Jak kombinovat barvy nebo vzory?

31.10.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Jak kombinovat barvy nebo vzory?

Neskutečně pestrý svět módy nám nabízí širokou paletu možností, jak dokonale sladit kousky v našem šatníku. Nebojte se kombinovat barvy a vzory. Poradíme vám, jak na to, abyste vždy vypadaly stylově.



Vsaďte na barvy


 
Už dávno neplatí, že pokud máte na sobě jeden kousek oblečení barevný, ten druhý musí být strohý, nejlépe černý. Ačkoli přílišná barevnost může být krokem vedle a působit trochu rozptylující, barvy jsou ve vašem šatníku tuto sezónu více než vítány. Které barvy však zvolit a jak k nim přizpůsobit vzory?
 
Vaši ženskost nádherně podtrhne například pudrově růžová. Určitě jí naplňte váš šatník. Dopřejte si lehké topy nebo hrubé svetry. V kombinaci s bílým sakem, sukní či kalhotami budete vypadat přirozeně a sexy. Kombinací se světle šedou, béžovou nebo hnědou barvou zase získáte punc serióznosti.
 
V lehounkého růžové šifonové sukýnce či šatech budete vypadat jako anděl. Pokud ji zkombinujete s bleděmodrou či mátovou barvou, rozzáříte váš vzhled a přinesete poslední záblesky léta, kamkoli přijdete. Přitažlivou kombinací bude asi navždy hořčicově žlutá barva s modrou, a to jakoukoliv - od bleděmodré, přes pařížskou až po námořnickou modrou. Vyzkoušejte si doplnit svůj šatník io tmavě fialovou nebo cihlově oranžovou barvu. V nich budete vždy vypadat neodolatelně.

 
 

Přidejte vzory


 
Nenechte se omezovat strohostí. Vneste do šatníku trochu geometrie i botaniky. Pásky, tečky, kytičky, rostlinné i zvířecí vzory. Na ty nejodvážnější z vás čeká kombinace tohoto všeho. Pokud však dáváte přednost méně extravagantnímu stylu, vyberte si vzor, ​​který vás oslovuje. Vy sama si můžete vytvořit outfit, ve kterém budete vypadat neodolatelně.
 
Vyzkoušejte například zkombinovat vodorovné pásky se svislými. Skvělou kombinací jsou také pásky a květinové vzory. Velmi svěže vypadají tečky v kombinaci s rostlinnými motivy nebo kárem. Odvážná, ale neuvěřitelně svěží, je kombinace květinového vzoru s jiným květinovým. Chce to trochu citu a rozvahy, ale výsledek bude úžasný.

zoot slevy vasekupony.cz

 

Nezapomínejte na doplňky


 
Při kombinaci různých vzorů a barev by se mohlo zdát, že na doplňky už nezbylo místo. Ale opak je pravdou. Jsou to právě doplňky, které podtrhují váš outfit a dělají ho ještě zajímavějším. Určitě se vám vyplatí už teď poohlédnout po zajímavých zimních doplňcích, a to nejen pro vás, ale i pro vašeho partnera. Šály nejrůznějších barev a střihů, čepice a rukavice vás nejen příjemně zahřejí, ale dokonale doplní to, co máte na sobě.

 
Fantazii se meze nekladou a můžete si vybrat to, co se vám líbí. Hořčicová, mechově zelená, pařížská modrá, různé odstíny pastelových barev. Opravdu, stačí si jen vybrat ten správný kousek. Myslete také na to, že je důležité zdůraznit i outfit, který se skrývá pod vaším kabátem. Porozhlédněte se po stylových doplňcích - hodinkách, náramcích nebo náhrdelnících. My víme, kde se vám to vyplatí.
 
 

Výhodně na Zoot.cz


 
Širokou nabídku značkového a kvalitního oblečení najdete v internetovém obchodě Zoot. Najdete zde množství inspirací pro doplnění či oživení vašeho šatníku. V stylových kouscích ze Zoot se už nikdy nebudete cítit fádní. Krásné střihy, pestrý výběr barev a široký výběr velikostí a značek. To vše najdete zde. Navíc zboží si můžete objednat přímo na Výdejnu radosti.

 
Zboží si můžete vyzkoušet přímo tam a to, co vám nesedne, jednoduše necháte na prodejně. Pokud si objednáte zboží domů, na vrácení máte až 90 dní. A pokud využijete Zoot slevový kód, získáte slevy na oblečení a boty a ušetříte další eura na váš další úlovek. Proto neváhejte a pořiďte si nový trendy kousek ze Zoot už dnes!