Náhoda či záměr? Podívejte se, co spojuje Agenta 007 se známým astronautem

15.10.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Náhoda či záměr? Podívejte se, co spojuje Agenta 007 se známým astronautem

Jsou filmy, které přinesly slávu hlavním protagonistum. A pak jsou filmy, které kromě herců zpopularizovali i různé značky. Chcete vědět víc? Přečtěte si na Vašekupóny.cz.

 

Znáte nejznámější filmové hodinky? Jaké hodinky nosili James Bond a jiní filmoví hrdinové? Přečtěte si na Vašekupóny.cz a využijte slevy na hodinky. 


 

Když Bond, tak značka Rolex

 

První bondovka se sice jmenovala Dr. No (1962), známý agent však určitě nenosí no name hodinky. Už autor knižní předlohy Ian Fleming mu daroval hodinky značky Rolex. Vidíme je i ve filmu Dr. No na ruce Seana Conneryho. Konkrétně model Rolex Submariner 6538, který se opakuje i v dalších čtyřech bondovkách. Pokud toužíte po hodinkách přesně tohoto typu, připravte si několik tisíců korun. Jejich cena se však může pohybovat i v několika statisících korun. Pokud vám však nevadí věrná replika, můžete ji mít již za přibližně 2600 korun.
 

slevy na hodinky vašekupóny.cz

 

 

Omega pro astronauty

 

Nejlepším marketingovým tahem mezi značek se mohou pochlubit hodinky Omega. Jsou totiž jediné, které jsou úřadem NASA certifikované pro práci ve vesmíru. Nazývají se proto také Moonwatch. Tuto jejich výjimečnou vlastnost rádi využívají i filmaři. Asi nejznámější je scéna z filmu Apollo 13, když se na ně díváme očima Toma Hankse. Model Speedmaster Professional je od té doby více než populární a tomu odpovídá i cena. Za jeden kus zaplatíte od 75 000 korun výše. Co myslíte, vyplatí se našetřit?
 

 

Japonská preciznost v podobě značky Seiko

 

Fanoušek válečných filmů netřeba představovat klasiku stříbrného plátna Apocalypse Now z roku 1979. Ve filmu režiséra Francise Forda Coppoly si roli kapitána Willarda zahrál vynikající Martin Sheen. A právě na jeho zápěstí se během celého filmu objevují dnes již ikonické hodinky Seiko 6105. Daný model byl velmi oblíbený skutečnými vojáky ve Vietnamu a původně se prodával pouze s gumovým páskem. Dnes ho koupíte is kovovým v ceně od 14 000 korun.


 

Steve McQueen a Tag Heuer Monaco

 

Žádnému milovníkovi rychlých aut jistě neušel film Le Mans s legendárním Stevem McQueenem. Stejně jako film proslavil představitele hlavní role, skvělou reklamu udělal i švýcarské značce hodinek Heuer. Model Monaco s hranatým ciferníkem objevující se ve filmu se později v aukci prodal za více než 87 000 amerických dolarů. V roce 2009 vyšla jejich výroční edice a objednat si je mohli za přibližně 115 000 korun.


 

Do budoucna s hodinkami Casio

 

Na závěr malá retro rarita. Pokud ve vás stále dřímá malý chlapec, určitě si vzpomenete na Michaela J. Foxe ve filmu Návrat do budoucnosti. V 80. letech jsme asi všichni chtěli mít digitální hodinky, které nás přenesou v čase. Model DBC-32D-1AES měl zabudovaný alarm, stopky, kalendář i osmimístnou kalkulačku. Naštěstí jsme mezitím dospěli a už si je také můžeme opatřit. Dobrá zpráva je, že značka Casio je z těch levnějších a jejich modely jsou dostupné již od 750 korun.

Pokud toužíte právě po takových hodinkách, zkuste si prohlédnout nabídku hodinek v našich e-shopech. A můžete si je navíc můžete koupit levnější - se slevovými kupóny na šperky a hodinky!