Černý pátek 2022 startuje: Připravte se na výhodné nabídky až do 70 %

black-friday-muzi

Chcete nové oblečení, parfém, hodinky nebo nábytek do kanceláře? Můžete to mít všechno. Získejte slevu až 70 % na výhodné nabídky. Začínají už 25. listopadu.

Nákupní horečka pokračuje! Získejte přístup k nejlepším nabídkám oblečení, obuvi, parfémů, kosmetiky, hodinek, šperků či nábytku. Prostě všeho skvělého. V den velkého nakupování bude váš nákupní seznam připravený a obohacený o ty nejlepší a nejzajímavější nabídky.

Se slevovými kupóny na našem webu budou vaše nákupy ještě výhodnější. Nastavte si připomínku na 25. listopadu a užijte si bohatou nabídku až do – 70 %.

Celou nabídku akčních slev Black Friday a Cyber Monday z nejrůznějších e-shopů si můžete prohlédnout na našem webu. Kterou si vyberete?

pansky-parfem-kosmetika

 

Ukažte svůj styl

 

Pánové, nakupujete rádi? Nebo je to pro vás aktivita, do které se nutíte? Během Černého pátku bude pro vás nakupování určitě příjemnější. Stačí využít skvělé ceny.

Práce v kanceláři nebo důležité pracovní jednání vyžaduje spíše formálnější oblečení. Košili nebo svetru dodáte potřebnou špetku elegance s kouskem, jakým je kabát.

Naopak bundu využijete na volný čas strávený ve městě nebo během procházky v přírodě.

Trávíte den doma? Nikdo neřekl, že i tam nemůžete vypadat k světu. Kvalitní tepláky s mikinou a basic tričko budou nejenom pohodlné, ale také vkusné.

 

muz-v-lezernim-saku

Nevíte, kde hledat pohodlné oblečení na doma i do města? Vše nakoupíte online bez zbytečné námahy. A cenám během Černého pátku 2022 bude velice těžké odolat.

Kráčejte sebevědomě

 

Máte sice nové oblečení, ale něco vám ještě přeci jenom k dokonalému looku chybí. Ano, jsou to boty, kterými podtrhnete váš módní vkus.

Nebo raději nosíte tenisky nebo kotníkové boty, oboje teď můžete nakupovat za skvělé ceny. Možná si říkáte, že je na tenisky chladno. Proč si je ale nekoupit už teď na další sezónu? Váhat se za tyto ceny nevyplatí.

bile-tenisky-teplaky

 

Pečujte o sebe

 

Dobře víme, že ženy nejsou jediné, kdo má na své poličce několik druhů parfémů. Páni jim svou sbírkou často konkurují. Jaký je váš oblíbený parfém?  

Právě během studených měsíců je čas, abyste se porozhlédli po dalších. Odložte svěží letní a vyberte si těžší a hřejivější vůně. Právě během zimy zdůrazní vaši osobnost. Naším tipem je například toaletní voda Hugo Boss No. 6 pro každodenní nošení.


flakon-parfem-muzi

 

Pánská kosmetika je další kategorií produktů, kterou byste neměli prohlédnout. Pokud ještě nemáte svůj oblíbenou řadu péče, najděte si jí teď a postarejte se o sebe od hlavy po paty. Vždyť si to přeci zasloužíte.

Dopřejte kvalitní starostlivost i ostatním mužům ve vašem okolí. Dárkové sady pánské kosmetiky jsou skvělým vánočním dárkem. Nakupovat je můžete už brzy.

darkove-baleni-kosmetiky-pro-muze


Buďte elegantní za každé okolnosti

 

Prezentovat svou osobnost můžete i bez toho, abyste promluvili. Řeknou to za vás doplňky.

Tím tradičním jsou moderní hodinky v různých provedeních. Kromě nich by vám neměly chybět i jedny sportovní a na volný čas. Ty svými moderními funkcemi zastanou i mobilní telefon.

Pokládáte řetízky a náramky za spíše dámské doplňky? Možná se vám z nabídek Černého pátku zalíbí například prsten z chirurgické oceli. Kromě toho, že ním uděláte dobrý dojem na dámy, uznání se dočkáte i v pánském kolektivu. Díky odolnému materiálu vám vydrží skutečně velice dlouho.

I na první pohled malými detaily, jakými jsou doplňky, můžete podrhnut svůj styl. Vybírejte z trendy kousků a nakupujte za skvělé ceny.

panske-hodinky-na-ruce

 

Přizpůsobte bydlení svým potřebám

 

Pracujte z domova? Přizpůsobte si svou domácí „office“ na práci. Pokud nemáte k dispozici samostatnou místnost, vytvořte si office v některém z rohu místnosti.

Základem je adekvátní vybavení. Ergonomickou židli předejdete bolesti zad, velký pracovní stůl vám dodá množství úložného prostoru a jiné technické zařízení zaručí komfort při práci.
 

vybaveni-kancelare

Kde najdete všechno kancelářské vybavení na jednom místě? Vybírejte ho z pohodlí domova za nízké ceny, které začnou už o několik dní.

Jako vidíte, Černý pátek 2022 má rozhodně co nabídnout. Široká nabídka praktického zboží a skvělé ceny jsou vynikajícími důvody, proč 25. listopadu nakupovat.
 

banner-black-friday