tipy na nej bezdrátová sluchátka

 

Kvalitní bezdrátová sluchátka, a přitom levná, není nemožné pořídit. Na trhu je hodně velmi dobrých produktů. Jistě si vybereš, jestli už hledáš černá bezdrátová sluchátka, pecky, sluchátka se supr zvukem či sluchátka za nižší cenu. Vybrali jsme pro tebe modely, mezi kterými si možná najdeš favorita:

__check

# 1 špunty SAMSUNG BUDS 2 PRO SM-R510

Tak tento špičkový zvuk Hi-Fi tě posadí na zadek. Navíc u nich oceníš potlačení hluku, detekci hlasu, upgradované mikrovony pro hovory a 24bitový přenos zvuku. Díky malým rozměrům ti přinesou komfort během nošení, mají nízkou hmotnost. Nemusíš se bát deště a cvičit můžeš klidně i v náročnějších podmínkách díky vodotěsnosti. 360stupňové audio dokáže přesně určit směr zvuku, i když pohybuješ hlavou. To pozvedne tvé zážitky z poslechu na ještě vyšší úroveň.

Přibližná cena je 4 490 Kč

__check

# 2 Apple AirPods 2019 MV7N2ZM/A

Jak popsat tento model bezdrátových sluchátek od Apple? Inteligentní ovládání, bezdrátová technologie a nadčasový design. Nabíjecí pouzdro na sluchátka je samozřejmostí, které zajišťuje dobu přehrávání až na 24 hodin. Celý jeden den vkuse můžeš poslouchat hudbu. Na dobití stačí 15 minut v pouzdru a pak zase můžeš poslouchat 3 hodiny nebo 2 hodiny telefonovat. K přiložení ke tvému iPhonu se na displeji zobrazí data o baterii. To je chytré, viď? 

Přibližná cena je 3 690 Kč

__check

# 3 Marshall Major IV Bluetooth

Tak toto jsou sluchátka s ikonickým designem, který příznivci Marshall tak milují. Navíc ti nabídnou perfektní zvuk – dunivé basy, hladké středy a brilantní výšky. Vydrží neskutečných 80 hodin poslechu a po 15 minutách ti zaručí dalších 15 hodin funkce. Dají se nabíjet bezdrátově pomocí nabíjecí podložky. Pro ovládání využiješ multifunkční vícesměrný knoflík. Sluchátka tě nebudou tlačit díky ergonomickému designu, jsou měkké a dobře s přizpůsobí tvaru tvého ucha.

Přibližná cena je 2 890 Kč

zena-zed-sluchatka

Zdroj: Canva.com

__check

# 4 sluchátka na spaní INTEZZE DREAM

Neskutečný obdiv si získala právě tato sluchátka stvořená pro příjemnější usínání doma nebo třeba na cestách. Disponují aktivním potlačením hluku a funkcí Sleep Mode s časovačem vypnutí. Takže si můžeš relaxační hudbu nebo například zvuky přírody nastavit přesně podle svých potřeb. Jsou to miniaturní sluchátka s povrchem ze silikonu. Ten se postará o tvé pohodlí během spánku s uchem na polštáři. Baterie vydrží až 5 hodin nepřetržitého přehrávání bez dobíjení.

Přibližná cena je 1490 Kč

__check

# 5 dětská sluchátka JBL JR310BT

Dětská Bezdrátová sluchátka můžeš vybírat ve více barevných provedeních. Kvůli dětem a zdraví o jejich sluch oceníš omezení hlasitosti. Jsou bezpečná, lehká a dětem zaručí komfort. Mají zabudovaný mikrofon, díky kterému si mohou povídat s kamarády či rodinou. Baterie vydrží až 30 hodin, takž o zábavu během cestování je postaráno. Po 5 minutách nabíjení jsou připraveny další 2 hodiny pro děti. Součástí balení je sada samolepek, díky které se dá jednoduše dotvořit vlastní design sluchátek.

Přibližná cena je 1 290 Kč

Právě teď můžeš využít hned několik slevových kupóny pro nákup audio produktů. Neváhej, zásoby se tenčí, takže využij správný čas na nákup a udělej si radost:

 

 

stul-mobil-.sluchatka
Zdroj: Canva.com

 

Při nákupu bezdrátových sluchátek, nezapomeň:

1

Vybrat typ sluchátek vzhledem k času a činnostem, kdy je budeš používat

2

Promyslet, které funkce se ti budou hodit

3

Vybrat model podle tvých cenových možností a využít přitom možné slevy pro nižší pořizovací cenu

4

Těšit se na hodiny zábavy a relaxu

Věříme, že vybereš model bezdrátových sluchátek, která splní tvá očekávání. Pak už stačí jenom vychutnávat si chvilky pohody s oblíbenou kapelou, poslech zajímavých podcastů nebo další audio média, které tě baví. Díky komfortu a dobrému zvuku sluchátek to budou skvěle strávené chvilky.