Den otců se blíží, udělejte mu radost něčím speciálním

06.06.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Den otců se blíží, udělejte mu radost něčím speciálním

Po maminkách si konečně přijdou na své i tatínkové. Třetí červnová neděle již tradičně patří jim, našim otcům. Už víte, čím překvapíte toho svého? Inspirujte se dárkem z našeho výběru a využijte top slevy.

 


Dárek pro otce



Přestože Den otců nezažívá u nás až takový boom jako Den matek, rozhodně netřeba na něj zapomínat. Role otce je v životě každého z nás opravdu důležitá, dejte mu proto pocítit, jak mnoho pro vás znamená. Existuje množství dárků, kterými ho dokážete potěšit. Inspirujte se našimi radami a připravte se na 17. červen jak se patří.
 

Kniha
 
Pokud i váš otec patří mezi vášnivé knihomoly, překvapit ho můžete i přidáním dalšího kousku do jeho knihovny. Vsadit můžete například na oblíbených autorů, mezi jejichž nepochybně patří i Roman Cílek, Robert Bryndza nebo princezna slovenského krimi Katarína Holetzová. Pokud navíc využijete
Martinus.cz slevový kód, sleva na nákup vás jistě nemine.

slevy na knihy vasekupony.cz

Hodinky
 
Ideálním dárkem pro snad každého muže jsou právě hodinky. Základem je, abyste trefili do jeho vkusu. Hodinky totiž už dávno neslouží jen jako ukazovtel času. Je váš otec sportovní typ nebo si ho bez pověstných obleků neumíte už ani představit? Nevadí, na trhu jsou jejich mraky. Klenotnictví nabízejí nespočet různých modelů, ze kterých si určitě vyberete. Pokud navíc využijete výhodné slevy na hodinky, spokojená bude i vaše peněženka. Například Vivantis slevový kód vám nyní dokáže ušetřit až polovinu.

slevy na hodinky vašekupóny,cz


Něco pro domácího kutila
 
I váš táta je tak trochu domácí kutil? Přinášíme vám super tip, který chytí za srdce nejednoho praktického muže, který se nebojí si ušpinit ruce. V internetovém obchodě Kasa nyní najdete mega výprodej a v něm top slevy až do - 65% na vybrané nářadí jako brusky, vrtačky či pily. Neváhejte, zobrazte celou nabídku e-shopu a nakupujte již dnes. Kasa slevový kód se přece vždy hodí, no ne?

slevy na naradi vasekupony.cz

Sportovní potřeby
 
Nezapomínáme ani na milovníky sportu. Pokud máte doma sportovního nadšence, za zmínku určitě stojí i eshop Sportobchod, kde nyní najdete mega slevy. Ty aktuální přesáhly hranici - 40%, proto se se tam určitě vyplatí podívat. V obchodě teď naleznete slevy na sportovní oblečení, tenisky, sportovní tašky, tenisové rakety, outdoorové vybavení, sportovní láhve a své místo zde má i kvalitní sportovní výživa.
 

slevy na oblečení vašekupony.cz