Letní tábor: Co sbalit dětem, aby jim nic nechybělo?

27.06.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Letní tábor: Co sbalit dětem, aby jim nic nechybělo?

Víte, co by mělo vaše dítě v letním určitě mít s sebou? Přinášíme vám užitečný seznam toho, co by vašemu prcků rozhodně chybět nemělo. Pokud navíc využijete mega slevy na oblečení či obuv, určitě i něco ušetříte.



Čas letních táborů je zde. Víte, co by s sebou vaše dítě mělo určitě mít? Přinášíme vám seznam toho, co sbalit dítěti do tábora a několik užitečných tipů, jak přitom ušetřit.

 

1. Oblečení a obuv

 

Jako každá správná máma, i vy jistě v první řadě myslíte na oblečení. Počasí v létě může být proměnlivé, kromě skutečně letních věcí, jako jsou trička a kraťasy, tedy své ratolesti sbalte i několik teplejších kousků.

 


 

2. Hygienické potřeby



Z hygienických potřeb byste neměli zapomenout na zubní kartáček s pastou, hřeben, kapesníky, šampon a mýdlo nebo sprchový gel. Přibalte k tomu alespoň 1 ručník a 1 osušku, pokud je přímo v táboře neposkytnou. Jako ochranu před sluncem sbalte dítěti i opalovací krém.
 

 

Náš tip: Dítě by nemělo používat ochranný krém s vysokým ochranným faktorem. Přečtěte si proč.
 
 

3. Léky


 
S léky opatrně. Přece jen jde jen o dítě. Pokud má vaše dítě nějaký zdravotní problém, bude zřejmě vědět, jak léky užívat. V každém případě však případné zdravotní potíže konzultujte s organizátorem tábora a léky mu také předejte.

 
 

4. Ostatní důležité věci


 
Vaše dítě by mělo mít s sebou i zdravotní průkaz pojištěnce a vyplněný zdravotní dotazník s potvrzením od lékaře, že může takový pobyt absolvovat. Vedoucímu tábora také předejte telefonní čísla na vás a manžela a přibalte potomkovi i nějaké kapesné na nezbytné výdaje. Pokud vaše dítě ještě neumí hospodařit s penězi, případně jednoduše kvůli bezpečnosti, předejte obálku s penězi vedoucímu tábora. Menším ratolestem také určitě pomůže, pokud budou mít s sebou oblíbenou hračku. Malí knihomoly zase ocení oblíbenou knížku.
 
Náš tip: Pobalte cestovní tašku nebo batoh spolu s dítětem. Získá tak přehled, co tam skutečně má a na co má věci použít. Kromě velké tašky vybavte dítě i menším batůžkem s lahví na pití, které bude nosit s sebou na výlety.

 

Jak při nákupech ušetřit?


 
Zdá se vám tento seznam věcí příliš dlouhý? Když si spočítáte všechny potřebné položky, zřejmě již tušíte, že při nákupu budete muset sáhnout hlouběji do peněženky. Nemusí to být však tak. Použijte slevové kupóny z naší stránky a ušetřete. Answear sleva či Eobuv slevový kód na boty se přece vždy hodí, no ne?