Toužíte po nových plavkách? Nakupujte v Astratex a staňte se bohyní pláže

Toužíte po nových plavkách? Nakupujte v Astratex a staňte se bohyní pláže

Chcete si koupit nové plavky? Navštivte eshop Astratex a určitě si vyberete. Ukážeme vám, co je v tomto roce IN.

 

Které jsou ty správné?

Při výběru střihu nebo motivu plavek se rozhodně nemusíte omezovat. Důležité je, abyste vy v nich cítili dobře. Akvšak toužíte po něčem trendy, v internetovém obchodě Astratex si určitě něco vyberete. Výhodou je, že v tomto roce je moderní téměř všechno. Vybírat si můžete klasické střihy kalhotek, retro kalhotky s vysokým pasem a také různé střihy podprsenek od těch standardních přes trojúhelníkové, volánkové a krokem vedle rozhodně nebudou ani ty jednodílné. Právě naopak. Jednodílné plavky jsou v tomto roce horkým typem, které dokáží být nejen pohodlné, ale také velmi sexy. No ale pojďme k věci, co byste tedy při jejich výběru měli zvážit?


 

Účel

 
Ještě před samotným výběrem byste si měli ujasnit, na jaké aktivity plánujete své nové plavky využívat? Plánujete v nich plavat nebo vám mají posloužit pouze na opalování? V případě, že jste si vybrali první možnost, jsou pro vás mnohem praktičtější ty jednodílné. Naopak u moře na pláži zřejmě spíše oceníte naopak dvojdílne, které vám udělají výbornou službu při chytání bronzu a i při plavání.

astratex slevy vasekupony.cz

Střih, který padne


Abyste se v plavkách dobře cítili, měly by vám dokonale padnout. Co to znamená? Plavky by vám neměly nikde odstávat a anise zařezávat. Dobrý střih dokáže navíc vyzvednout vaše přednosti a potlačit nedostatky jako jsou strie či větší bříško.

 

Velikost


Dalším atributem, na který byste neměli zapomínat, je správná velikost. Pozor si dejte zejména v případě, že nakupujete online. Pečlivě si projděte tabulku velikostí a neváhejte do rukou vzít metr a pořádně se přeměřit. V případě, že máte jinou velikost spodního dílu jako toho vrchního, zaměřte se na eshopy, které vám umožní si velikosti nakombinovat. Umožní vám to například i internetový obchod Astratex.
 
 

Barva


Asi každá z nás má svou oblíbenou barvu, na kterou nedá dopustit. Zkuste však barevné kombinace plavek pro změnu přizpůsobuje i barvě vaší pleti a vlasů. Zatímco ženám s blond a zrzavými vlasy přestanou odstíny zelené a růžové, hnědovlásky a černovlásky by měly sahat spíše po teplých odstínech.

astratex slevovy kod vasekupony.cz

Postava


Střih a samozřejmě i typ plaveček vždy přizpůsobujte vaší postavě. Každá z nás má trochu jinou postavu. Postupujte tak, aby na vás vniklo to, co je nejkrásnější:
 
VÁLEC: Tento typ postavy se vyznačuje nevýraznými křivkami. Proto pokud máte tento typ postavy, vsaďte na dvjdielne plavky s bederním vázáním, případně ty jednodílné s propracovaným pasem
 
PŘESÝPACÍ HODINY: Pokud máte typ postavy přesýpacích hodin, máte předem vyhráno. Dovolit si totiž můžete úplně všechny plavečky v různých barvách i vzorech,
 
HRUŠKA: V případě postavy ve tvaru hrušky jsou pro vás ideální dvoudílné plavečky, jejichž vrchní díl je výrazný a spodní jednobarevný,
 
JABLKO: Tímto ženám sluší jednodílné plavky nebo dvodielne tankini, ktere lze doplnit tunikou či šátkem. 

astratex vyprodej vasekupony.cz

Tak co, vybrali jste si? V internetovém obchodě Astratex nyní najdete všechny možné střihy, barvy i velikosti. Kromě plavek pro dámy jsou v nabídce i ty pánské a dětské. Vybírat si můžete hned z několika kolekcí a libovolně můžete kombinovat velikosti spodního i vrchního dílu. V případě, že chcete při nákupu ušetřit, neváhejte využít i výhodné Astratex slevové kupóny.