Poznejte nejnovější podzimní módní trendy a nakupujte výhodně

06.09.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Poznejte nejnovější podzimní módní trendy a nakupujte výhodně

Víte, co je IN tento podzim? Prozradíme vám nejen to, jaké jsou nejnovější módní trendy aktuální sezóny, ale dozvíte se i to, co pro vás opět chystáme. Slevy na oblečení nebo boty či šperky se přece vždy hodí!



Léto se nám již skončilo a o slovo se přihlásil podzim, a to je ideální čas poohlédnout se po nejnovějších módních trendech pro aktuální roční období. Víte, co je nyní IN a co by vám v šatníku rozhodně chybět nemělo? Toto je 5 módních trendů pro Podzim 2018.

 

podzimni modni trendy vasekupony.cz

 

#Zvířecí vzory jsou zpět

 

Mnoha milované i zatracované. Řeč je o zvířecích vzorech, které se opět stávají IN! Zvířecí motiv se přitom může nacházet na jakémkoli kousku oblečení - šaty, sukně, top, halenka, košile, vesta, kalhoty, bunda či kabát, záleží jen na tom, jak moc jste odvážná. Pokud patříte mezi ty méně extravagantní dámy, klidně vsaďte na něco méně nápadné, například zvířecí doplňky jako náušnice nebo kabelky. Zvířecí vzory kombinujte vždy s citem a rozhodně to nepřehánějte ani s barvami. Ideální je kombinace neutrální barvy, která se nachází na "zvířecím kousku".


 

# Všude samé logo

 

Nadcházející sezóna s sebou přináší velkou změnu. Dosud jemnou, spíše ležérní módu vystredali výrazné loga a značky, které od nynějška najdete na téměř všem. "Označená" mikina, tričko, košile, šaty, sukně, bunda či dokonce tenisky nebo jiné boty jsou prostě trendy.
 

 

# Velké náušnice

 

Milujete šperky? Tak pak se máte na co těšit. Akutálne trendy totiž hovoří jasnou řečí. Na výsluní se dostali výrazné náušnice. Plastové, metalické, pestrobarevné, zlaté nebo stříbrné náušnice jsou prostě Must have!


 

# Kouzlo vrstvení

 

S chladnějším počasím se vrací i staré dobré vrstvení. Jeho kouzlu podlehli již mnohé a my se nedivíme. Jeho tajemství se ukrývá ve více tenčích vrstvách oděvu - tílko nebo tričko, košile, svetr či kardigan a pěkně sedící kabát dokáží zázraky. Během sychravých dní jistě oceníte i šál, ze kterého si umíte udělat i pončo.


 

# Veselé ponožky

 

Na konec vám nabízíme ještě jeden horký trend, který si zamilují zejména ty, co se nebojí vyčnívat z davu. Přestože jsou barevné veselé ponožky přisuzovány zejména pánem, ani ženy se nemusejí ničeho obávat. Podzim je plná barev, tak proč je nezakomponovat i do vašeho outfitu. Retro design, šílené barvy, ale i vzory nebo materiály jsou jednoduše IN, proto pokud chcete kráčet s módou, pořiďte si alespoň jeden takový pár.
 

 

Top slevy na oblečení, obuv i šperky

 

Pro ty z vas, které chtějí při nákupu ušetřit, máme navíc skvělou zprávu. Nákupy trendy podzimních kousků vás vůbec nemusí stát majlant. Spuštění speciální kategorie Podzimní módní trendy je na spadnutí a vy se už nyní můžete těšit na výhodné nákupy se slevami až - 40%.

V této sekci najdete mega slevy na dětské, pánské a dámské oblečení, boty, módní doplňky, ale i top slevy na hodinky a šperky, parfémy nebo sportovní potřeby. Akci spouštíme 10. září a poběží do 15.10. 2018.