Nakupujte vitamíny a léky na Lékárna.cz a ušetříte

16.02.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Nakupujte vitamíny a léky na Lékárna.cz a ušetříte

Nakupování přes internet je skvělý způsob jak získat léky bez receptu rychle, pohodlně a navíc i cenově výhodně. Vyzkoušeli jste už nákupy na Lékárna.cz?


Zná to snad každý. Jakmile ráno otevřete oči, už víte, že něco není v pořádku. Bolí vás hlava, škrábe v krku, zkrátka něco na vás leze. Co dělat, pokud zrovna nedisponujete dokonale zásobenou lékárničkou a vylézt z postele je nad vaše síly? I pro takové případy je zde Lékárna.cz, kde zakoupíte volně prodejné léky, vitamíny či výživové doplňky a výborným benefitem je i odborná poradna.
 

 

Proč si vybrat Lekarna.cz?

 

Žijeme v dobře, kdy přes internet nakupujeme téměř cokoli. Do virtuálních nákupních košíků vesele vhazujeme oblečení, nábytek nebo potraviny, tak proč by měli být právě léky výjimkou. Znáte e-shop Lekarna.cz? Možná jste nevěděli, že jde o první internetový obchod s léky v České republice.  Vznikl  v roce 1999 původně jako informační portál o lécích a od roku 2003 je Lékárna.cz internetovým obchodem. V Česku má momentálně přes 800 odběrných míst, což rozhodně není málo.

Velkým plusem internetové lékárny je nepochybně i její přehlednost. Portál  je rozdělen do jednotlivých kategorií, díky čemuž se okamžitě zorientujete a vaše nákupy se stanou ještě pohodlnější. Z bohaté nabídky si můžete vybírat volně prodejné léky na nachlazení, bolest, kožní problémy, močové cesty, trávení a zažívání, homeopatika, dále doplňky stravy jako vitamíny či minerály na posílení imunity, klouby, kosti, močové ústrojí, detoxikaci, pohlavní orgány či dokonce na hubnutí.

lekarna cz kategorie vasekupony.cz

Kromě toho zde najdete i kategorie jako Krása a osobní hygiena, Děti a maminky, Výživa a hubnutí či dokonce Domácnost, úklid a mazlíčci, ve kterých najdete řadu zajímavých produktů jako dětské pleny, plenky na plavání, krémy, oleje, dětské mýdla, zásypy, své místo zde má i dětská výživa - mléka, kaše, příkrmy či přesnídávky, bezlepkové a BIO potraviny, sportovní výživa, spalovače tuků, sacharidy, gainery, proteiny či keratin a najdete tu dokonce i domácí elektro, prostředky na úklid, prací prostředky či chovatelské potřeby.


 

Skvělé slevy i doprava zdarma

 

Nákupy na www.lekarna.cz navíc s sebou přinášejí i mnoho výhod. Jednou z nich je bez debaty i doprava nebo platba. Pro svůj balíček si můžete buď skočit na jedno ze 800 výdejních míst nebo si můžete zvolit pohodlnější cestu, a sice nechat si ho dovézt kurýrem přímo ke vašim dveřím.

Zásilku vám dopravce doručí dle dohody přímo do rukou v době od 9:00-16:00 h.

Balíček k vám dorazí hned následující den po jeho odeslání ze skladu

Polohu vaší zásilky můžete sledovat

Všechny zásilky jsou pojištěny

Při nákupu také neváhejte využít zvýhodněný způsob platby. Co to znamená? V případě, že si za způsob platby zvolíte okamžitou platbu online, QR platbu, platební kartu nebo bankovní převod, Lékárna vám doručí balíček jen za 29 Kč, při nákupu nad 1500 Kč je dokonce doprava zdarma. Ušetřit však můžete i jinými způsoby, Na na stránce kupónového webu Vašekupóny.cz naleznete aktuální slevy nebo také Lékarna cz slevový kód či kupón, díky kterým se stanou nákupy ještě o něco výhodnější.

Nejste si jistý správným výběrem vitamínů? Odpovědí vám může být právě již zmíněná Odborná poradna, kde vám každý den v čase od 8 - 22.00 h zodpoví tým specialistů na otázky k volbě léků, dávkování či možným kontraindikacím.