Jednoduché tipy pro zaneprázdněné matky, jak ušetřit díky slevovým kupónem

17.08.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Jednoduché tipy pro zaneprázdněné matky, jak ušetřit díky slevovým kupónem

Patříte k zaneprázdněným matkám a při svých nákupech byste chtěli co nejvíce ušetřit? Sledujte nabídku slevových kupónů na stránce Vašekupóny.cz!

Která z nás má vedle práci a péči o domácnost čas na vystřihování kuponů? Zvláště dnes, když vše najdeme na internetu. Nakombinujte si pomocí online kuponů různé slevy tak, abyste ušetřili stovky až tisíce korun.

 

Potraviny

 

Rodinný nákup je nejčastěji o doplňování chladničky. Proto největší část rozpočtu každý měsíc jednoduše přejeme. Jak můžete ušetřit na nákupu potravin?

Najděte si jednou týdně čas na výběr kupónů na stránce Vašekupóny.cz, které chcete v nejbližších dnech použít. Kromě peněz si ušetříte i čas, který byste tomu museli věnovat během týdne. Zaměřte se na kupóny, které můžete použít na konkrétní věci, které nakupujete nejčastěji. Jste vyznavačem biopotravin a v běžných obchodech je v dostatečné kvalitě neseženete? Nakupujte online a využijte například kupón na 30% slevu na nákup v určitém e-shopu. Nebo ušetřete jednorázově. Mnohé obchody nabízejí možnost ušetřit například 150 kč při první objednávce. Při 1000 kč nákupu tak zaplatíte pouze 850 korun. Využít můžete kupóny nabízející slevy na mléčné výrobky, trvanlivé potraviny, nápoje či jiné produkty.

 

Kosmetika

 

Další velkou věcí hned po jídle je kosmetika. Každodenní předměty jako sprchové gely, zubní pasty, holení nebo make-up jsou stejně rychle pryč jako teplé rohlíky. Návštěva v lékárně je vždy nákladnější než nákup v pekárně. Nezaplatte plnou cenu, nakupujte přes internet a ušetříte polovinu. Využijte například skvělé kuponové akce pro 50% slevu na přírodní kosmetiku pro celou rodinu. Někdy najdete kupón pouze pro jednu značku nebo jeden typ kosmetiky - 30% pro pleťové krémy, 15% pro šampony a další. Kupóny využívejte také v lékárnách. Zda se jedná o léky, kosmetiku nebo výživové doplňky.

slevy nakupovani online Vašekupóny.cz

 

Něco pro děti

 

Samozřejmě, při nákupech nezapomínáme ani na svých mrňousů. Ušetřit můžete především tehdy, pokud pravidelně dokupujete pleny, každou chvíli větší oblečení nebo hračky. Při cenách zmíněných jednorázových plen potěší i sleva 10%. Navíc k nákupu často dostanete dárek, například balení vlhčených ubrousků.

 

Kde ještě získat slevové kupóny?

 

Kromě stránky Vašekupóny.cz, kde najdete nabídku slevových kupónů z různých oblastí, vám mohou pomoci také:

- Členské resp. věrnostní karty
 

Neváhejte a vybavte si je všude, kde se dá. Hlavně je však nezapomeňte v obchodě použít. Na konci zúčtovacího období (nejčastěji čtvrtletně nebo pololetně) vám přijdou slevové kupóny nebo jiná nabídka, jak ušetřit.

- Porovnávače cen

Existuje několik webových vyhledávačů, které porovnají ceny vašich oblíbených výrobků a ušetří vám čas, který byste ztratili listováním mnoha letáků. Využijte šikovný Google, Heureku, Pricemaniu či jiné. Na více stránkách najdete nejen informace o cenách, ale i další kupony ke stažení. Pro vás a vaši peněženku to bude tedy dvojitá radost.