TOP 5 interaktivních hraček pro děti

26.09.2018 Kristína Nakupování Sdílet
TOP 5 interaktivních hraček pro děti

Hledáte interaktivní hru pro vaše dítě? Vybrali jsme pro vás 5 nejlepších, díky kterým podpoříte jeho rozvoj v každém věku. Pokud navíc využijete Pro děti slevový kód, určitě nějakou tu korunu i ušetříte.




Trendy na trhu s hračkami se mění minimálně tak rychle, jak roste váš mrňous. Nemusíte se však bát, že zmeškáte některou důležitou fázi jeho vývoje. Vybrali jsme za vás pět nejlepších interaktivních hraček, kterými podpoříte jeho rozvoj v každém věku.


 

# 1 Barevné geometrické tvary Montessori

 

Celodřevěné hračky se těší oblibě již několika generací a stále nevyšli z módy. Díky populárním nastrkovačkám a vkládačkám Montessori se děti přirozeně učí rozeznávat základní barvy, tvary a procvičují si jemnou motoriku a koordinaci rukou a očí. Navíc zlepšují u dětí analytické myšlení. Přibližně od věku dvou let se s pomocí těchto hraček poprvé setkávají is počítáním.

Koncept vzdělávání Montessori je čím dál známější i u nás. Jeho součástí jsou hračky, resp. učební pomůcky, které v dětech vzbuzují přirozenou zvědavost tím, že jejich motivují zkoumat a objevovat. Jsou proto ideální jak pro nejmenší děti, tak i pro školáky.

montessori hracky pro deti vasekupony.cz

»Náš tip: Chcete při nákupu Montessori hraček ušetřit? Tak pak určitě navštivte internetový obchod Prodeti.cz, kde momentálně najdete i tyto hračky. V případě, že chcete při nákupu ušetřit, neváhejte využít slevové kupóny a slevové kódy, díky kterým bude váš nákup o něco výhodnější. Pro děti slevový kód jistě potěší nejednoho z vás.


 

# 2 Nezbedné písmenka

 

Pro všechny děti od tří let je zde skvělá hra, která malé rošťáky naučí rozeznávat písmenka a pomůže jim rozvinout manuální dovednosti. Vyskakující písmenka mají dětem posílit koncentraci, logické myšlení a postřeh. Cílem hry je v časovém limitu poskládat písmenka do správných políček nebo skládat celá slova. Zabaví se s ní proto jednotlivci i týmy (maximálně do čtyř hráčů).

 

slevy na hracky


 

# 3 Poznáváme lidské tělo

 

Interaktivní hra v pravém slova smyslu - to je tato stolní hra přibližující dětem lidské tělo. Poznávejte spolu zajímavosti ze světa anatomie. Stačí vzít čtečku v podobě tužky a přiložit ji na zvolený obrázek. Objevujte skryté aktivity zašifrované na stránkách skládací knížky a hravou formou připravte děti na hodiny biologie. Součástí balení je také metr a samolepky, které můžete připevnit doma na stěnu a průběžně zaznamenávat, jak dítě roste.

slevovy kupon na hracky vasekupony.cz

Hra je kompletně v anglickém jazyce. S dětmi tedy zároveň trénujete i cizí řeč.

 


# 4 Malý chemik

 

Ukažte svému školákovi kouzlo chemie. Nechte ho dělat pokusy ve svém vlastním laboratoři. Se sadou Malý chemik může zkusit až 21 různých pokusů. Balení obsahuje všechny potřebné přísady, nádobky, míchadla i ochranné pomůcky v dětských velikostech. Pomocí podrobného návodu může bezpečně vytvářet své první sloučeniny a efektní exploze. Vzbudit v dětech zájem o přírodní vědy nikdy nebylo snazší.

 

slevy na hry vase kupony cz


 

# 5 Angličtina! Brnkačka!

 

Na učení angličtiny nikdy není pozdě. Pro začátečníky i pokročilé, kteří si rádi zopakují 160 nejčastěji používaných anglických slovíček je zde Angličtina! Brnkačka !. Díky textovým kartičkám se děti naučí, jak slova napsat, a zároveň pomocí fonetického přepisu pochytí správnou výslovnost.

 

slevy na vasekupony.cz

 

Jednotlivá slova jsou rozděleny do přehledných kategorií (čísla, barvy, jídlo, sport, atd.), Což dítěti dává možnost začít v oblasti, která je mu nejbližší. Stačí si zvolit téma a pomocí elektronických diod přiřadit k obrázku dané slovo. Při každé správné odpovědi bude odměnou rozsvícení zeleného světla.