Proč jsou u Čechů populární nákupy potravin i drogerie v Rakousku a Německu?

cistici-prostredky-v-koupelne

Nákupy potravin a drogerie jsou pro Čechy v Rakousku a Německu pořád populárnější. Proč se „nákupní turistika“ tak rozšířila? Řekneme si několik důvodů.

Nákup německé drogérie z pohodlí domova

 

Online nakupování patří k oblíbeným způsobům, jak si jednoduše pořídit zboží bez návštěvy kamenné prodejny. Vyhledává ho čím dále více lidí, především na koupi oblečení a obuvi, elektroniky, potravin, ale i drogerie.

Právě s internetovými obchody s drogerii se v poslední době jako by roztrhnul pytel. Zákazníci mají na výběr více online drogerií, které v České republice prodávají produkty zahraničních značek. Jedním z oblíbených e-shopů v této kategorii je myAustria.cz, který nabízí kvalitní a vyhledávanou rakouskou a německou drogérii, ale i italskou kosmetiku.  

Online drogerie garantuje kvalitu prodávaného zboží, kterou potvrzují i pozitivní recenze zákazníků. Doporučujeme vám navštívit nákupního poradce Heureka.cz, kde se uvedené recenze vážou k reálním nákupům zákazníků v e-shopu myAustria. Celkově nákup v tomto e-shopu doporučuje téměř 100 % nakupujících, co je dobrým předpokladem i pro vaši spokojenost s objednávkou.

Ovšem pokud by se náhodou stalo, že vám dodané zboží nebude vyhovovat, můžete se spolehnout na férovou garanci včetně peněz.

Velkým benefitem pro nakupující v e-shopu myAustria je možnost získat dopravu zdarma s expresním doručením do 24 hodin. Jestli se v online obchodě rozhodnete nakupovat, ušetříte čas i peníze.
 

cisteni-parapetu-okna
Zdroj: Polina Tankilevitch (Pexels.com)

Proč nakupovat německou drogérii?

 

Existuje více důvodů, proč zákazníci preferují nákup drogerie z Rakouska a Německa a nenakupují v českých drogeriích. Za rozhodující můžeme pokládat následující 3 faktory.

 

Prokázaná kvalita



Zřejmě jste už slyšeli nebo na vlastní kůži zažili různou kvalitu produktů v Evropské unii, a to i co se týče pracích prostředků. Dohady o tom, že německé prací prášky, gely či aviváže jsou kvalitnější, objasnila už v roce 2017 Evropská unie. V laboratorních testech byl jasně viditelný rozdíl mezi pracím prostředkem v Rakousku nebo Německu a u nás.

Německé prací prostředky jsou mnohem koncentrovanější a obsahují vyšší podíl aktivních látek, díky čemu jsou účinnější ve srovnání s běžnými pracími prostředky. V praxi to znamená, že na jedno praní spotřebujete méně pracího prostředku, čím v konečném důsledku ušetříte peníze.


prostredky-na-prani-myaustria
Zdroj: myaustria.cz

 

Šetrnost k přírodě



Inovativní přístup a zavádění ekologičtějších technologických postupů výrobců učebnicově definují německé společnosti. I proto si můžete vybrat z bohaté nabídky ekologické drogerie různých značek, například Sonett, Claro či Frosch. Neobsahují škodlivé látky pro lidi, zvířata či rostliny, a tak se stávají přátelskými i pro životné prostředí.

A ještě jedna skvělá zpráva: více společnostem není cizí ani využívání recyklovaných obalů, co znamená snižování množství odpadu.
 

Porovnatelné ceny



Myslíte si, že německá drogerie je výrazně dražší od té české? Pravou je, že jejich cena je srovnatelná, ale rozdíl je v účinku. Jak jsme zmiňovali výše v článku, německá drogerie obsahuje mimořádně účinné látky, takže při praní stačí použít menší množství produktu. Samozřejmě, pro dokonalý výsledek dodržujte doporučené dávkování výrobce.

V konečném důsledku to znamená, že za českou a německou drogerii zaplatíte podobnou částku, no německý produkt budete muset kupovat méně často, protože je mimořádně účinný i při menší dávce.

Už umíte odpovědět na otázku, proč spotřebitelé vyhledávají a nakupují drogerii a kosmetiku označenou garancí německé kvality? A přidáte se k nim i vy? Nemusíte cestovat do zahraničí, otevřete si e-shop myAustria a vybírejte si ze široké nabídky německých, rakouských i italských značek za bezkonkurenční ceny.

 

 

Sponzorovaný článek