Hledáte vánoční dárek pro ženu? Máme pro vás skvělé tipy

24.11.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Hledáte vánoční dárek pro ženu? Máme pro vás skvělé tipy

Řekněme si na rovinu, najít vhodný vánoční dárek pro ženu není vždy jednoduché. Chcete letos zaujmout něčím opravdu výjimečným, a neminout přitom celou výplatu? Máme pro vás několik tipů, jak můžete pod vánočním stromkem muže potěšit, a zároveň i ušetřit.

 
 

Jak vybrat vhodný vánoční dárek pro ženu?


 
Obecně se tvrdí, že najít vánoční dárek pro ženu je mnohem náročnější než v případě mužů. Jak tedy na to? Jak udělat ženě radost i pod vánočním stromkem? V první řadě se zaměřte na její přání. I když ženy milují překvapení, vždy je lepší darovat něco, co si vaše partnerka opravdu přeje, i když možná o moment překvapení přijde. Vždyť co může být horší než najít pod stromečkem hromádku neštěstí smutnou z nenaplněných tužeb? :-)
 
Druhá důležitá rada zní: Nenechávejte si nákupy na poslední chvíli. Jednak podstupujete riziko, že vybraný dárek již nebude k dispozici, a zároveň se vystavujete časovému tlaku, který způsobí, že v konečném důsledku koupíte nesmysl. Pokud budete nakupovat včas, vybraný dárek můžete získat i se slevou na internetu. Podobné výrobky si porovnáte a kurýr vám ho navíc doručí až domů. Víte, které internetové obchody nabízejí mega slevy? Nechte se inspirovat.
 

 
1. Pro vášnivé kuchařky
 
V zásadě existují dvě kategorie žen - ty, které vaření milují nebo pak takové, které ho nenávidí. Pokud máte doma vášnivou kuchařku, máte vyhráno. Možná jí v domácnosti chybí nějaký šikovný pomocník jako kuchyňský robot, mixér, kvalitní pánev či jiné užitečné věci do kuchyně. Takové kuchařky také jistě potěší maličkost jako předplatné časopisu o vaření. Pokud při nákupu využijete Alza slevový kód, radost z nákupů bude o to větší.

alza slevovy kod vasekupony.sk

2. Pro knihomoľky
 
Miluje vaše žena chvilky strávené s knihou? Tak pak stačí už jen vybrat takovou, která by se jí mohla líbit a skvělý dárek je na světě. Má ráda romantiku, detektivky či knihy plné fantazie? Můžete sáhnout po papírové klasice nebo vyzkoušet elektronické knihy či audioknihy z největšího internetového knihkupectví Martinus.sk. Do balíčku jí můžete přibalit také velkou šálek s voňavým čajem či čokoládou, abys knihomoľské chvilky mohla užívat ještě více. I při tomto nákupu můžete ušetřit. Jak? Využijte Martinus slevový kód a výhodné nákupy jsou na světě.

3. Pro aktivní sportovkyně
 
Pokud máte doma sportovkyni, máte nespočet dárkových možností. Běžkyně určitě vyhovíte funkčním prádlem či kvalitní sportovní obuví. Nebo ji nalákejte na nový sport a kupte jí koloběžku či kolečkové brusle či například snowboard na zimu. Pokud hledáte další inspirace, určitě si vyberete v mnoha internetových obchodech. V případě, že chcete ušetřit, dáváme do pozornosti Insportline slevový kupón, který najdete i u nás.

slevy na obleceni vasekupony.cz


 4. Pro milovnice módy
 
Která žena by nechtěla líbit? Taková snad ani neexistuje. Každou tedy potěší, pokud si pod stromečkem najde nějaký pěkný módní kousek. Pokud si netroufáte na výběr oblečení ve vlastní režii, zobrazte nabídku internetových obchodů a vyberte své partnerce či sestře módní oblečení jako například šaty, sukně, kalhoty, košile či vesty. I v tomto případě můžete využít například Bonprix slevy a vaše peněženka se vám poděkuje.

damska moda bonprix vasekupony

5. Pro vyznavačky dobrodružství
 
Pokud vaše partnerka neposedí dlouho doma, ale vyhledává akčnost a dobrodružství, i pro ni určitě najdete něco vhodné. Viz například nabídku na Pelikan.cz a nechte se inspirovat nabídkou letenek, dovolených či prodloužených víkendů, které by se jí mohly líbit. A samozřejmě bude nejlepší, pokud si stejný dárek koupíte i pro sebe. Vždyť co může být krásnějšího než užít si na dobrodružné cestě společné chvíle?
 
Malá rada na závěr: Pokud už opravdu nevíte, co by vaši partnerku potěšilo, určitě neuděláte chybu, pokud její koupíte drobný šperk z Vivantis nebo parfém z Notino. 
 

zena-rozbalila-vanocni-darek