Nakupujte na Cellbes za bláznivé ceny

01.02.2019 Kristína Nakupování Sdílet
Nakupujte na Cellbes za bláznivé ceny

Hledáte eshop, kde můžete nakoupit oblečení, obuv či bytové dekorace za skvělé ceny? Tak pak určitě navštivte Cellbes, kde na vás nyní čekají šílené ceny a slevy minimálně 50%.

 

Něco o značce

 
 
V internetovém obchodě Cellbes najdete trendy pánské i dámské oblečení pro všechny věkové kategorie i postavy. Důkazem toho je i široká paleta velikostí, která začíná u čísle 36 a končí až u 64. Dobře padnoucí oblečení je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, díky čemuž si ho okamžitě zamilujete. V nabídce nesmí chybět ani pánské a dámské boty, módní doplňky a velmi oblíbená je i kategorie Bydlení.
 
Cellbes přitom není žádným nováčkem. Historie značky sahá do roku 1949, konkrétně do švédského města Boras. Založil ji mladý manželský pár, který se ve svém volném čase věnoval zásilkovému prodeji japonské ložního prádla. Dnes spadá do obchodní skupiny Consortio Fashion Group AB a má zastoupení v 12 zemích včetně Česka.
 
 


Proč jsou nákupy v Cellbes takové výhodné?


 
✓ Široká paleta zboží. V nabídce na vás čeká nejen pánská a dámská móda, ale i sortiment z kategorie bydlení. Vybírat si tak můžete trendy oblečení, boty, módní doplňky, spodní prádlo, ale i bytový textil či dekorace a doplňky do domácnosti. Zkrátka, naleznete zde vše potřebné na jednom místě.
 
✓ Inspirace ze světa módy. Pro milovnice módy jsou přímo na stránce obchodu, ale i na Facebooku či Instagrame, připraveny i módní inspirace od oblíbených blogerek.
 
✓ Zákaznický servis na top úrovni. Zaměstnanci zákaznického servisu jsou vám v případě jakýchkoliv dotazů k dispozici během pracovního týdne od 7:00 ráno do 20:00 telefonicky, ale samozřejmě i prostřednictvím e-mailu.
 
✓ Možnosti platby. Velkou výhodou je i variabilita při způsobu platby. Za tvorar totiž můžete zaplatit buď dobírkou nebo pomocí platební karty. Kromě toho můžete sáhnout i po speciální nákupní kartě, která vam zabezpečí další výhody.
 
 

 

Jak nakupovat výhodněji?


 
Oblíbený internetový obchod nabízí hned několik možností, díky kterým můžete při nákupu ušetřit. Pojďme se podívat na to, které to jsou:

Výprodej
Pro výhodnější nákup se vyplatí při nákupu využít i Cellbes výprodej, který vám nejednou umožní nakupovat skvělé kousky za akční ceny. A to se už vyplatí, no ne?
 
Slevy a akce
Cellbes zná své zákazníky, a proto velmi dobře ví, že je nic nepotěší víc než pravidelné slevy. Patří k nim i akce týdne, kde najdete Cellbes slevy.

cellbes  slevy vasekupony.cz

Nákupní karta
Cestu k výhodnějším nákupům představuje i Nákupní karta. Díky speciálním bonusem totiž nakupujete ještě výhodnější. Za platbu kartou totiž získáváte nákupní poukázky a můžete ji využívat při platbě v obchodech s označením MasterCard.
 

Věrnostní program
Cellbes myslí i na své věrné a má pro ně přichystané speciální odměny. Princip je jednoduchý. Čím více si objednáváte, tím více bonusových bodů získáte. Držitelé VIP nebo Zlatí zákazníci získají automaticky nárok na mega slevy a další akocie jako například Doprava zdarma.
 
Slevové kupóny
Při nákupu samozřejmě můžete využívat i aktuální slevové kupóny a slevové kódy, díky kterým ušetříte hned několik desítek korun.