Tohle jsou nejnovější módní trendy, podlehly jste jim i vy?

Tohle jsou nejnovější módní trendy, podlehly jste jim i vy?

Vybrali jsme pro vás několik jarních trendů a k tomu módní kousky z internetového obchodu Aboutyou.cz. Proč právě odtud? Při nákupu v tomto eshopu můžete totiž využít slevový kód a vaše jarní nákupy budou ještě výhodnější :-).

 
 
1. Vsaďte na retro
V jarních trendech aktuální sezóny opět nechybí retro. Po postupném návratu 90. a 80. let přicházejí na řadu roky 70-te. Zdá se, že i "Seventies" jsou nevyčerpatelnou studnou inspirací. Kabáty se zapínáním ve dvou řadách, výrazné knoflíky, umělá kožešinka, ale i věčně živé káro - to vše je tu pro vás, abyste mohli do ulic vyrazit v souladu s aktuálními módními trendy. Jak se vám líbí například takový retro kabát z internetového obchodu Aboutyou.cz? No není úžasný?

Alt: Přechodný kabát v retro stylu z obchodu Aboutyou.cz Aboutyou.sk

2. Užijte si romantiku
Romantičtější duše potěší tečkované dezény či florální potisky. Chystáte se například na romantické rande? Stáhněte po něžném světlem pleteném svetříku, ke kterému se skvěle hodí romantické šaty s potiskem a vysoké kozačky.

Outfit Lena Gercke z Aboutyou.cz

3. Vytáhněte džíny

Od svého vzniku je džínovina je nestárnoucí materiál. Mezi módními trendy je už několik desítek let a vedle nešlápnete, pokud jej do svého šatníku zařadíte i tuto jarní sezónu. Univerzální a pohodlné však nemusí být jen džínové kalhoty, ale i další kousky - například košile, bundy, šaty, sukně nebo i takové originální džínové overaly:

  Džínový overal z obchodu Aboutyou.cz

4. Vsaďte na barvy

Během nadcházející jarní sezóny se objevuje i výraznější zastoupení některých barev, zejména růžové a zelené. In jsou však stále i divoké vzory a intenzivní barevnost přírody jako vystřižená z džungle. Nebojte se tedy sáhnout například po takových zelených košilových šatech:

 Zelené košilové šaty z obchodu Aboutyou.cz

5. Ukryjte se v oversize

Pokud máte ve svém šatníku nadměrné velikosti kalhot či sak, máte vyhráno. A pokud ne, klidně prehrabte skříň svému partnerovi. Dalším trendem nadcházející jara je totiž oversize. Tyto kousky jsou značně univerzální - můžete je použít jako vrchní vrstvu v chladnějších dnech, ale i během méně chladných dnů v rámci vrstvení.

6. Nezapomeňte na líčení
I jarní líčení má svá specifika. Na jaře 2020 bude v kurzu tzv. nahé líčení. Zvolte lehký make-up, na tváře použijte růžovou tvářenku a k tomu oční stíny v zelené, žluté nebo modré barvě. Nebojte se výrazných rtů. Vsadit můžete nejen na matné odstíny červené, ale i mandarinkové nebo fuchsiové. Pokud si při této příležitosti potřebujete doplnit svůj kosmetický kufřík, určitě navštivte internetový obchod Notino.sk, kde si při nákupu můžete uplatnit i náš Notino slevový kupón.