Mezinárodní den žen se blíží. Podívejte se, co chystáme

13.02.2019 Kristína Nakupování Sdílet
Mezinárodní den žen se blíží.  Podívejte se, co chystáme

Už 8. března mají všechny ženy svůj svátek. Nezapomněli jste na MDŽ? My na něj myslíme již nyní. I tento rok spouštíme speciální sekci s množstvím senzačních slev ke Dni žen, díky které budou vaše online nákupy výhodnější. Na inspiraci přinášíme i několik tipů, čím můžete potěšit svou manželku, přítelkyni či mámu.

 
 

Co víte o MDŽ?


 Myslíte si, že Mezinárodní den žen je přežitek z dob socialismu? Není to zcela tak. Historie MDŽ má totiž již více než stoletou tradici. 8. březen je mezinárodně uznávaný svátek, který stanovila OSN jako oficiální den žen po celém světě ještě v roce 1975 k výročí stávky 40 000 newyorských švadlen v roce 1908. Ty bojovali za svá práva, lepší postavení ve společnosti a proti špatným pracovním podmínkám.
 
I když se později tento den u nás stal nástrojem komunistického režimu, nic to nemění na skutečnosti, že ženy si opravdu zaslouží úctu a pozornost. Nezapomeňte jim proto připomenout, jaké jsou pro vás výjimečné. My na ně myslíme již nyní, a právě proto pro vas chystáme speciální kategorii
Den žen, ve které najdete mega slevy, slevové kupóny a kódy do vašich oblíbených eshopů. Akci spouštíme již 21. února a potrvá do 8.3. 2019.
 



Co darovat


 
Na dárek na MDŽ nemusíte utratit celou výplatu. Máme pro vás několik tipů na originální maličkosti, které určitě potěší každou ženu, ať už jde o vaši manželku, přítelkyni či mámu. A pokud přitom využijete slevové kupóny, máte vyhráno.
 
1. Osvědčená květinová klasika
 
Toto si pamatujete možná ještě ze svého dětství. Přišel váš otec na MDŽ domů s hřebíčkem? Proč tuto tradici neobnovit, ale v modernějším hávu? Je to docela jednoduché, nemusíte dokonce chodit ani do květinářství. Přímo na stránce si vyberete kytici a necháte ji poslat na adresu té "své" ženy. Online květinářství KvětinyExpres.cz doručují květiny, květinové koše a jiné dárky téměr po celé ČR.

kvetiny expres vasekupony cz

2. Sladká pochoutka
 
Každá milovnice sladkého jen těžko odolá čokoládě či bonbonem. Možná stačí, když v nejbližší večerce koupíte bonboniéru. Nebo vsaďte tentokrát na něco originálnější. Vyberte si pochoutku z internetového obchodu Chocolissimo. Najdete zde kvalitní čokoládu, pralinky, ovoce v čokoládě či čokoládové figurky.

chocolissimo cz vasekupony cz slevy

Tyto chutné pamlsky můžete dokonce i personalizovat. Stačí nechat čokolády zabalit do krabičky s fotografií, gravírováním nebo čokoládu ozdobit jedlou potiskem. A to už je opravdu nezapomenutelný dárek pro ženu, co říkáte?


3. Dobrá kniha
 
Máte doma knihomoľku? Pak je vaše volba jasná. Dobrá kniha je pro ni perfektním dárkem pro každou příležitost. Ale žena nemusí být právě knihomoľka, aby dokázala ocenit takový dárek. Citlivé dušičky například potěšíte i malou sbírkou citátů, dobré kuchařky zas novou kuchařskou knihou. Stačí se jen zamyslet nad tím, co má vaše žena ráda. Široký výběr knih různých žánrů si můžete objednat se slevovými kupóny například v online knihkupectví Martinus, kde najdete i tyto tituly.

MARTINUS CZ VASEKUPONY_CZ

4. Drobný šperk či bižuterie
 
Znáte ženu, která by se ráda neparádila? Pomozte jí s tím alespoň maličkostí, například drobným šperkem či bižuterií. Vyberte si náušnice, náramek, prsten, přívěsek či brož z pohodlí vašeho domova na některém z internetových obchodů. Šperky přece k ženám prostě patří.

SLEVY NA SPERKY vasekupony.cz

5. Módní doplňky
 
Kromě šperků můžete sáhnout i po jiných doplňcích, například krásné šátku, kabelce, slunečních brýlích, klobouku či peněžence. Pro inspiraci vám doporučujeme navštívit například internetové obchody Zoot.cz, Vivantis.cz, Klingel.cz a mnohé další, kde můžete uplatnit slevové kupóny.