Neberte si úvěr na dovolenou, vezměte si na ni slevový kupón

11.08.2017 Kristína Cestování Sdílet
Neberte si úvěr na dovolenou, vezměte si na ni slevový kupón

Plánujete dovolenou? Víte, že na rodinné dovolené můžete pomocí slevových kupónů ušetřit až tisíce korun? Jak? Čtěte na portálu Vašekupóny.cz.

Toužíte po dovolené ve své vysněné destinaci, ale víte, že byste si na ni museli půjčit? Břemeno úvěru a
několikaměsíční splácení vám však zasloužený odpočinek může zkazit. Objevte s námi jiné způsoby, jak si dopřát
dovolenou a neohrozit přitom svůj osobní rozpočet.

 

Úvěr za to nestojí

 

Úvěr je snad tím nejjednodušší způsob, jak si zafinancovat dovolenou. Nejjednodušším, ale bohužel i nejdražším. Vždy existuje i jiná možnost, jak klepat na dveře banky nebo splácet úvěr z kreditní karty. Při současných úrocích spotřebních úvěrů totiž i krátkou dovolenou přeplatíte o nemalé peníze. Přesně ty, které jste si raději mohli užít někde v tropickém ráji. Řekněme, že byste si půjčili 50 000 kč za úrok 6,90% s RPSN 7,13% a splátky byste si rozvrhli na dva roky. Na konci byste bance splatili 53 518 kč, tedy o 3 518 kč více, než jste si půjčili. Proč byste však někomu takto dávali své peníze?

slevy na pobyty vašekupóny.cz

 

Jde to i jinak - pomohou vám slevové kupóny

 

Nepotřebujete rady finančních expertů, stačí selský rozum, abyste věděli, že rozumnější je vždy si postupně našetřit. Kolik by však trvalo, než byste "korunku po korunce" odkládali každý měsíc? Především z průměrného českého platu? Na zmíněných 50 000 kč asi dost dlouho. Ještě štěstí, že na internetu dnes najdete opravdu téměř všechno. Můžete tak objevit skvělou možnost, jak si dopřát dovolenou bez půjček či nekonečného šetření.

Pomocí slevových kupónů můžete ušetřit na všem. I na dovolené. Využijte například 50% slevu na ubytování až 65% na celé zájezdy přes konkrétní cestovní kancelář ať už jen 15% při nákupu zavazadel. Kupóny i výšky jednotlivých slev jsou různé a můžete je dle libosti kombinovat. Představte si, že na rodinné dovolené takto ušetříte až několik stovek eur. 

 

Několik praktických tipů při plánování dovolené

 

- Mějte připravenou finanční rezervu pro případ nečekaných výdajů. Doporučuje se alespoň 25% z celkového rozpočtu.

- Cenově nejvýhodnější dovolené najdete pod označením last minute nebo first moment. A dokonce i na tyto nabídky je možné najít slevu v podobě slevových kupónů.

- Naplánujte si dovolenou s dostatečným předstihem a poctivě dodržujte plán šetření, který jste si předem stanovili. Jako motivace může posloužit vizualizace v podobě obrázku vysněné destinace v diáři, na ledničce, na zrcadle v koupelně ... Leckde, kde si ho všimnete několikrát za den.

- Pokud rádi cestujete na vlastní pěst a obcházíte cestovní kanceláře, v otázkách ubytování se soustřeďte na menší hotely a penziony, případně ubytování v soukromí a podle možnosti jednejte přímo s majitelem. Lehčí vyjednat slevu při ceně za noc.