Originální dárky na Vánoce, díky kterým zabodujete

darky na vanoce

Víme, jaké je někdy náročné vymyslet vhodný vánoční dárek, který by obdarovaného skutečně potěšil. Jestli vám už docházejí nápady, můžete se inspirovat naším článkem, se kterým bude nakupování letos hračka.

 

Prosinec bývá pro většinu z nás nejhektičtějším obdobím roku. Vedle pracovních povinností, shánění stromečku či pečení nám mnohokrát nezůstává čas na nakupování dárků. Chceme blízkých potěšit něčím skutečně originálním, proto rozhodování odkládáme na poslední chvíli, a tak mnozí z nás tráví večer před Štědrým dnem v nákupním centru. Jestli ovšem máme na nakupování dárků málo času, je velice pravděpodobné, že koupíme nějaký nesmysl. Jestli je vám tento scénář povědomý, využijte našeho průvodce vánočními nákupy s tipy na oblíbené e-shopy. A pokud chcete mít jistotu, že kurýr je stihne doručit včas, je nejvyšší čas objednat je už teď.

 

Pro toho, kdo miluje technické vychytávky

 

Jestli je ten, komu dárek kupujete, technický typ, máte vyhráno. Rád tráví čas aktivně? Kupte mu GoPro kameru, kterou si s sebou může vzít na sjezdovku či potápěčský kurz. Jestli ho baví fotografování nebo natáčení videí, podarujte mu objektiv nebo dron. Pokud máte doma milovníka online her, určitě ho potěší nová herní klávesnice, myš nebo sluchátka. Všechny tyto dárky a mnohé další najdete na Okay.cz nebo Alza.cz. Garantujeme vám, že bude nadšený.

letajici dron

 

Pro toho, kdo je pořád v pohybu

 

Pokud máte doma aktivního partnera, který si život neumí představit bez cvičení, máte několik možností, jak ho překvapit. Na Insportline.czExisport.cz koupíte sportovní vybavení, jaké si zamanete. Hodily by se mu činky, cyklistická přilba nebo nové běžecké tenisky? Jestli mu chcete koupit stylové a zároveň funkční sportovní oblečení, na 4fstore.czAdidas.cz si určitě vyberete. Posledním tipem pro milovníky sportu je Myprotein.cz, kde seženete kvalitní výživové doplňky.

 

Pro ty, kteří chtějí vypadat dobře

 

Jestli dokonale ovládáte velikost oblečení a obuvi svého partnera, využijte to a překvapte ho něčím, co by si sám nevybral. Většina mužů miluje hodinky – můžete mu koupit klasické nebo chytré hodinky s různými užitečnými funkcemi. Klikněte na Vivantis.cz a vybírejte z množství stylových hodinek a řemínků. Nebo navštivte Urbanstore.cz a objednejte mu novou košili, svetr nebo mikinu. Mnoho mužů si velice potrpí na výběru tenisek. Pokud je váš partner jedním z nich, choďte na Sneakerstudio.cz nebo Footshop.cz a obstarejte mu nový přírůstek do jeho sbírky.  

Oblečení je dárek, se kterým určitě uděláte radost i ženě. Sáhněte po kouscích, při kterých není nevyhnutné odzkoušení. Skvělou volbou bude například svetr nebo úpletové šaty. Pánové, netrapte se, jestli si nejste jistí správnou velikostí, i pro vás máme řešení – můžete ji koupit kožené rukavice nebo kvalitní župan. Na Answear.cz najdete trendové kousky za dostupné ceny. Nebo můžete stavit na jistotu a věnovat ji pod stromeček krásně zabalený šperk, který koupíte na Vivantis.cz či Aboutyou.cz. Podle průzkumů jsou právě toto dárky, které by si většina žena chtěla najít pod vánočním stromečkem. 

 

tenisky

 

Pro toho, kdo volný čas nejraději tráví s knihou

 

Pokud je vášnivým čtenářem, určitě mu uděláte radost dobrou knihou, kterou seženete na Albatrosmedia.cz nebo Martinus.cz. V případě, že si nejste jistí, jestli daná kniha už náhodou nezabírá místo v jeho knihovně, darujte mu dárkovou poukázku od jeho oblíbeného knihkupectví a nechejte výběr na něm.

 

Pro toho, kdo nedá dopustit na kvalitní kosmetiku

 

Vybrat ideální parfém není až tak těžké, jak by se na první ohled mohlo zdát. Jestli nechcete riskovat, kupte osvědčenou vůní, kterou už obdarovaný ve své sbírce má. Případně mu můžete koupit novinku od jeho oblíbené značky. Nebo si přečtěte složení parfémů a vyberte takový, který obsahuje podobné ingredience. Kromě složení si nezapomeňte všímat i to, které složky tvoří základ, srdce nebo hlavu. Ingredience v základě se vypaří už po pár minutách, srdce parfému voní přibližně 20 minut až hodinu. Nejdůležitější částí je hlava parfému, kterou cítíme na pokožce více jak 6 hodin, na oblečení dokonce mnohem déle. Na Elnino.czNotino.cz najdete parfémy od renomovaných značek za výhodné ceny. Chcete dárek, který je nejenom užitečný, ale i hezky vypadá? Sáhněte po krásných dárkových kazetách s dekorativní a ošetřující kosmetikou.

 

parfem chanel

 

Pro toho, koho byt vypadá jako z katalogu

 

Kdo by nechtěl dostat pod stromeček designový kousek, který je nejenom hezký, ale také užitečný? Skvělým tipem je aroma difuzér. I když si jeho výrobci dávají záležet na designu, je nejenom stylovým doplňkem, ale i užitečným pomocníkem, který účinně rozptýlí vůní a zároveň pomáhá na uklidnění či relaxaci. Na Alza.cz najdete široký výběr aroma difuzérů od cenově dostupných kousků za pár eur až po designové skvosty. Nebo klikněte na  Xxxlutz.cz či Sconto.cz a překvapte na Vánoce stylovým bytovým doplňkem. Vázy, svíčky, hodiny, polštáře, dekorace – možností je nespočetně.

 

aroma difuzer na stole

 

Vánoční dárky na poslední chvíli

 

Pokud vám letos nezůstal čas na výběr vánočních dárků, nemusíte se bát – máme pro vás dárkové inspirace, které stihnete bez problémů koupit i na Štědrý den. A navíc nemusíte nikam chodit, všechno vybavíte ze svého obýváku.

 

→ předplatné magazínu

Dárek, který bude dělat radost během celého roku. Předplatné můžete klidně objednat i 24. 12., stačí si jenom vytisknout dárkový poukaz a vložit ho do obálky.

 

→ káva na celý rok

Dnes si už můžete předplatit téměř všechno. Množství firem nabízí výhodnější ceny, pokus si na určitý čas předplatíte jejich zboží nebo služby. Milovníkům kávy můžete například objednat předplatné na celý rok. Vždy, když si budou dělat šálek své oblíbené kávy, vzpomenou si na vás.

 

→ online kurz

Nekupujte zbytečnosti, ale věnujte radši užitečný dárek. Takovým je nepochybně i online kurz, díky kterému se váš blízký naučí něco nové a kdoví, možná mu to nakonec pomůže najít si lepší práci. pro technicky zdatné je výborným tipem na dárek i software nebo aplikace.

 

→ streamovací služby

Skvělý dárek pro všechny milovníky seriálů, filmů nebo dokumentů.

 

→ e-kniha

Nestíháte už knihu objednat z e-shopu? Darujte knihy v elektronické podobě, které nic neváží a obdarovaný je tak může mít pořád u sebe.

 

Nevíte, jaký dárek koupit partnerce, mámě nebo sestře? Inspirujte se naším článkem, kde najdete doporučení na vánoční dárek pro ženu.

 

Další nápady:

 

► Věnujte vašim blízkým pod stromeček vitamíny a výživové doplňky. Tu seženete všechno pro zdraví

► Pokud máte v rodině děti, určitě vám přijde vhod možnost koupit výhodněji hračky a dětské zboží

► Koho by nebavilo zkrášlovat si svůj domov? Darujte blízkým na Vánoce nábytek či bytové doplňky

► Oblečení, kabelky, boty, doplňky – prohlédněte si všechny e-shopy ze sekce Móda

► A na závěr přikládáme ještě výhodné nabídky z kategorie Elektronika a spotřebiče