Dětský pokoj nemusí stát majlant! Využijte slevy na nábytek a ušetřete

22.05.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Dětský pokoj nemusí stát majlant! Využijte slevy na nábytek a ušetřete

Plánujete pro své dítě nový dětský pokoj a hledáte inspiraci nebo drobnou radu? Vytvořte dětem místo, kde se budou chtít nejen hrát, ale i učit a také odpočívat. Pokud navíc využijete top slevy na nábytek, určitě i něco ušetříte.

Zařizování dětského pokoje nepatří mezi nejjednodušší úkoly, obzvláště, pokud v něm budou přebývat dvě a více děti. Na trhu najdete množství nábytku vhodného pro všechny věkové kategorie. Jak však vybrat nábytek, kterým nezastavíte celou místnost a zároveň bude pro děti atraktivní a funkční i po letech?
slevy den deti vasekupony.sk

✓ Nadčasovost
 

Děti pochopitelně rostou a věkem se mění i jejich potřeby. Většina rodin nemá mnoho peněz nazbyt, a proto si nemohou dovolit měnit svým ratolestem pokoj kažých pár let. Při výběru vhodného nábytku by měla rozhodovat nadčasovost. Díky nadčasovému nábytku se dětská pokojíček pro batole hravě změní na pokoj odpovídající všem potřebám prvňáčka nebo později na tu studentskou pro teenagera.
 
Nábytek by proto měl být spíše neutrální, s čím se můžete vyhrát jsou právě barvy a doplňky, které by měly odpovídat věku a preferencím dítěte. Při koupi rozhodně investujte do kvalitního a pevného nábytku, který vám bez problémů poslouží i několik dlouhých let.

slevy deň dětí vašekupóny.cz nábytek

V případě, že chcete ušetřit, ale nemíníte polevit z nároků, vsaďte na kupónový web. Slevové kupóny a kódy jsou ideálním řešením toho, jak nakoupíte i kvalitní zboží za akční ceny. V naší nabídce nyní navíc najdete speciální sekci Slevy Den dětí, která je určena právě těm nejmenším. Výhodný slevový kód Mobelix nebo další top slevy na nábytek, bytové doplňky nebo dokonce hračky, přece vždy potěší, no ne?
 

slevy na nábytek vašekupóny.cz

✓ Účelovost
 
Při dětských pokojích, zejména těch panelákových, naráží většina rodičů na stále stejný problém - malý prostor. V místnosti, kde doslova bojujete o každý centimetr je obzvláště důležité, rozložit nábytek co nejrozumněji. Pokud i vy řešíte podobný problém, oslovit by vás měl právě víceúčelový nábytek.
 

Tip od nás: Co to víceúčelový nábytek je? Ideálním příkladem je rozkládací křeslo, které může dítě využít na příjemný relax při knize, v případě nutnosti však poslouží i jako postel pro návštěvu. Velmi praktické jsou i psací stoly, které víte vysunutím desek přeměnit na ještě větší stoly a velmi oblíbené jsou i patrové postele, pod kterými se ve spodní části nenachází další postel, ale například pracovní stůl.

 

✓ Koberec či parkety?
 
Výběr podlahy je rovněž nesmírně důležitý. Sáhnout byste rozhodně měli po odolnějším materiálu, v případě, že jsou děti ještě malé, pořiďte jim raději koberec. Děti se s oblibou hrají na zemi, takto se budou hrát alespoň na něčem teplem. V případě, že máte doma alergika, vsaďte na dřevěnou podlahu. Je sice dražší než ta
laminátová, ale vydrží mnohem více a zároveň i hřeje.

 

✓ Otevřené police
 

I vám se líbí otevřené police a v nich dokonale naskládané knížky či oblíbené autíčka nebo plyšové hračky? Kde jste tento obrázek viděli naposledy, nebyl to katalog s nábytkem? V reálné domácnosti však řád na policích s hračkami vydrží maximálně pár minut po jeho úklidu. Při výběru proto siahajte spíše po uzavřených poličkách, ve kterém vás případný bordel nepřivodí na psychiatrii.
 
 

✓ Pohodlná postel


 

Při zařizování dětského pokoje jednoznačně investujte i do dětské postele a kvalitního matrace, který se bude starat o zdraví páteře vašeho prcka. Postel by měla mít pevnou konstrukci a rošt, a také by měla být dostatečně velká.

slevy den deti vašekupony.cz

 

 

Kdy je správný čas na samostatný pokoj?

 


Jak správně zařídit dětský pokoj už víme, jak však "přinutit" dítě, aby v ní zůstalo i přes noc? Každé dítě je individuální, proto by jeho přemístění do dětského pokoje mělo být nenápadné a hlavně nenásilné. Podívejte se, co radí ostatní maminky:

 
1. Zkuste dítě ukládat na spánek do vlastního pokoje nejdříve přes den, ať si přivykne na nové prostředí
 
2. Do ničeho ho nenuťte, vše chce svůj čas
 
3. Změny nezavádajte v případě, že je dítě nemocné, nebo se ještě nezotavilo po nemoci
 
4. Dejte svému synovi nebo dceři pocit, že na zrodu své nové pokoje mají také svou zásluhu. Pokoj nemusí být zařízený jako z módního katalogu, důležité je, aby se v něm vaše dítě cítilo příjemně
 
5. V případě, že dítě vytrvale odmítá vlastní pokoj, netlačte na něj, dejte mu čas a zkuste to o pár dní později opět.

 

slevy den deti vasekupony.cz