I vy milujete párty? Díky Bonprix zazáříte jako nikdy

23.11.2017 Kristína Nakupování Sdílet
I vy milujete párty? Díky Bonprix zazáříte jako nikdy

Chystáte se na firemní večírek nebo spíše upřednostňujete bujaré párty v kruhu přátel? Víte jaký outfit je momentálně IN a čemu byste se měli rozhodně vyhnout? Tak pak rozhodně čtěte dále.


Obléknout se na vánoční večírek je sice pro mnohé hračka, najdou se však mezi námi i takové, které tak trochu tápou ve tmě. Při vybírání vhodného outfitu mějte na paměti hned několik pravidel. Je rozdíl, zda se chystáte na formální firemní večírek nebo na bujarou párty s přáteli. Nestojíte přece o žádné faux pas.
 

 

Formální párty

 

Flitry, korálky a vlastně všechno, co se třpytí! Ano, k Vánocům to nepochybně patří, zejména pokud se chystáte právě na firemní párty, která se nese v slavnostnějším duchu. Přestože jsou třpytky více než žádané, nezapomínejte, že méně je někdy více. Nemusíte přece ze sebe udělat třpytivou disco kouli. Zkuste sáhnout po klasických černých koktejlu, velmi trendy metalických šatech, elegantním overalu či kalhotách a přiléhavém topu a určitě neuděláte krok vedle. Pomyslnou třešničkou na dortu může být právě výrazný perlový náhrdelník, který podtrhne váš přirozený půvab.

bonprix cz vašekupóny.cz

Náš tip: V e-shopu Bonprix nyní najdete například i tyto skvělé kousky. Možná taky natrafíte na skvělý Bonprix slevy nebo jiné akce, díky kterým ušetříte. Pro členy klubu se například vztahuje sleva - 10% a za odběr newsletteru můžete nyní získat slevu ve výši 150 Kč.


 

Neformální párty

 

Pokud plánujete strávit vánoční párty v kruhu blízkých přátel, je čas povolit uzdu fantazii. Rozhodně se nebraňte ani odvážnějším kouskem nebo naopak tím tak trochu gýčovejším. Koneckonců, Vánoce jsou také o tom. Máme na mysli různé vlněné svetry s vtipnými vánočními nápisy, milými obrazky sobů a podobně. Samozřejmě hodně záleží na tom, kde se párty bude konat. Jinak se obléknete na večírek v centru města a jinak do chaty v horách, že ano?

bonprix vašekupóny.cz

Náš tip: Ať hledáte sexy šaty nebo pohodlné vánoční svetry, v Bonprix nyní najdete úplně všechno!

 

Tomuto se vyhněte

 

Známe to snad všechny, uvolněná zábava, alkoholické drinky a usměvaví kolegové. Ano, řeč je o firemních večírku. Pokud nechcete zažít pořádný trapas, tomuto se obloukem vyhněte.

1. Většina firemních večírků začíná přímluvou představitelů společnosti, zpoždění je v tomto případě nevhodné.

2. Nemusíte sníst úplně všechno, co švédské stoly nabízejí.

3. Totéž platí o alkoholu. Pokud se chcete vyhnout trapasům, k alkoholu přistupujte jen střídmě, minimálně ho doplňujte i množstvím nealka.

4. I když milujete tanec, nemusí se z vás rovnou stát parketová lvice. O to víc, když porušíte bod číslo 3!

5. Pozor na upřímnost. Alkohol bourá zábrany, co se vám nemusí vyplatit. Stejně si dejte pozor i na flirty, klepy či pomluvy. Mohlo by se to totiž obrátit proti vám. Nechcete přece přijít o dobré vztahy na pracovišti.