Velikonoce se blíží. Toto jsou tipy na nejkrásnější dekorace

Velikonoce se blíží. Toto jsou tipy na nejkrásnější dekorace

Cítíte to ve vzduchu? Konečně přišla jaro a s ní i velikonoční svátky. Víte, jak si vyzdobíte svou domácnost? Nabízíme vám pár tipů na dekorace, jejichž výrobu hravě zvládnou i děti. No a pro ty, kteří na jejich přípravu nemají čas, chuť nebo talent, připravujeme speciální kategorii Velikonoční slevy, díky kterým si je můžete zakoupit se slevou.

 

 


Velikonoční vajíčka


Malovaná vajíčka jsou snad nejvýraznějším symbolem Velikonoc. Výhodou je, že jejich výrobu zvládnou i ti nejmenší. Fantazii se přitom meze nekladou a ozdobit je můžete téměř všem, co máte po ruce. Vymalovat je můžete vodovými barvami, fixy či dokonce lakem na nehty. Ti zdatnější je mohou klidně zdobit i voskem.

VELIKONOCNI SLEVY VASEKUPONY_CZ

 

Dekorace na stůl


Jak už bývá zvykem, sváteční stůl je vždy plný dobrot. Právě proto nesmíme zapomínat ani na dekorace, které pokrývají stůl. Tu opět hrají hlavní roli kraslice. Nesmíme však zapomínat ani na "živé" dekorace v podobě váz plných květů a větviček. Velmi oblíbené jsou zejména vázy plné zlatého deště. Na větvičky můžete klidně pověsit drobné dekorace v podobě dřevěných figurek s jarním motivem. Výbornou dekorací však může být i samotné jídlo. Velikonoční beránek lahodí nejen vašemu oku ale také chuťovým pohárkům.

 

Věnec na dveře


V posledním období jsou velmi populární zejména věnce na dveře. Jde o velmi milou dekoraci, kterou můžete s menšími obměnami využívat během celého roku. Výjimkou samozřejmě nejsou ani Velikonoce. Výhodou je, že výrobu zvládnou i ti méně zdatní. Věnec na dveře můžete vytvořit z různých přírodních materiálů, jako jsou větvičky nebo sezónní kytičky, ozdobit ho vajíčky, stužkami nebo jinými doplňky.

velikonocni slevy vasekupony_cz

 

 


Výslužky 


Na konec nesmíme zapomínat ani na koledníky, a to zejména tehdy, pokud se mezi nimi nacházejí i děti. Do balíčků jim můžete přibalit nejen čokoládová vajíčka, ale i drobné hračky nebo jiné dárky. A aby byla výlužka opravdu dokonalá, nezapomínejte ani na balení. Použít můžete proutěné košíky, filcové kyblíky nebo také barevné papírové taštičky. Nezapomeňte ani na stužky, ze kterých budete vázat  na pomlázky mašle.
 

 

Raději kupujete jako tvoříte?


Pokud i vy patříte do skupiny těch, kteří raději nakupují jako tvoří, žádný strach. Vše potřebné najdete také v obchodech, které jsou zaměřeny na bytové doplňky a dekorace nebo ve všech běžných supermarketech. Chcete-li při jejich koupi ušetřit, nezapomínejte na slevové kupóny a kódy, díky kterých budou vaše nákupy o něco výhodnější. Všechny skvělé slevy nyní najdete v naší speciální kategorií Velikonoční slevyPozor, speciální sekce spouštíme již 1.4.2019 a potrvá do 22.4.2019.
 

velikonocni slevy vasekupony.cz