Silvestrovské pobyty 2022 – chata nebo hotel?

novorocni-pripitek-konfety

Rozhodujete se, kde přivítáte Nový rok? Porovnali jsme za vás, jaké výhody a nevýhody mají silvestrovské pobyty 2022 na chatě a v hotelu. Co si vyberete?

Kam na Silvestra 2022? Jak byste chtěli trávit perfektní silvestrovský večer? Chcete si užít pořádnou zábavu s přáteli v útulné chatičce, kde vás nebude nikdo rušit? Nebo toužíte po dokonalém oddechu v luxusním hotelu s připraveným programem a gastronomickým zážitkem.

Víte, jaké plusy a mínusy mají tyto 2 druhy silvestrovského ubytování? Zjistěte to předtím, než uděláte rezervaci ubytování na Silvestra 2022.

zena-balonky-silvestr

Ubytování na Silvestra na chatě

 

Pokud vás láká chata na Silvestra 2022, budou vás zaujímat výhody a nevýhody. Rezervace chaty je nejčastější volbou mladých lidí. Vybírají si je hlavně velké skupiny kvůli možnosti vytvořit si silvestrovskou oslavu ve vlastním stylu. A to bez časového a prostorového omezení.

 

Výhody

__check

Dostupnost celé chaty – společenské prostory v chatách jsou na party ideální. Nemusíte ale zůstávat jenom tak. Jako skupinka se můžete přesunout do jiné místnosti a o půlnoci klidně i před chatu. Ať se budete zdržovat kdykoliv, pravděpodobně nebudete nikoho rušit. Právě to je hlavní výhodou chat

__check

Vlastní jídlo – někteří mohou přípravu jídla pokládat spíše za nevýhodu. No v porovnání s cenou za slavnostní menu v hotelu dokážete ušetřit nemalé výdaje.

__check

Velké množství aktivit – byla by škoda nevyužít prostředí, ve kterém se chata nachází. Co řeknete na lyžovačku, procházku nebo zajímavé výlety? Poznejte okolí a odneste si ještě více zážitků.

__check

Celkové nižší výdaje – pro rozpočítání výdajů na všechny účastníku zaplatíte méně za většinu nadstandardní zážitek.

chata-les-snih

 

Nevýhody

__check

Přístup k obchodům – chaty, které se nacházejí na samotě mohou být i několik kilometrů „odříznuté“ od světa. Proto byste si měli připravit zásoby potravin na takový počet dní, které v chatě plánujete strávit.

__check

Vybavení chaty – někdy se stává, že popis říká něco odlišného od skutečnosti. Platí to zejména pro vybavení a stav chaty. Určitě se nespoléhejte jenom na hezké fotografie. Všechny uvedené informace si dopředu ověřte u majitele.

pripitek-oslava-sampanske

 

Pobyty na Silvestra 2022 v hotelu

 

Trávení oslav nového roku v hotelech není ničím nezvyklým. Je to pohodlné, bezstarostné a při skoré rezervaci i za výhodnou ceny.

 

Výhody

__check

Silvestr bez starostí – vaší jedinou povinností je vybrat si hotel, kterého silvestrovský program se vám líbí nejvíce a udělat rezervaci.

__check

Skvělý půlnoční program – v programech na oslavu Nového roku se hotely předbíhají. Každý chce pro své hosty připravit tu nejlepší zábavu. V ceně silvestrovského balíčku tak může být zahrnutý zábavný program, hudební host, moderátor, gastronomický zážitek nebo například vstup do wellness centra.

__check

Zábava i oddech – během ubytování v hotelu můžete využít různé služby a možnosti, které rezort nabízí. Standardem jsou hotelové služby pro zábavu a Relax nebo lyžovačka v krásném horském prostředí.

muz-zena-bezky

 

Nevýhody

__check

Vyšší ceny – Silvestr je jednou z hlavních sezon. To znamená, že za komplexní hotelové služby si připlatíte. Jestli ovšem máte rádi komfort na úrovni a hotel znáte, tato cena bude pro vás zřejmě přijatelná.

__check

Dřívější rezervace – množství silvestrovských pobytových balíčků je omezený, jelikož se hotely potřebují na tento večer pořádně připravit. Lepší možností výběru budete mít, pokud s výběrem hotelu začnete i několik měsíců předem.

lidi-pripitek-stromecek

 

Nebo toužíte po jiném extra ubytování? Možná minidům, vagón, sud nebo teepee je to, co hledáte. Vždyť přivítat Nový rok můžete odkudkoliv. A sbírání nových zážitků se může začít.

 

Porovnání silvestrovských pobytů na chatě a v hotelu

 

silvestrovske-ubytovani-porovnani

 

Nemáte ještě plány na letošního Silvestra? Možná ještě budete mít štěstí na výhodné nabídky na chatách nebo silvestrovské pobyty 2022. Začněte s hledáním hned teď, protože více než 95 % ubytování už je vyprodaných.