Jak ušetřit při nákupu nábytku? Pomůže vám Sconto

29.10.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Jak ušetřit při nákupu nábytku? Pomůže vám Sconto

Plánujete zařizovat nový byt? Nebo potřebujete doplnit jen nějaký kousek nábytku? Navštivte Sconto Nábytek, kde najdete vše potřebné pro zútulnění vaší domácnosti.



Co to je Sconto Nábytek?


 
Sconto je německý prodejce nábytku, součást německého koncernu Hoffner, který již od roku 1990 patří k největším prodejcem nábytku v Evropě. V Česku působí prostřednictvím své společnosti Sconto Nábytek s.r.o., která zastřešuje 8 obchodních domů a také prodej prostřednictvím internetového obchodu www.sconto.cz.

 

Co všechno tu najdete?


 

Sconto nabízí opravdu širokou nabídku nábytku od obývacích a ložnicových sestav, přes kuchyně, kancelářský nábytek, dětské pokoje, koupelny až po zahradní nábytek a bytové doplňky. To vše najdete v 8 obchodních domech Sconto Nábytek ve Praze, Ústí nad Labem, Liberci, Ostravě, Brně, Hradci Králové, Českých Budějovicích, ale také v internetovém obchodě.

 

Proč byste měli nakupovat v Sconto?


 
Při nákupu vás čeká množství výhod:
 
# 1 Široký sortiment zboží
Sconto nabízí široký sortiment nábytku, bytových doplňků a dekoračních předmětů, který si můžete sami vyzvednout ve 8 pobočkách po celé České republice, a to 7 dní v týdnu. Většina zboží je na skladě, a tedy připravena na okamžitý odvoz.

# 2 Otevřeno denně
Všechny 8 obchodní domy jsou vám k dispozici každý den včetně svátků. Výjimku tvoří jen svátky nařízeno státem.
 
# 3 Profesionální prodejci
V obchodních domech Sconto Nábytek pracuje tým profesionálních, pravidelně školených prodejců a asistentů prodeje, kteří vám vždy pomohou s výběrem nábytku či doplňků.

sleva sconto vasekupony.cz

# 4 Splátkový prodej
Pokud potřebujete nábytek hned, ale nemáte k dispozici dostatek peněžních prostředků, můžete jej nakoupit na splátky. Nákup na splátky v Sconto Nábytek je možný již od 2000 Kč. Vše vyřídíte na počkání přímo v prodejně, stačí vám pouze jeden doklad totožnosti.
 
# 5 Doprava a montáž
Při koupi nábytku si můžete také objednat služby jeho dopravy, výnosu a montáže.
 
# 6 Internetový obchod
Kromě sítě obchodních domů můžete nakupovat i pohodlně z pohodlí domova v internetovém obchodě. Zákaznická podpora e-shopu je k dispozici 7 dní v týdnu a vybírat si můžete z tisíců položek různých barevných provedení a stylů. Samozřejmostí při nákupu je doručení zboží až domů.
 
# 7 Garance ceny
Sconto vám garantuje, že stejné zboží ve stejné kvalitě nekoupíte v jiné kamenné prodejně v České republice výhodněji. Pokud během 8 dní od nákupu zjistíte, že stejné zboží můžete získat levněji v jinde, Sconto vám vrátí 100% cenového rozdílu. A to není všechno. I z takové příznivé ceny ještě dokážete ušetřit. Jak?

 

Jak ušetřit v Sconto?


 
✓ Využijte výprodeje. Na stránce se nachází speciální část Výprodej, v níž naleznete nabídku nábytku ve výrazně zlevněných cenách.
 
✓ Sledujte Sconto leták. V reklamních prospektech Sconto nábytek je pro vás připraveno množství slev, které můžete využít při nákupu v internetovém obchodě nebo v obchodních domech.
 
✓ Staňte se členem Sconto Clubu. Členové klubu mají možnost nakupovat za výjimečně výhodné ceny i mimo období akčních nabídek. Kromě speciálních členských cen připravuje Sconto pro své členy e-maily o probíhajících akcích a různé tematické inspirace. Stačí se jednoduše zaregistrovat a výhody členství můžete čerpat už při prvním nákupu.
 
✓ Využijte slevové kupóny. Na stránce Vašekupóny.cz navíc najdete slevové kódy a slevové kupóny, které vám umožní nakoupit v e-shopu Sconto Nábytek ještě výhodnější. Slevový kód Sconto akce nebo výprodej potěší, no ne?