Stále nevíte co koupíte blízkým pod stromeček? Tímto určitě nic nezkazíte

28.11.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Stále nevíte co koupíte blízkým pod stromeček? Tímto určitě nic nezkazíte

O měsíc tu máme Vánoce a to je nejvyšší čas poohlédnout se po vhodných vánočních dárcích. Pokud i vy patříte mezi lidi, které nebaví běhat po obchodech a vymýšlet dárky, nezoufejte. Připravili jsme pro Vás pár tipů, které vás možná inspirují a navíc něco i ušetříte. Vánoce přece nemusí zruinovat váš rozpočet.


Zná to asi každý z nás - každoroční dilema s čím překvapit pod vánočním stromkem je zpět. Přestože se mezi našimi blízkými určitě najdou i tací, kteří nám ochotně sepíší celý seznam přání, nemusí to být vždy tak jednoduché. Máme pro vás připravených pár tipů, které určitě nezklamou. Proto zapomeňte na nudné pyžama či ponožky a zažijte neopakovatelné Vánoce i díky originálním dárkem.

 

Dárek pro něj

 

Chystáte se obdarovat vaše mužské polovičky? Ačkoli některé z vás v tom mají jasno, mnohé z nás jen bezradně tápou ve tmě. Nezoufejte, inspirovat se například můžete i jeho koníčky.

 

Sportovec

 

Je váš manžel, přítel, otec či bratr vášnivý fotbalový fanoušek, miluje hokej, tenis nebo tráví hodiny v posilovně? O to lépe! Možností máte nepočítaně, vybírat můžete oblečení, batohy, výživové doplňky a ještě mnohem více. Kreativitě se samozřejmě meze nekladou, velmi populární jsou například i zážitkové dárky. Dopřejte mu nezapomenutelný vyhlídkový let balonem či jízdu v luxusním sporťáku. 

myprotein vašekupóny.cz

Náš tip: V e-shopu Myprotein.cz nyní najdete i například tento protein za bezkonkurenčně nízké ceny.
 

 

Knihy, hudba či dobrý film?

 

Pokud i váš partner patří mezi vášnivé knihomoly, sáhnout můžete i po kvalitní knížce. Vybírejte si ze široké nabídky slev na knihy například detektivky nebo oblibě raději historické knihy či poezii? Nikdy nic nezkazíte ani CD oblíbeného zpěváka nebo dobrým filmem na DVD.

martinus vašekupóny.cz

Náš tip: Milovníky severského krimi nezklame ani novotina od Jo Nesbø.


 

Elegán

 

Mezi dárky, kterými určitě nic nezkazíte nepochybně patří i oblečení, pánské módní doplňky, šperky jako elegantní hodinky či manžetové knoflíky, ale velmi oblíbeným dárkem je i kosmetika a parfémy. I muži se přece rádi starají o svůj vzhled.

notino vašekupony.cz

Náš tip: Pro výhodejší nákup parfémů mrkněte na portál Vaše kupóny a možná něco i ušetříte. Na stránce najdete atraktivní Slevový adventní kalendář, kde na Vás čeká každý den nová sleva. To už se vyplatí, no ne?
 

 

Věčné děti

 

Určitě se mezi muži najdou i tací, kterých by potěšila i obyčejná dětská hračka. Například taková obrovská stavebnice Lega nebo auto na dálkové ovládání může být také nevysloveným přáním i vaší polovičky.

bambule.cz vašekupóny.cz

Náš tip: A co tak navštívit Bambule.cz, kde určitě najdete i takové stavebnice za ty nejlepší ceny!
 

 

Dárek pro ni



Možná se vám zdá, že Vánoce jsou ještě daleko, ale zdání tak trošku lže. Pokud hledáte vhodný dárek pro vaši přítelkyni, manželku, sestru či mámu jste na správnéadrese. Koneckonců, není to pěkný pocit, když vidíte v očích obdarované upřímnouradost?
 

 

V každé z nás se ukrývá straka

 

Říká se, že každá žena je straka. Navštivte internetový e-shop a nakupte z pohodlívašeho domova ty nejkrásnější šperky pro vaši milovanou. Náušničky, prsteny, řetízek, náramek nebo hodinky, záleží jen od vás.

timestore.cz vašekupony.cz

Náš tip: Na stránce Timestore.cz nyní natrefíte i na tyto zlaté a stříbrné dámské hodinky za skvělé ceny. Navštivte internetové klenotnictví a vybírejte si z bohaté nabídky již dnes. Pokud chcete ušetřit, neváhejte a mrkněte i na náš slevový adventní kalendář, nějaká sleva se tam určitě najde :).

 

 

Spodní prádlo

 

Snad každá žena miluje pohodlné a zároveň sexy spodní prádlo. Překvapte ji a darujte jí kvalitní spodní prádlo a zabijete dvě mouchy jednou ranou.

cellbes vašekupony.cz

Náš tip: Naříklad stránce Cellbes.cz natrefíte i na tuto krásnou spodní prádlo. Navštivte e-shop a přesvědčte se o tom na vlastní oči.
 

 

Krásná vůně nikdy nezklame


 

Ideálním dárkem se zdá být i vhodně zvolená vůně či jiná kosmetika. Navštivte svou oblíbenou parfumerii a dopřejte své polovičce voňavý dárek.

notino.cz vašekupóny.cz

Náš tip: Skočte si do internetové parfumerie Notino a vyberte ten nej parfém pro vaši drahou.

 

Kabelkou nikdy nic nezkazíte

 

A co tak potěšit vaši polovičku kvalitní kabelkou? Tím určitě nic nezkazíte, vždyť nakonec - jedna nikdy nestačí. Kvůli nákupem nyní navíc ani nemusíte nikam chodit, vše můžete totiž koupit online.

answear vašekupóny.cz kabelky

Náš tip: V e-shopu Answear například nyní natrefíte i na tyto krásné kabelky.