Proč se vyplatí nakupovat v obchodech Tescoma?

Proč se vyplatí nakupovat v obchodech Tescoma?

Značku Tescoma asi nemusíme nijak zvlášť představovat. Pokud rádi trávíte čas v kuchyni a patříte k milovníkům vaření a pečení, určitě ji znáte. Výrobky Tescoma naleznete v kuchyních po celém světě. Víte však, jaké výhody vám přináší nakupování v internetovém obchodě Tescoma.cz? Prozradíme vám v následujících řádcích.

 

Co možná o Tescomě nevíte
Historie této dnes světové značky sahá do roku 1992, kdy se začala v malé pronajaté garáži ve Zlíně. Zlín je i dodnes sídlem společnosti, a zároveň světovou centrálou. Tescoma je totiž jedničkou nejen na českém a slovenském trhu, ale přední pozici má i ve světě.

Obchodní pobočky Tescoma se nacházejí v 7 evropských zemích, kde Tescoma buduje síť prodejních center s kompletním sortimentem a nadstandardní péčí pro zákazníky. Kromě toho Tescoma vyváží výrobky do více než 100 zemí na různých kontinentech. K prodejním kanálem Tescomy patří samozřejmě i internetový obchod, který je na Slovensku dostupný na adrese www.tescoma.cz. Víte, proč byste měli nakupovat právě zde?
 

Proč nakupovat v eshopu Tescoma.cz?

Pokud rádi pečete a vaříte či frčíte na nejnovějších kuchyňských trendech, internetový obchod je to pravé místo pro vás. Co vám nabízí?

1. Široký sortiment zboží
Internetový obchod Tescoma.sk nabízí svým zákazníkům kompletní sortiment potřeb do kuchyně. Na stránce najdete originální, kvalitní a dokonale funkční výrobky pro každého. Hrnce, pánve, misky, talíře, příbory, nože, ale i domácí spotřebiče - to vše najdete v eshopu Tescoma.cz.

tescoma vasekupony cz


2. Nadstandardní záruka
Díky vlastnímu vývoji a důsledné kontrole výroby poskytuje Tescoma na své produkty nadstandardní záruku 3 až 10 let.

3. Různé způsoby doručení
V internetovém obchodě si můžete vybrat z více způsobů doručení ten, který vyhovuje právě vám. Upřednostňujete doručení přímo k vašim dveřím prostřednictvím kurýra? Nebo si raději balík vyzvednete na poště?

4. Při nákupech ušetříte
Jak můžete ušetřit při nákupu v internetovém obchodě www.tescoma.sk? Možností je hned několik:

- Vyberte si z akční nabídky. Na stránce www.tescoma.cz najdete v pravém menu část Akční nabídka, kde můžete získat desítky oblíbených produktů Tescoma za mnohem zajímavější ceny.

- Zaregistrujte se do Tescoma klubu. Tescoma klub je internetový klub výhodných nákupů. Při nákupu sbíráte body za nákupy, které si pak můžete uplatnit ve formě slevy na nákupy vychytaných kuchyňských potřeb nebo získáte užitečné dárky k nákupům zdarma. Tescoma také připravuje speciální zlevněné akce a nabídky na míru pro členy klubu.

- Přihlašte se k odběru newsletteru. Pokud na stránce www.tescoma.cz zadáte svou e-mailovou adresu, získáte slevový kód v hodnotě 5% vašeho nákupu.

- Využijte naše slevové kupóny. Tescoma slevový kód platí na celý sortiment zboží nebo na vybrané výrobky ze sortimentu potřeb na vaření, pečení, grilování, stolování, krájení a další kuchyňské nářadí a pomůcky do kuchyně.