Dámské jarní bundy do každého počasí: Máte je v šatníku?

zena-batoh-trenckot

Sezóna jarních outfitů je konečně tady. Jejich důležitou součástí jsou dámské jarní bundy. Které máte na výběr a do jakého počasí je nosit? Toto jsou jejich výhody.

Jarní počasí je slunečné, krásné, ale často i velice proměnlivé. Na pohled se přes okno může zdát teplo, ale ve skutečnosti je venku ještě chladno. Funkcí zahřátí splní dámské jarní bundy. Máte jich málo? Tyto dámské bundy na jaro jsou must have.

Hledáte dámské jarní bundy pro moletky, štíhlé, vysoké či nízké ženy? Široký výběr bund pro každou postavu najdete ve e-shopu Answear.cz Navíc, do 11. 4. 2023 můžete využít slevu 30 % na oblečení, boty a doplňky s kódem STL.

Jak vybírat dámské jarní bundy a kabáty?

 

Jaro je charakteristické intenzivním střídáním teplot. Na toto chladné období potřebujete bundu, která vás ochrání před všemi změnami počasí, a zároveň nebude příliš teplá.

Dámská jarní bunda by měla splňovat 3 základní vlastnosti:

1

Lehkost – zabezpečí vás komfort během nošení. Oceníte ji i během nošení bundy v rukkou v případě mimořádně teplého počasí.

2

Prodyšnost – odvádění vlhkosti je důležitou vlastností jarních bund.

3

Funkčnost – myslete na praktické prvky, jakými jsou kapuce, vyvýšený límec či prostranné kapsy na odložení drobností.

zena-bunda-houpacka

 

Jarní dámská bunda 6 x jinak

 

Kolik jarních bunda máte v šatníku? Odpovědi by se mezi ženami zřejmě značně lišily. Podle nás je ideálních 6 různých modelů. Samozřejmě, nemusíte je mít všechny. Ale chybět by vám neměli teplejší na přechod ze zimy do jara a tenčí na teplejší jarní dny.  

 

Jarní prošívaná bunda

 

Na začátku jara se nenechte překvapit chladným počasím a oblečte si prošívanou bundu. Patří mezi základní jarní dámské větrovky na přechodné období.

Kromě jejich hřejivých vlastností vás potěší i její možnosti každodenního nošení. Vhodná je do práce, města, ale i na volný čas. Žijete aktivním životním stylem? Tento typ bund najdete i v kategorii jarní sportovní dámské bundy.

Vyberte si preferovanou barvu a střih a užívejte si komfort během prvních jarních dnů právě s touto bundou.

 

tabulka-prosivane-bundy

Zdá se vám, že máte v šatníku hodně oblečení, které vůbec nenosíte? Vytvořte si kapslový šatník a využijte oblečení na maximum. Řekneme vám, jak na to.

Dámská jarní parka

 

Máte v šatníku parku? Pokud ne, měly byste to napravit. Za poslední léta jde totiž o mimořádně oblíbený typ bundy. Charakterizuje ji prodloužený střih pod kolena, kapuce s kožišinou, stahování v pase, praktické kapsy a u mnohých modelů i odolnost vůči vodě.

V případě nepříznivého počasí je dámská parka na jaře neocenitelná. Je jedno, jestli jste ve městě nebo na procházce v lese, tato bunda vás ochrání před nežádoucím chladem za každých okolností.

Parka – dámská jarní bunda je kouskem, po kterém sáhne hodně žen, no zároveň se její styl nemusí líbit každému.

 

tabulka-parka

Chcete novou a stylovou parku? Nakupujte pohodlně, rychle a online z e-shopu AboutYou.cz.

Dámský jarní trenčkot

 

Slunce začíná hřát o něco více a začíná vám být teplo? Je čas do outfitů kombinovat dámské jarní pláště. Jedním z nich jsou právě trenčkoty.

V dámských šatnících mají své čestné místo už několik desetiletí. Kromě toho se za klasiku mezi bundami považují kvůli širokým možnostem kombinování do sportovního nebo formálního stylu. I proto jsou trenčkoty považovány za elegantní dámské jarní kousky.

Čím je trenčkot charakteristický? Je vyráběný převážně v delším provedení, ale najdete i modely po kolena. Zapínání pozůstává ze dvou řad knoflíků a pásku s prackou nebo pásku na zavazování.

Je většinou vyráběný z voděodolných materiálů.

 

tabulka-trenckot

Jarní kožená bunda

 

Pro některé ženy preferovaný typ bundy, pro jiné neoblíbený. Do které skupiny se zařazujete vy? Tak či onak, jde o vyhledávaný kousek na jarní i podzimní měsíce, který není třeba speciálně představovat.

K čemu si obléct koženou bundu? Jednoduše ke všemu. S výběrem vhodného oblečení a správných doplňků vytvoříte elegantní i sportovní look. Skvěle a romanticky budete vypadat v kombinací se šaty a se šortkami se zase výborně hodí na festival.

Kvůli popularitě kožených bund je koupíte nejenom v různých barvách, ale také délkách a střizích.

 

tabulka-kozenka

 

Dámský bomber

 

Bomber je lehkou bundou do pásu se zipem. Poznáte ji i podle spodního lemu a olemovaným rukávům.

Vzpomínáte si na období, kdy byly bundy bomber oblíbené? V současnosti se jejich trend vrací a populární jsou nejenom u mladších věkových kategorií, ale u všech generací.

Není takové teplo, abyste šly bez bundy? Přehoďte si bomber přes ramena a vyrazte. Na výběr máte jednobarevné modely, ale i výraznější s různými motivy.

 

tabulka-bomber

 

Dámská džínová bunda

 

Na závěr nemůžeme zapomenout na oblíbenou bundu z džínoviny. Šije se v různých střizích, barevných provedeních a stylech.

Tento kousek neformálního oblečení je jako stvořený na nošení během jara i chladnějších letních večerů. A co je ještě lepší, jednoduše ho zkombinujete ke všemu oblečení, džínům, šatům i šortkám.

Obstarejte si i mírně zateplenou denimovou bundu. Vynosíte ji během přechodného období mezi létem a na začátku podzimu

 

tabulka-dzinova-bunda

 

Jaké jarní bundy se nacházejí ve vašem šatníku a které do něj doplníte? S každou z nich můžete vytvořit hodně různých kombinací outfitů. Nejenom, že s nimi zvládnete proměnlivé jarní počasí, ale zároveň budete vypadat stylově.

__bulb
Jak se zbavit celulitidy za několik měsíců? Zkuste tyto rady

Přemýšlíte, jak se zbavit celulitidy co nejefektivnějším způsobem? Možná vám v boji s ní pomohou naše rady. Zjistěte i to, jak ji můžete účinně předcházet.