Nakupte vánoční dárky v předstihu a bez poštovného

12.11.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Nakupte vánoční dárky v předstihu a bez poštovného

Co byste řekli na to, kebyze vám řekneme, že vás tento rok vánoční dárky vyjdou levněji?

 

Dny dopravy zdarma 2018



I vy milujete nákupy přes internet? Nedivíme se. Šetří totiž nejen drahocenný čas, ale v neposlední řadě i finance. Problém však nejednou nastává při přesunu do virtuální pokladny. Cena za dopravu je často příliš vysoká, "díky" čemuž ti váhavejší z nás nákup jednoduše nedokončí a e-shop opustí bez dokončení objednávky.
 
Své o tom vědí i samotní majitelé e-shopů, proto se mnoho z nich zapojuje do z roku na rok oblíbenější kampaně. Znáte Dny dopravy zdarma? Speciální akce vznikla v roce 2012 a na svědomí ji má společnost Heureka.cz. Ačkoli původně trvala pouze 24 hodin (Den dopravy zdarma), pro velkou úspěšnost se organizátoři rozhodli akci prodloužit o další dva dny.

Dny dopravy zdarma blog

Kampaň v tomto roce startuje v úterý 13. listopadu v poledne a vyvrcholí o půlnoci 15.11. a platí na území celého Slovenska bez rozdílu. Limitovaná není ani váha balíčku, proto si můžete bezplatně nechat domů doručit nejen lehčí zboží jako například šperky, oblečení, boty, hračky nebo knihy, ale také domácí spotřebiče nebo dokonce nábytek. I tento rok se do ní zapojily stovky eshopů, včetně těch nejoblíbenějších. Seznam aktuálních obchodů, ve kterých nyní za dopravu nezaplatíte ani halíř, naleznete ZDE.

 
Upozornění: Každý jeden obchod bude během celého trvání akce označený speciální ikonkou, díky které se rychle zorientujete. Nemusíte se obávat ani případného podvodu, kampaně se účastní jen obchody s certifikátem "Ověřeno zákazníky".
 

dny dopravy zdarma