Toto jsou ty nejlepší podzimní trendy

Toto jsou ty nejlepší podzimní trendy

I vy jste někdy ztracení v záplavě módních trendů, které se na vás valí z přehlídkových mol nebo magazínů? Koukli jsme se na letošní podzimní módu a vybrali jsme pro vás ty nejnositelnější kousky, které navíc snadno zkombinujete s tím, co už máte doma. Které to jsou?

 

 

Univerzální šaty v midi délce

 

Tento módní úlovek vám ráno ušetří drahocenné minuty. K šatům si už jenom obujte vysoké kozačky a v průběhu pár minut můžete vyrazit z domova. Na Answear.cz si teď můžete vybírat z množství modelů. Najdete tam jednobarevné, s potiskem nebo košilové. Jestli si chcete opticky ubrat pár kilogramů, sáhněte po zavinovacích, které patří k nejlichotivějším a přistanou téměř každému typu postavy. Během teplejších dnů je kombinujte s blazerem nebo kardiganem, když si ochladí, budou tvořit ideální pár s vlněným kabátem.

 

zena v satech

Zdroj: Aswear.sk

 

Velbloudí kabát

 

Jednořadový, dvouřadový, v teddy stylu, s páskem – nosí se všechny typy. Hnědý kabát vám dodá na sofistikovanosti a vypadá dobře jako k ležérnějšímu outfitu, tak i k těm elegantnějším. Kromě toho téměř nepodléhá trendům, takže ho vynosíte i několik sezon. Klikněte na Aboutyou.cz a vyberte si ten svůj. Když si k němu vezmete bílou nebo černou, určitě tím nič nezkazíte. Tento odstín si ovšem výborně rozumí i s výraznými barvami, proto si k němu klidně oblékněte oranžovou, zelenou nebo královsky modrou.

 

zena v kabate

Zdroj: Aboutyou.sk

 

Mikina s potiskem

 

Stylový kousek, který vám bez námahy ubere několik let. Vyhněte se klasické kombinaci s džíny a dolaďte ji k elegantnějším kouskům, jakým je například plisovaná sukně. Na první pohled nespojitelné kousky spolu vytvoří originální a svěží outfit. Známé pořekadlo o tom, že protiklady se přitahují, platí v módě dvounásobně.

 

zena v mikine

Zdroj: Aboutyou.sk

 

Barevný blazer

 

Jestli hovoříme o nositelných trendech, určitě nemůžeme zapomenout ani na blazer. Když už doma máte klasiku v béžové nebo černé, doplňte si svůj podzimní šatník i o model v syté barvě, který je letošním hitem. Nejlíp vypadá v kombinaci s jednoduchým tričkem nebo rolákem. Ideální kousek na pracovní poradu i víkendový výlet.

 

zena v blazeri

Zdroj: Answear.sk

 

Nadčasové džíny

 

Nesmrtelný kousek, který nám dělá společnost už od roku 1873, patří k jedním z největších podzimních trendů. Designéři radí obléct se do džínoviny od hlavy až po paty. Tento trend ovšem nemá v každodenním životě až takové široké využití. Inspirujte se raději stylovými Francouzkami a vezměte si k džínům bílou oversize košili nebo pruhovaný top.  

 

pozujici zena na zidli

Zdroj: Answear.sk

 

Stylový kardigan

 

Kardigany zaplňují pulty obchodů už několik sezona vypadá to tak, že tu s námi ještě chvíli ostanou. Proč jsou tak oblíbené? Jsou extrémně pohodlné, zahřejí a hodí se téměř ke všemu. Jako i v kardiganech volnějšího střihu nechat vyniknout postavu? Zvýrazněte siluetu – dlouhý převažte páskem a krátký vepředu jenom jednoduše zastrčte do kalhot.

 

pozujici zena

Zdroj: Answear.sk

 

Jestli chcete nabrat další inspiraci a přečíst si k témě podzimní módy více, tu najdete další články o letošních podzimních trendech.