Proč se vyplatí sledovat Tesco letáky online?

25.02.2019 Kristína Nakupování Sdílet
Proč se vyplatí sledovat Tesco letáky online?

Patříte k těm, kteří letáky milují nebo je naopak nenávidí? Pokud rádi sledujete akce a slevy, ale nemáte rádi přeplněnou poštovní schránku, řešení je velmi jednoduché. Sledujte letáky na internetu. I Tesco letáky online.



Sledujte Tesco letáky online


 
Obchodní řetězec Tesco pravidelně uvádí do akce některé produkty, jejichž nákup se opravdu vyplatí. Aby vám žádná sleva neunikla, možná pravidelně hledáte Tesco leták ve své poštovní schránce nebo přímo v některé z prodejen Tesco. My však máme pro vás jednodušší řešení. Sledujete Tesco letáky online v naší nové sekci Akční letáky a newslettery.

 

 


Proč se vyplatí sledovat Tesco letáky online?


 
  neuniknou vám výhodné akce a slevy na produkty, které potřebujete,
✓  ušetříte čas, a zároveň i peníze,
✓  nákupy můžete plánovat předem.

tesco letak vasekupony_cz

Nákupy v Tesco se opravdu vyplatí

 
Kromě toho vám nákupy v Tesco přinášejí mnoho dalších výhod:
 
# 1 Široký sortiment zboží.
Potraviny, drogerie a kosmetika různých značek, produkty pro gurmány Tesco Finest, módní kousky značky F & F či speciální sortiment pro děti Fred & Flo. Opravdu existuje něco, co v Tescu nedostanete?
 
# 2 Možnost online nákupu.
Tesco můžete nakoupit rychle iz pohodlí svého obývacího pokoje. Stačí vám připojení na internet, váš notebook nebo smartphone a vybrané zboží si můžete nechat dovézt až přímo k vám domů. Svůj nákup si však můžete vyklikat na stránce a vyzvednout si ho v nejbližší Tesco prodejně Klikni & Vyzvedni. Nákup vám v ní připraví a naloží přímo do auta. Tyto služby sice ještě nejsou dostupné všude, ale postupně se rozšiřují do více míst.

# 3 Věrnostní program Clubcard.
Výhodné slevy nezískáte jen hledáním v akčnich letácích, ale také použitím své věrnostní karty Clubcard. Právě s touto kartou pravidelně získáváte personalizované kupóny, peněžní poukázky a jiné členské výhody, které vám přinesou možnost ještě výhodnějšího nakupování.
 
# 4 Finanční služby Tesco.
Tesco nabízí svým zákazníkům i finanční služby. Díky nim si můžete koupit zboží na splátky, vzít půjčku na kartu, nebo dokonce využít služby konsolidace vašich půjček.
 
Nakupovat v Tescu se opravdu vyplatí. Sledujte akční letáky a slevové kupóny na Vašekupóny.cz a nakupujte ještě výhodněji!