Footshop - kvalitní boty do každého počasí

10.09.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Footshop - kvalitní boty do každého počasí

Pokud hledáte kvalitní boty do každého počasí, nemusíte chodit daleko. Stačí jen do vašeho obývacího pokoje k počítači;-). V e-shopu Footshop.cz si totiž určitě vyberete dětské, pánské i dámské boty. Pokud navíc využijete slevový kód Footshop, určitě i něco ušetříte ušetříte.



Pokud hledáte kvalitní boty do každého počasí, navštivte internetový obchod Footshop.sk. Pokud při nákupu využijete výhodné slevové kupóny a slevové kódy, které naleznete i u nás, vaše peněženka se vám určitě poděkuje.

 


Něco z historie

 

Obchod Footshop vznikl v roce 2011 v Praze jako společnost, jejíž středem byly tenisky, kreativita a městský životní styl. Postupně se rozrůstala o značky jako Adidas, Nike či Asics. V roce 2015 se Footshop stal součástí rodiny Adidas Consortium, a tak se dostal k jejich limitovaným edicím. Stejný úspěch dosáhl Footshop i při dalších značkách jako Vans, Puma nebo Reebok. A další značky stále přibývají.

 

slevy na boty vasekupony.cz

 

Co vás čeká na Footshop.cz?

 

Na Footshop.cz najdete kvalitní street obuv, pánské a dámské boty, tenisky a obuv vhodnou na všechny roční období. Kromě toho obchod nabízí také dámské a pánské oblečení a doplňky, jako jsou batohy, opasky, hodinky, brýle, čepice a jiné. Zkrátka, najdete zde vše, co by dobrý internetový obchod s obuví měl nabízet.

Zajímavé však je, že Footshop není jen obchod s obuví. Prodejem bot váš vztah s ním nekončí. Společnost Footshop se snaží vytvářet subkulturu, která se formuje kolem streetwearu. Organizuje různé projekty a události, které představují jakousi platformu pro sdružování lidí. A to už opravdu ledajaký obchod s obuví nedělá, co myslíte?

Kromě této široké nabídky jsme pro vás našli několik výhod, které vám nákup přes internetový obchod Footshop.cz přinese:


# 1 Limitované edice

Díky partnerství se známými značkami nabízí Footshop i limitované edice obuvi, které jinde nenajdete. Pokud tedy chcete být výjimečný a chodit v jedinečných kouscích, Footshop vás určitě nezklame.


# 2 Čištění tenisek

Kolikrát jste už neúspěšně řešili čištění špinavých tenisek? Footshop vám nabízí i takovou službu. Doneste tenisky do prodejny a z obchodu vám jejich vrátí jako nové. Nebo jako "po wellness", jak samotný obchod uvádí ;-).
 


# 3 Přehledná webová stránka

Na stránce www.footshop.cz se určitě neztratíte. Můžete využít kvalitní vyhledávání nebo filtrování podle jednotlivých typů produktů či značek. K dispozici jsou i doplňkové filtry, které vám umožní vybírat zboží podle velikosti, barvy či ceny, ale i podle jeho dostupnosti online či na jednotlivých prodejnách. Zboží si samozřejmě můžete seřadit podle jeho ceny nebo názvu.
 

# 4 Možnost nakupovat se slevou

Na Footshop.cz můžete využít různé sezónní výprodeje. V září jsou to například:

- sleva do 10% na oblečení a obuv

- sleva do 10% na batohy,

- výprodej až - 50% na pánské boty.
 

Pouze u nás - na portálu Vašekupóny.cz - najdete i speciální Footshop slevové kódy - například 10% sleva na obuv a oblečení či 10% sleva na batohy.
 

Footshop slevy na boty vašekupóny.cz


# 5 Doručení přímo k vám

Zásilku vám z e-shopu pošlou již následující pracovní den po objednávce, a to prostřednictvím dopravců UPS, Česká pošta nebo Zásilkovna. Po odeslání zásilky vám na e-mail přijde odkaz na sledování vaší zásilky, takže si můžete jednoduše ověřit, kde se váš zboží právě nachází. Zásilku můžete očekávat během 1 - 2 pracovních dnů.

Pokud chcete ušetřit na poštovném, můžete využít i služby osobního odběru. Pokud vaše objednávka přesáhne 2500 Kč, získáváte dopravu zdarma. Po otevření zásilky vás čeká malé překvapení - boty budou zabaleny ve dvou obalech, aby se snížilo riziko poškození při jejich přepravě.


# 6 Další výhody

Samozřejmostí jsou různé běžné možnosti platby převodem na bankovní účet, dobírka a platební karta. Pokud vám zboží nesedí, nebo se vám jen jednoduše nelíbí, můžete jej do 30 dnů vrátit. Ale to už jsou výhody, které vás v obchodě jako je Footshop, už nepřekvapí :-).