Levné vychytávky do kuchyně z Aliexpress

Levné vychytávky do kuchyně z Aliexpress

I vy trávíte k té skupině lidí, kteří se rádi obracejí v kuchyni? Tak pak určitě oceníte každou vychytávku, která vám ušetří spoustu času při přípravě rodinného oběda. Přinášíme Vám 5 pomocníků, kteří vám usnadní práci v kuchyni.

 

1. Nůž na zeleninu

Očekáváte návštěvu a chystáte se pro hosty připravit něco speciálního? Tak pak vyzkoušejte tento kráječ zeleniny, čímž posunete obloženou mísu na vyšší level. Nakrájet ním můžete mrkev, okurky či ředkvičku, díky čemuž se určitě nabídnou i ti nejmenší, kteří zeleninu nemají zrovna v lásce. Vždyť ne nadarmo se říká, že jíme také očima.

noz na zeleninu vasekupony.cz

Zdroj: https://bit.ly/2LZgFCX
 
2. Nálevka na hrnec
Přelévání různých tekutin z hrnce do hrnce umí někdy pořádně zabrat. Už se vám určitě někdy stalo, že jste si přelévaly kakao do hrnku a polovina skončila na stole? Pro takové případy je zde silikonový trychtýř. Zapomeňte na plýtvání a ušetřete si čas i energii.
 

trychtýř na hrnec vasekupony.cz

Zdroj: https://bit.ly/312vQ2y


 
3. Chránič na sporák
Dejme si ruku na srdce, kdo z vás miluje mytí sporáku. Zaschlá polévka nebo fleky od oleje vědí nadělat vrásky nejednomu z nás. Díky těmto chráničem však můžete všechny tyto věci doslova hodit za hlavu. Na Aliexpress seženete fólie již za pár eur. Stačí je jen jednoduše vystřihnout na místech, kde jsou hořáky a následně umístit na sporák. Po vaření je jen jednoduše opláchnete a můžete využít pro další použití.

Chránič na sporak vasekupony.cz

Zdroj: https://bit.ly/2LYYpJT
 
4. Papír na pečení
I vy jste vášnivá pekařka? Tak potom asi spotřebujete kilometry papíru na pečení. Co kdybychom vám řekli, že máme pro vás takový, který již budete moci používat pořád dokola? Aliexpress je plný těch nejrůznějších pomůcek do kuchyně a jednou z nich je i teflonový pečící papír. Stojí doslova pár centů a díky němu neušetříte jen peníze, které můžete investovat jinde, ale i životní prostředí.

Teflonový papír na pečení vasekupony.cz

Zdroj: https://bit.ly/2IC5Qor
 
5. Sprej na citron nebo pomeranč
Poslední tip bude také věnován hospodyňkám, které rády pečou různé pamlsky. Díky tomuto speciálnímu "spreji" za pár centů, dokážete odšťavnit čerstvý citrón nebo pomeranč, během pár sekund. Aplikátor jen jednoduše napíchnete na citrón, jehož šťávu pak jednoduše víte přidat nejen do čaje a limonády, ale například i do koláčku. Navíc tak zabráníte zbytečnému vybírání pecek.

sprej na citron vasekupony.cz

Zdroj: https://bit.ly/311ukxL