Lovci slev, pozor! Na tuhle novinku nedáte dopustit

25.10.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Lovci slev, pozor! Na tuhle novinku nedáte dopustit

I vy patříte mezi lovců, kteří den co den číhají na každou slevu? Tak pak je pro Vás naše nová funkce jako stvořená. Chcete vědět víc? Čtěte na Vašekupóny.cz.

 

Chcete si být jisti, že slevy, které využíváte jsou určitě ty nejvýhodnější? Žádný problém. Představujeme vám revoluční novinku, díky níž půjdou všechny vaše pochybnosti stranou. Nemožné? Omyl! Vždyť nakonec, navštivte Vašekupóny.cz a přesvědčte se o tom na vlastní oči.

 

 

Ušetřete čas i peníze

 

Jste milovníkem slevových kupónů, no nestíháte sledovat všechny nové nabídky? Žádný strach, nová unikátní aplikace to vyřeší vše za vás. Na portálu Vašekupóny.cz spustily jako první na Slovensku jedinečný srovnávač slevových kupónů, díky kterému najdete ty nejlepší slevy pro vaše nákupy. Postup je přitom velmi jednoduchý a zabere vám nanejvýš pár sekund. Vždyť nakonec, čas jsou peníze a díky nové funkci nyní ušetříte obojí. Ale nepředbíhejme, pojďme se pěkně krok za krokem podívat na to, jak to funguje:


1. Internetovou stránku Vašekupony.cz vám určitě představovat nemusíme, zná ji snad každý správný nákupní maniak či maniačka. Novinku, na kterou chceme poukázat je nová funkce, která se zobrazuje na pravé straně portálu. Nebojte se, určitě ji nepřehlédnete :).
 

porovnavac slevových kuponu vašekupóny.cz



2. Ovládání je opravdu velmi jednoduché a zvládne ho každý. V srovnávači kuponů si jen jednoduše zatrhnete kategorii, ve které chcete nakupovat ...
 

porovnavac slevových kuponu vašekupóny.cz

My jsme se rozhodli, že si porovnáme slevy v kategorii "Krása a kosmetika".​


3. ... a zároveň si označíte obchody, ve kterých chcete navzájem porovnat slevové kupóny. Zvolit si můžete dva, tři nebo všechny e-shopy, které najdete v nabídce.

porovnavac slevových kuponu vašekupóny.cz

Pro srovnání jsme vybrali čtyři eshopy - Fann, Notino, Douglas a Manufaktura.


4. Po zadání vašich požadavků se automaticky prolinkovat na seznam všech aktuálních slev, které vybrané e-shopy nabízejí. Jednodušší to být ani nemůže, však?
 

slevový kód sleva notino douglas fann manufaktura

Díky této jedinečné funkci ušetříte ještě víc než předtím. Proto neváhejte, otestujte si nový srovnávač a uvidíte, že od nynějška budete mít všechny slevy pod kontrolou.