Připravte se na podzim a na zimu s Deichmannem

05.10.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Připravte se na podzim a na zimu s Deichmannem

Přinášíme vám trendy tipy na podzimní a zimní boty vhodné do každého počasí. Obujte se s Deichmann a využijte při nákupu Deichmann slevový kód.

 
 
Máme tu podzim a s ní čas vyměnit nejen svůj šatník, ale i obuv. Že nevíte, co se právě nosí? Přinášíme vám trendy tipy na podzimní a zimní boty vhodné do každého počasí.
 

 

Vyberte si v Deichman


 
Internetový obchod www.deichmann.cz, jakož i síť jeho prodejen po celém Slovensku, nabízí nejen dámské, pánské i dětské boty, ale i doplňky jako kabelky a tašky. Vybrat si můžete tenisky, lodičky, polobotky, kotníkové kozačky známých značek, jako jsou Graceland, Borelli, 5th Avenue, Catwalk, Fila a další.
V nabídce Deichmann samozřejmě nechybí ani nabídka podzimních a zimních bot do každého počasí. Čekají vás nadčasové střihy a kvalitní materiály obuvi vhodné pro celodenní nošení do práce i pro volný čas. Vyberte si obuv podle aktuálních módních trendů a využijte při nákupu Deichmann slevy.
 

 

Holínky jsou stále trendy


 
Ať už na podzim nebo na zimu, holínky jsou stále trendy. Hodí se zejména k úzkým kalhotám a sluší každé postavě. Zkrátka, holínky v této sezóně prostě musíte mít. Nízké kozačky ve výšce po kotníky podtrhnou váš městský styl a vysoké kozačky nad kolena vám zvednou sebevědomí. Sáhnout můžete i po botách po kolena či do poloviny lýtek.

 

slevy na boty vasekupony.cz

Ani v barvách se nemusíte omezovat. Láká vás černá klasika? Nebo dáte přednost šedé, hnědé, béžové, červené či něčemu ještě barevnějšími? V e-shopu Deichmann cz najdete ty pravé holínky dle vašeho vkusu.
 

 

Vrací se kovbojská móda


 
Klasické holínky jsou jedna kategorie, ale všimli jste si, že už loni se pomalu začala vracet na scénu i kovbojská móda? Tento trend se těší mimořádné popularitě od New Yorku až po Paříž. Tak proč byste se do této módní vlny nezapojila i vy? Kovbojské boty vypadají skvěle zejména v kombinaci s úzkými kalhotami a můžete nosit v černé, tmavě hnědé či koňakové barvě.
 
 

Podzim bude vyblyšťaná


 
Zajímavé efekty na botách vytvářejí oblázkové efekty, ale i metalické materiály, které působí velmi luxusně. Nebojte se ani detailů v podobě spon, přezek či květinových nášivek - právě ty dodají vaší obuvi šmrnc. V takových botách budete zkrátka nepřehlédnutelná.
 
 
 

Užijte si deštivé počasí


 
Během sychravém podzimu se nemusíte obávat ani deštivého počasí. Neschovávejte se před louži a kapkami a nebojte se vyběhnout ven i v dešti. Základem jsou dobré gumové holínky - nebo jinak řečeno - staré známé gumáky. Pokud si však představujete tmavozelené rybářské holínky, jste na omylu. V nabídce Deichman najdete roztomilé barevné a trendové gumové holínky, které se nemusíte stydět obout ani do města. Vždyť kdo by odolal například černobílým tečkovaným holínkám či lesklým kotníkovým kozačkám?

slevy na obuv vasekupony cz

 

Klasika nikdy nezklame


 
Pokud patříte spíše k dámám, které preferují pohodlný městský či sportovní styl, nabídka klasické podzimní a zimní obuvi vás určitě nezklame. Pro chladnější počasí zvolte boty s masivnější podrážkou a širším podpatkem. Ležérnější modely obuvi mají šněrování, zipy a přezky. Elegantnější modely jsou zas na platformě a potěší různými - například květinovými - vzory.
 

 

Vyberou si i páni a děti


 
Samozřejmě, změna obuvi se netýká jen nás, dámy. V nabídce si vyberou vhodnou obuv i vaši partneři a děti.
 

slevy na boty deichmann

 
Ještě váháte? Potom využijte Deichmann slevový kód nebo výprodej bot a koupě je jasná! Jako bonus při nákupu v eshopu Deichmann získáte doručení zdarma a možnost výměny obuvi přímo v prodejně.