Bezkonkurenční podzimní nabídky – na co všechno se můžeš těšit?

titulka-kampan-podzim

Už se to blíží! Od 11. 9. do 6. 10. se můžeš těšit na perfektní podzimní nákupy, které tě čekají po využití nabídek na našem webu. Co si vybereš za výborné ceny?

Příchod podzimu se už tradičně spojuje s výhodným nakupováním. Obchodníci chtějí vyprodat poslední kusy zboží, a tak ho nabízejí za nižší ceny. Je to způsob, jak udělat místo pro nové produktové řady a kolekce. Pro tebe je to skvělá příležitost, jak si zabezpečit všechno, co potřebuješ a zároveň ušetřit peníze.

Co se vyplatí nakupovat na podzim? Kategorii jako móda a módní doplňky, oblečení, beauty, parfémy, bydlení a nábytek či zdraví bys neměla přehlédnout.

Koukni se na všechny nabídky fashion weeks. Shromáždili jsme je na jedno místo pro ještě jednodušší nakupování.

kabat-kabelka-svetr

 

Obuv do každého počasí

 

S příchodem chladnějšího počasí je čas udělat pořádek ve svém botníku. Letní sandály a pantofle odlož dozadu a na jejich místo ulož hlavně teplejší boty. Must have jsou nízké černé holínky ideálně v odolném koženém provedení. Jsou univerzálními podzimními botami, které oceníš hlavně během sychravého podzimu.

Moderní přechodnou obuví jsou i gumáky, které oblibuje pořád více lidí. Dostupné jsou v různých barvách a vzorech, takže si ty pravé vybere každý člen rodiny. Ptáš se, k čemu si je obout? Jednoduše ke všemu a t elegantnější páry klidně i k šatům.

Nemůžeme zapomínat, že podzim s sebou přináší i příjemné teplejší dny využij to a doplň své outfity teniskami, mokasíny či oxfordy.

A co barvy a vzory? Nejsnadněji kombinovatelné jsou jednobarevné modely v tradiční černé, bordó, hnědé či šedé barvě. Podle aktuálních módních trendů by ti neměly chybět boty v metalických barvách, se zvířecím potiskem či doplněné o různé spony a pracky. Při volbě materiálů sta zejména na kůži. Ta nejlepší ochrání tvé nohy před chladem a vlhkem.

 

kozacky-kabat-podzim-trava-listi

Kolekce e-shopu Answear je plná skvělých nabídek dámské, pánské i dětské obuvi. Nakupuj a připrav obuv pro celou rodinu na podzim v předstihu.

Trendy podzimní outfity

 

Víš, jak vypadá dokonalý podzimní look? Měl by splňovat 2 hlavní kritéria – není ti zima ani teplo, vypadáš a cítíš se skvěle. Jak to dosáhneš? Odpovědí je vrstvení oblečení.

 

Outfit by měly tvořit 3 základní vrstvy:

__check

Spodní – lehčí kousek oblečení, například tílko tričko, rolák, košile

__check

Střední – o něco teplejší oblečení, jako je svetr, kardigan, vesta, pletené šaty

__check

Vrchní – nejteplejší vrstva, která chrání před chladem – bunda, trenčkot, kabát

Jde o velmi praktický a moderní způsob oblékání. Jednotlivé kousky můžeš navzájem různě kombinovat, takže nepotřebuješ příliš moc oblečení. No zároveň by ti neměly chybět nadčasové kousky, jako je sako, svetr, mikina, kardigan či sakové šaty. Jejich funkčnost a styl jsou nezpochybnitelné. Vybírej si takové kousky, které vypadají dobře oblečené samostatně i v kombinaci s jiným oblečením.

Barvy svědčí každému outfitu a tomu podzimnímu zvláště. Bordó, hnědá, hořčicová či zemité odstíny jsou v podzimních outfitech vítané.

 

zena-vchod-podzim-sako

Rychlé doručení, bezproblémová výměna zboží a veliký výběr jsou důvody, proč nakupovat z e-shopu AboutYou. Přesvědč se o tom sama a dopl svůj šatník o nové kousky.

Stylové módní doplňky

 

Jenom máloco tak dotvoří outfit, jako správně zvolené doplňky. Podzimní nevyhnutelností jsou šály, šátky uvázané na hlavě, kabelky či šperky v pestrých barvách. Myslíš, že se ti čepice nehodí? Dej tento podzim šanci baretu. Mimo trendů nebudeš, pokud sáhneš po klobouky, ovšem jenom při dobře sladěném outfitu.


bezova-kabelka-v-ruce


Parfém a líčení jako tečka celého looku

 

Výběr parfému je individuální záležitostí. Záleží od druhu preferovaných vůní, příležitosti a v neposledním řadě i na tom, jestli chceš parfém nebo toaletní vodu. Významnou úlohu při výběru sehrává i roční období. Na podzim zvol těžší, kořenité a smyslné vůně.

Máš vyhlídnutý nový parfém? Kupo ho online z e-shopu Notino a ušetři.

Tvůj celkový look dotvoří i líčení. Přemýšlíš, jak by tvé podzimní líčení mohlo vypadat? Z našeho pohledu máš 2 možnosti. Tou první je jemné každodenní líčení, kterým nikdy nic nezkazíš. Druhou zase výraznější make-up, který bude odrážet aktuální roční období. V obou případech používej kvalitní kosmetiku od ověřených značek.

 

flakon-parfem-svetr

Ještě hezčí bydlení

 

Máš doma nepotřebné věci nebo staré či zničené používáním? Vyhoď je a nahraď novými právě během podzimního úklidu domácnosti a bydlení. Teď je ten nejlepší čas, kdy získáváš za méně peněz více pěkného a funkčního nábytku.

 

5 důvodů, proč začít s online nakupováním nábytku

__check

Žádné otevírací hodiny – nakupovat můžeš kdykoliv a jak dlouho chceš.

__check

Rychlé srovnání cen – místo dlouhého chození po obchodech v pohodlí domu srovnáš ceny na webových stránkách e-shopů.

__check

Dostupnost zboží – často se stává, že poslední kusy zboží jsou dostupné jenom online a jiné dokonce jenom přes e-shop. Nakupováním na internetu máš tedy k dispozici ještě větší nabídku.

__check

Doprava – při online nákupu můžeš využít dopravu až ke dveřím bez jakýchkoliv starostí.

__check

Hodnocení a recenze jiných zákazníků – zveřejněná hodnocení jiných nakupujících ti mohou pomoci v rozhodování.

zena-obyvak-dekorace

4home nabízí dlouhodobě kvalitní zboží za nízké ceny. Využij skvělé nabídky a nakup všechno pro hezčí domov na jenom místě.

Chceš se doma cítit skutečně dobře? Zútulni své bydlení doplňky, které mu dodají specifickou atmosféru. Doporučujeme ti přidat květy, obrazy, lampy, svíčky, polštáře či koberce. Pokud chceš rychle a jednoduše oživit vzhled místnosti, použij tapetu se zajímavým vzorem.

Naše rada: Nenakupuj zbytečnosti jenom kvůli nízkým cenám. Před unáhleným nakupováním tě ochrání dopředu připravený seznam položek, které skutečně potřebuješ.

 

bily-obyvak-dekorace

__bulb
Nejlepší smart hodinky pro dámy, muže i děti: Které si vybrat?

U výběru inteligentních hodinek je potřebné zvážit všechny parametry a zohlednit i cenu. Které smart hodinky jsou ty nejlepší pro všechny členy rodiny?

Zdraví i během podzimu

 

Pro hodně lidí je podzim zvláště náchylným obdobím na onemocnění při změně teplého počasí na chladné. Se zachováním zdraví ti může pomoci zvýšení konzumace čerstvého ovoce a zeleniny, delší pobyt na čerstvém vzduchu a cvičení, kvalitní spánek či užívání vitamínů na podporu imunity.

Trápí tě suchá pokožka? S řešením tohoto problému ti pomohou kvalitní produkty z lékárny Pilulka.

podlozka-notebook-joga

 

Využij bezkonkurenční podzimní nabídky a nakup vše, co potřebuješ pro sebe, ostatní členy rodiny či zkrášlení bydlení. A tvůj podzim bude ještě hezčí.


banner-kampan-podzim